Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benim 3. Olacaktı maalesef eşimin covid testi pozitif çıktığı içim tedavi iptal edildi , ilaçları kullanmaya başlayınca yumurtalarınızın durumuna göre gün aşırı çağırılıyorsunuz kontrol amaçlı, zamanda su gibi akıp gidiyor

İnşallah hayırlısı olur hakkınız da. Bu arada 3 aşılama gerekli diye biliyorum ama en net bilgiyi üniversite size söyler. Zaten orda ilk gittiğimizde dosya açılıyor.evraklar var istenilen. Onları verdikten bir süre sonra rapor çıkacakmı çıkmayacak mi söylerler. Ona göre tedavi devam eder. Bende balikesirliyim. Kardeşim üniversite hastanesinde bir kadın doğumcunun cevirilerini yapıyormuş. Abla konuşayim doktorla bi oraya da git dedi o yüzden size doktor Adı sordum. Ama bahsettiği doktor değil sizin gittiğiniz. Benim dosyam var bekliyorum ege de ama insan başka yerlerden gelenleride degerlendirmek istiyor bazen umut dünyası iste allah hepimizin gönlüne göre versin.
Merhaba üzerinden baya zaman geçmiş ama bende üniversite hastanesindeki Mine hanıma aşılama yaptırmak için bu ay tedaviye başlamak istiyorum sizin süreciniz nasıldı nasıl sonuçlandı

Back
X