- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.021
bugun hastaneye gittim, çok şükür yolun sonuna geldim yarın hastaneye yatış işlemi yapmak için gidecegim cumartesi günü sabahta yumurtalar toplanacak herhangi bır sorun çıkmazsa inş. buraya kadar gelmek bile ne zormuş rabbım herkese hayırlısıyla kalbındekıni nasıp etsın inş...
bu arada şu duayı okudum hep. size de yazayım bilen vardır belki ama ben çok faydasını gördüm normalde işlerimde hep bır aksilikler çıkardı bu duayı okudum ve işlerim yolunda gitti çok şükür.''Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr''(Ey Rabbim, işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir.) sayısı yok dilediğiniz kadar okuyabilirsiniz.
hayırlı olsun.biz dosyamızı verdik tahlilleri yaptırdık eşimin tahlil sınucu iyi çıkmayınca tekrar yapılacak dediler 1 ay sonrasına verdiler.1 ay sonra gittik bu defa sonuç kesinleştirdiler azospermi dediler tese için prf.bülent semerciye yönlendirdiler.ogün bülent beyle görüşemedik eşim sonra tekrar gitti.oda tese ameliyatı için 1 ay sonrasına gün verdi.ameliyat için gittik.saat 16:00 a kadar bekledik ama boşuna ameliyatta ağır hastalar var ameliyatlarını bitiremediler dediler bizim teseyi ertelediler 18 gün sonrasına.neyseki erteledikleri gün tese oldu sonucunda hücreler bulundu donduruldu.eşiniz ilk adet döneminde arasın demişler.2-3 gün sonra ben adet oldum aradım sulu ultrason iiçin bir hafta sonrasına gün verdiler gittik çekildi hiç bir sorun yok dediler bir dahaki adetimde aramamı istediler.şimdi bekliyoruz.dosyayı teslim etmemizden bu yana 3 ay geçti bakalım hayırlısı.süreçler kişilerin problemine göre değişiklik gösterebilir bence.yardımcı olabilmişimdir inşallah.[/QUOT
çok teşekkür ederim canım bizimşimdilik sorunumuz yok görünüyo ama ginede ne çıkar bilmiyoruz eşimin sıpermlerinde sorun yok biraz hızında vardı sorun tüp için uygun demişti dr heyetten nezaman çıkar onu merak ediyorum hemşire 4 haftayı bulur dedi bilmiyorum hakkımızda hayırlısı ben tepecicik kadın dogumda yapçam inşallah birde sulu ultrasyonundan biraz tırsıyorum nasıl rahim flmi kadar zormu zor olsada katlancan inşallah bir anlık acı degilmi?
bugun hastaneye gittim, çok şükür yolun sonuna geldim yarın hastaneye yatış işlemi yapmak için gidecegim cumartesi günü sabahta yumurtalar toplanacak herhangi bır sorun çıkmazsa inş. Buraya kadar gelmek bile ne zormuş rabbım herkese hayırlısıyla kalbındekıni nasıp etsın inş...
Bu arada şu duayı okudum hep. Size de yazayım bilen vardır belki ama ben çok faydasını gördüm normalde işlerimde hep bır aksilikler çıkardı bu duayı okudum ve işlerim yolunda gitti çok şükür.''rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr''(ey rabbim, işimi kolaylaştır ve hayırlı bir sonuca erdir.) sayısı yok dilediğiniz kadar okuyabilirsiniz.
slm canım naptın gittinmi hastaneye yaptırdınmı yatış işlemini.haberlerini bekliyorum.
slm canım evet gittim yine kan aldılar yine dosya açıldı. lavman verdiler, ha bir de fitil vajinadan kullanılacakmış yarın sabah 7.30 burda ol dedıler yatmak istemedım evım yakın gelırım dedım. bakalım benı neler beklıyor olacakları anlatırım sizleride bilgilendırırım.
dilek8484 lavman verdiler demişsin ya ağız yoluyla alınan sıvımı verdiler yoksa bildiğimiz lavmanmı yaptılar
makattan yapılıyormuş bende ilk defa yapacagım..
makattan yapılıyormuş bende ilk defa yapacagım..
tmm canım hayırlısı olsun inşallah.bizi merakta bırakma
merhaba kızlar ben cuma günü gittim hastaneye o gün dilekte oradaymış demek ki inşallah tedavisi iyi gitmiştir. Ben sulu ultrasonu çektirdim ama çok acım oldu hatta hemşire kendimi kastığım için yapmayı bırakıyorum dedi çok kastım kendimiyumurta toplamada anestezi yapılıyor transferde yapılmıyor diye biliyorum ama ben böyle giderse o zamanda kasıcam kendimi engel olamıyorum kendime. transfer sırasındada istersek anestezi yapıyorlar mı bilginiz var mı ?
SLM canım yannış anladım umarım sen tüp içinmi hastaneye yatçan yani tüp bebek için hastaneye yatış yapılıyomu ve brde lama ne alaka lütfen beni aydınlatırmısın çok şaşırdım bugüne kadar böyle tüp için bişey duymadım
slm kızlar hamd olsun rabbime,dün yumurtalar toplandı tam tamına 19 tane doktor sayının çok ii oldugunu söyledi. Bugunde aradılar yumurtalardan 14 ü tüp bebek tedavisne uygun çıkmış 9 tanesını döllemiişler yarında hücre bölünmesiyle iligi bilgi vermek için arayacaklarmış rabbim nasip ederse salı günü olmadı çarşamba günü transfer olur diye düşünüyorum. Bu arada işlem sırasında serum takıyorlar ve de gevşetici iğne yapıyorlar acıyı herşeyi duyuyorsun anestezi falan yok yanı ama çok ısrar edersenız olsun diye yapıyorlarmış sanırım.
egede 2.tüp yapmayı bekliyorum bendende sulu ultrason istediler. bu ara niye herkesten bunu istiyolar anlamadım.histeroskopiden ne farkı var niye yapıyolar bilen varmı.geçen sene histeroskopide bişey çıkmamıştı şimdi boşuna yaptırıp acı çekmek istemiyorum
HAYIRLI OLSUN TEDAVİN CANIM.NE FARKI VARDIR BİLMİYORUM BEN HİÇ HİSTEROSKOPİ YAPTIRMADIM.İLK TÜP DENEMEM BANADA SULU ULTRASON YAPTILAR AMA OKUDUĞUM KADARIYLA SULU ULTRASON DAHA BASİTMİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?