- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.001
tşk ederim canım cevap verdiğin için
saat 8:30 da burada olun dediler ama tam o saatte orda olamayacağım galiba 9 gibi falan orda olabilirim sorun olmaz değil mi?
8:30 da burda olun derken sıraya girmek açısından söylüyorlardır herhalde :18:
tüp bebek bölümünde sıra yok merkeze çıkıp hemşirelere randevun oldugunu söylemen yeter zaten onlarında işe başlaması 9 u buluyor yarım saat sorun olmaz bence sıra öyle çok olmuyor senin gibi bir kaç çift daha oluyor tüp bebek ayrı bir merkez oldugu için sıra bekletmeden işlemlerin çabuk ilerliyor.
tşk ederim canım bilgilendirdiğin için peki ilgi alaka nasıl ilk kez gideceğim için biraz heyecan ve korku var sanırım iş yerinden izin aldım birazdan aile hekimine gidip tüp bebek için uygundur gibi bi rapor alınıyormuş ya onuda alıcam eksik bir şeyim olmasın diye uğraşıyorum ama artık ne kadar yapabilirsem duyduğum okuduğum herşeyim hazır tek aklıma takılan aşılama yaptırdığımızı sistemden mi görecekler yoksa yazılı bi evrak götürmek gerekmi onu bilemiyorum????
elinde hiç evrakın yokmu raporun yokmu aşılama oldugunla ilgili tüm eski tahlillerini belgelerini herşeyi götür hepsini istiyorlar bakıp inceliyorlar. Ben hep güleryüzlü hemşirelerle denk geldim kafama takılanı hep sordum. Bence iyi bir merkez o yogunluga göre bence süper ilgililer diyebilirim.muyaene sırasında erkek doktor geldi biraz çekindim ben ama yanında hemşire girip elinden tutuyor sana destek oluyor o benim çok hoşuma gitti açıkçası.Hatta hiç unutmuyorum ben biraz kastım kendimi kendini kasma küçük bebekler için buna dayanmak zorundasın onu seveceğin günleri düşün dedi:)
raporları eczaneden aldılar benden sadece aşılama yapan doktorumun hazırladığı takip çizelgesi var kontorole gittikçe not aldığı ama görünür ya sistemden en kötü eczaneden bi çıktı alsam olmaz mi ki? sonuçta orada raporla aldığım ilaçlar gözükür
bence al hiç yoktan iyidir gösterirsin en azından.
bende bugun görüştüm sabah erkenden aradım hastaneyi 4 ekim cuma gününe ultrason için gün verdi. Sulu ultrason ile rahim filmi farklı sanırım dimi
sulu ultrasonu neden istediler senden gerçi ilk defa senden duydum
ben ilk defa tedavi görüyorum herşey ilk defa yapılıyo belki ondandır.benimle birlikte iki kişiye daha yaptılar sulu ultrason.rahim filminden farklıymış sanırım.kataterle rahim ağzından serum suyu vererek rahimde sıkıntı varmı yokmu diye bakıyolar.
Slm kızlar nasılsınız hangi aşamalardasınız.
şu anda iki ayrı iğne kullanıyorum bugun tedavımın 19. Günündeyım perşembe gunu gidecegım bakalım ne durumda yumurtalar..
inşallah iyilerdir canım.sana birkaç soru sorsam.bana sulu ultrason yaptılar çok iyi bebeği buraya yerleştirmemiz için hiç bi engel yok birdahaki adetinin ilk gününde bizi ara dediler.şimdi adet olmayı bekliyorum.aradığımda hemen iğnelermi başlayacak yoksa dosyayı heyet görecek bidahaki adetinde ararsınmı diyecekler.neye göre program belirliyolar sende nasıl ilerledi bu işlemler.
arkadaşım bütün herşeyin tamam ise tedavıye başlamanda sorun yok demekki ara dedıklerıne göre tamamdır yanı.. Hasta oldugun gün ara eger sana aynı gün dönmezlerse hastaneye git kendın bıldır çünkü bazen unutuyorlar benımkı öyle olmuştu. Gittiğin gün önce kan tahlılı yapıyorlar sonra ultrasonla alttan muayene yapıyorlar sonra bekliyorsun dosyan ayn gün konseye gidiyor ve ortlama ögleden sonra senı çagırıyorlar ve iğne ilaç neyse ne alacagını nasıl yapacagını söyluyorlar eger ilaçlarının hepsi belliyse ilaç raporunuda alırsın benımkı bırdahaki ilaçların belli olmadıgı için ikinci gidişimde raporum çıktı. Hastanenın karşısında eczaneler var onlardan bırıne gidip ilaçlarını alırısın. Bu arada bana transferden sonra kullnacagım ilaçlarıda verdıler ben hepsini aldım 950 tl tuttu..
teşekkürederim cnm.ben izmirde oturmuyorum inşallah ararlar beni unutmazlar.aradıklarındada o gün içinde gelememizi isteyebilirler o zamn doğrumu anladım.yani adetinin ilk günümü başlıyo tedavi
ilk gün arıyorsun onlarda plan yapıp sana 2. veya 3. gün gel diyorlar. hadi bakalım hayırlısı arkadaşım..
ilk gün arıyorsun onlarda plan yapıp sana 2. veya 3. gün gel diyorlar. hadi bakalım hayırlısı arkadaşım..
slm arkadaşlar ben dün dosyamı hazırladık yani tahliller bitti dosyamı heyet için sıraya aldılar 3 4haftaya heyete girir başka birşey demedi yardım edin sizin nezaman çıktı nasıl oldu merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?