Ege Üniversitesi Tüp Bebek

Merhaba kac yumurta büyümüş acaba sordunuzmu? Bende pkos var mesela düşük dozla büyümüyor benim yumurtlar büyüyünce de hepsi birden büyüyor amh çok yüksek. Böyle bir durumda yine de aşılama istiyorlar mı? Cok yumurta oluncada iptal oluyor diye biliyorum. Bu durumda ne yapiyorlar acaba bilginiz var mi ?

merhaba benim sağda 2 tane güzel büyümüş yeterli dediler iki taraflı istemiyorlarmış çoğul gebelik riski olduğu için canım

Bendede pkos var 75 ünite gonal f yeterli oluyor teknyumurta büyüdü aşılamada 75 ile.simdi tüp bebekteyim 225 ünite ile yaklaşık 20 tane büyüyor korkmayın bişey olmaz pkos aşılaması rapor sebebi olmuyo malesef keşke olsa süreç kisalsa

Evet rapor icin sordum aslinda ben şuan halihazırda bir tedavi görüyorum. Femaraya yumurtalarım tepki vermediği icin doktorum tup bebek merkezine yonlendirmisti bende bahceciye gittim. tabi tup bebegin tutma olasılığı aşılamadan daha cok olduğunu öğrenince direkt tup bebek denemek istedim. Ekstra bir sorun görülmediği icin hemen olur sandim. tabi ozaman bu konuları hic bilmiyordum. 225 dozla 50 yumurta topladı 29 dollendi 11 tane embriyo donduruldu. 5ab transferinden negatif 4bb beşinci gun embriyosu transferinde kimyasal gebelik yaşadım.

Birkere transferim iptal oldu dogal siklusla 5 gun femara kullandim yumurta gelisimi olmadi. 9 gun 1 adet 10 mm göründü ultrasonda 50 ganolf 3 gun kullandim yumurtam bir sonraki kontrolde yok olmustu. Doktorumda daha yuksek doz verirse butun yumurtalarimin ayni anda buyuyecegini bu yuzden iptal edecegini soyledi.

Daha dün histeroskopi oldum bir sonraki regli ile transfer planliyoruz 2 adet 5. Gun 4bc kalite konulacak bu sefer ama tabi insan bu kadar olumsuzluk ve islem yaşayınca ister istemez daha ilerisini düşünüyor. Maddi ve manevi olarak cidden bittik elimizde ne var ne yok verdik hastaneye.

Pkos oldugu icin rapor alamiyormuyuz. Benim yumurtalarim tepki vermiyor zaten. Illa denemem mi gerekir yine asilama tuo bebege gecmek icin. Sureci hic bilmiyorum

Evet malesef pkosa rapor çıkmıyor ya sebepsiz infertilite diye yazacak ya AMh düşük olacak yada azospermi olacak ben pkosum eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az yinede çıkmadı 2 aşılamadan sonra cikti

Evet malesef pkosa rapor çıkmıyor ya sebepsiz infertilite diye yazacak ya AMh düşük olacak yada azospermi olacak ben pkosum eşimin sperm sayısı yok denecek kadar az yinede çıkmadı 2 aşılamadan sonra cikti
Keske pkos a da çıksa cok iyi olurdu. Surecinizde güzel sonuclar alırsınız insallah.

merhaba benim sağda 2 tane güzel büyümüş yeterli dediler iki taraflı istemiyorlarmış çoğul gebelik riski olduğu için canım
Güzel sonuç alırsınız inşallah. Benim yumurta tepki vermiyor 3. Transferimi denicem dış merkezde.bu da olmazsa ege üniversitesinde en baştan başlıcam mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…