Bence korkma çünkü bugüne kadar hangi yorumu okuduysam hamile kalanlar hep adet olcak gibi olmuslaryarin cnm ama bugün karnim şişti kasiklarim ağrıyor adet olcak gibiyim korkuyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence korkma çünkü bugüne kadar hangi yorumu okuduysam hamile kalanlar hep adet olcak gibi olmuslaryarin cnm ama bugün karnim şişti kasiklarim ağrıyor adet olcak gibiyim korkuyorum![]()
insallah benimki de öyledirBence korkma çünkü bugüne kadar hangi yorumu okuduysam hamile kalanlar hep adet olcak gibi olmuslar
canim çok şükür değer pozitif çıktı:) insallah katlanarak artar. Rabbim herkese nasip etsinBence korkma çünkü bugüne kadar hangi yorumu okuduysam hamile kalanlar hep adet olcak gibi olmuslar
Canım çoook sevindim darısı basimiza inşallah kaçıncı gündü bugün değerin kaç cikticanim çok şükür değer pozitif çıktı:) insallah katlanarak artar. Rabbim herkese nasip etsin
transferden sonra 10. günüm dü 54 çıktı değer. bana biraz düşük gibi geldi ama doktor normal dedi sonra arastirdim bu sekilde olan cok varmisCanım çoook sevindim darısı basimiza inşallah kaçıncı gündü bugün değerin kaç cikti
C Citlembik3535 arkadaşım ne durumdasn ilerleme varmi durumunda biz hala 9 ağustosa bekliyoruz dosya açtirmak için esimin testleri çıktı doktor baktı testlerde sorun yok tese yapıcak ama önce tüp bebek dosyasının açılması gerekiyormuş beklemedeyiz. Buaradada tabi yazın keyfini çıkarıp kafa dağıtmaya calisiyoruz
sen dosyanı açtırdın ozaman ekstra test istedilermi senden bide eşinden 3 tane farklı tarihli azosperm olan sonuçmu istediler nasıl oldu dosya açan yermi sizi ürolojiye yönlendirdi. bizim üroloji doktoru tese yapıcaz ama önce dosyanın açılması ve sizi buraya yönlendirmeleri gerekiyo dedide doktor. bide tese olup çıkan spermleri dondurup sonraki adettemi seni çağırcaklar biraz bahsedermisin cnm :))Biraz geç oldu hayat kosusturmasi netten baya uzak kaldım düğünler tatiller v.s....siteye giriş yapamadım biz bugün 40 gündür bekledigimiz hormon testinin sonucunu aldik eşimin hormon ve kan sonuclari iyi çıktı ama sperm 0 malesef azosperm teşhisi kondu. Nasipse 22 ağustosta Eşim tese ameliyati olucak hayırlısı ile sperm olursa bana transferi yapılacak sabirsizlikla bekliyoruzz
Biraz geç oldu hayat kosusturmasi netten baya uzak kaldım düğünler tatiller v.s....siteye giriş yapamadım biz bugün 40 gündür bekledigimiz hormon testinin sonucunu aldik eşimin hormon ve kan sonuclari iyi çıktı ama sperm 0 malesef azosperm teşhisi kondu. Nasipse 22 ağustosta Eşim tese ameliyati olucak hayırlısı ile sperm olursa bana transferi yapılacak sabirsizlikla bekliyoruzz
sen dosyanı açtırdın ozaman ekstra test istedilermi senden bide eşinden 3 tane farklı tarihli azosperm olan sonuçmu istediler nasıl oldu dosya açan yermi sizi ürolojiye yönlendirdi. bizim üroloji doktoru tese yapıcaz ama önce dosyanın açılması ve sizi buraya yönlendirmeleri gerekiyo dedide doktor. bide tese olup çıkan spermleri dondurup sonraki adettemi seni çağırcaklar biraz bahsedermisin cnm :))
ben zaten eşime üroloji doktoruna gittiğimiz zaman uğrayıp dosya açtırmak için gün alıp istenilen evraklarıda öğrenmiştim banada bu kağıttan vermişlerdi neredeyse hepsini toparladm. haftaya salı gitcez bakalm. ozaman bizide ürolojiye yönlendirirler oda zaten tese yapıcak konuşmuştuk kendisiyle... işte egede işler yavaş ilerliyoya orda tereddütlerim var ama biyandanda artık bukadar bekledk 1-2 ay dah bekleyelim napalım diyom... buarada özel muayene nasıl olunuo öyle olunca hep aynı doktormu bakıyo sana ben orda öyle bişey olduğunu bilmiyodum hangi doktor denk gelirse o bakıo sanıodum.zaten 3 tane fln doktor var sanırım emin değilim ama ?
peki bu doktor hep orada oluyo değilmi özel olursa hep o bakıyo özel olmazsa o yada başka doktor denk gelebiliyo doğru anladm canm. rahim filmini istiyolar ama senin sorun eşinde olduğu için ilk etapta bişe dememiş olabilirler diye düşünüyorum eğer çektirmediysen çektir bence rahim filmi. bide eşin tese olduktan sonra hemen nazan hnmın sekreterinimi aricaksn. böle işler daha hızlı yüricekse bende onun özel hastası olim:)Ben ege nazan Tavmegren in hastasıyım onuda tüp bebek yaptıran bir tanıdığım önerdi . Sekreteri Gülçin hanim numarası 390 36 28 her konuda bilgi alabilirsiniz randevu yu da bu numaradan alıyorsnz fazla bekletmeden hemen görüşme yapıyorlar seninle muayane ederse seni 200 tl alıyor ben parayi ödemiştim beni muayane etmedi sorun esimde olduğu icin parayi geri verdi sadece dosyam açıldı özel gittim ama şansıma hiçbir muayane veya kontrol yapmadığı icin parayi geri verdiler bundan sonra gittiğimde alır ücret sanırım ama deger cok tecrübeli ve tatlı dilli bir kadın internetten de araştır tecrübesi yüksek bir isim bir aksilik olmazsa inşallah o doktor la devam edicem tedavi sürecime... forumlardan okuyorum rahim filmi falan istemisler kanallar açık mi değilmi diye bakmislar çoğu kişiye bana bunlarin hiçbirini yapmadilar istemedi lerde bende buna takildim neden acaba bi bilgin varmi
bide tatlım bu numaradan arayınca (390 36 28) direk ege nazan hanmın sekreterinemi ulaşmış oluyoruz.?
Daha yeni başladık canım suan tahlillerimizi yaptiriyoruz.arkadaşlar yokmu başka ege üniversitesi hastanesi tüp bebek bölümüne giden tüp bebek yaptıran yada yaptıracak olannn
Özel hastasıyım derken aciklayabilormisin?bize hangi doktor nöbetçi ise o doktor bakacak dendi doktor tercihimiz olmadigini söyledilerDosyayi 1 gunde actirmistik
Biz gectigimiz mart ayi ege universitesinin 2 katında bulunan tüp bebek merkezine gittik direk benden kan tahlili idrar tahlili esimdende sperm testi istedi ve bu zamana kadar yapılmış vsrsa diğer sperm testlerinde görelim dedi. Eşimi üroloji ye yolladar sperm testi için benimle doktor görüsme yaptı bilgilerimi dosyama eklemek için yaşın kac geçirdiğin hastalığık kac yıllık evlisin adet uzunluğun v.s eşinin sperm sonucu çıksın daha sonra diğer istediğim testlerle birlikte gel dedi ögun sperm sonucu çıktı ve tüp bebk doktoru eşinin sperm sonucu 0 olduğu için üroloji doktoru sizin le ilgilenecek burada şuan bizim yapabilcgmz birsey yok dedi. Biz üroloji doktoruna indik sperm sonucuna baktı birkaç test daha istedi genetik hormon nu sonuclar çıkınca neticeye bakicaz ya tese olacağını yada ilaç tedavisne baslicagini söylemişti istediği testlerin hepsini dün toparladık üroloji ye girdik tese yapacağını söyledi cok şaşırdık ve 20 gün sonrasına gün verdi ( 22 agustos )ben sırada bekleyenler oldugunu 1 2 sene beklenir diye korkuyordum açıkçası neyse. Tüp bebek dosyaniz varmi dedi mart ayinds actirdigimzi söyledim yukarı ciktim dosya actiranlara bir pembe kart veriyorlar orda numara yaziyor o numarayaa bakip senon dosya bilgilerini cikartiyolar eşimin ameliyat olacağını dosyamda eksik olup olmadığını sordum bir yoğunluk vardiki pek ilgilenmedi ordaki sekreter esin ameliyat olsun öyle bakicaz dedi. Herhalde canlı sperm bulunursa yapilcak gerekli tettikler . Adetim 29 ağustosta olucak insallah 22 sinde sperm bulunursa 7 gün icinde hem eksik tettikler hemde transfer yapılabilir mi bende bunun şüphesindeyim bende onu araştırıyorum suan bizkm başımızdan geçenler bunlar canım. .. ama dosya açmak icin uzun bir süre beklemedik belki nazan doktorun özel hastası olarak randevu aldim ben onunla ilgili de olabilir direk ege nazan Tavmegren nin sekreterini arayıp özel muayane için randevh aldim hastahaneyi arayip randevu alınca bekletiyorlar sanırım bizden dosyam icin istenilen belgeler ilk olarak resmini çektim yolladim bunlar. .. ve sana be esine yapilan her testi ayrı bir dosya yap gerekli durmlarda görmek isteyebilirlermos
Özel hastasıyım derken aciklayabilormisin?bize hangi doktor nöbetçi ise o doktor bakacak dendi doktor tercihimiz olmadigini söylediler
dosya açtırdın eksik evraklarımı toparliyosun canm. bu arada ne kadarlık evlisin sizin sorun ney?Daha yeni başladık canım suan tahlillerimizi yaptiriyoruz.
inşallah canm şu durumda bizede salı günü gittiğimizde tese için gün verirler diye düşünüyorumm. heycanlıyım hemen herşey başlasında heyecanlı bekleyiş gelsin istiyorumAynen öyle o çıkıyor telefona eşimin ameliyatı sonrası Gülçin hamimla irtibata gecicem onlar beni arayip ne.zamam gelmem gerektiğini söylüceklermis inşallah tese başarı li geçer de o müjdeli telefon çalır bekleyen herkes için :)) rabbim yardimci miz olsun