- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.981
yumurta toplamayı anestezisizmi yapıyolar.ben sulu ultrasonda bile zorlandım
yumurta toplamayı anestezisizmi yapıyolar.ben sulu ultrasonda bile zorlandım
Merhaba 35_oz, beni hatırlamışsındır umarım.Geçen gün aklıma geldin biliyormusun,artık hiç iletini görmüyorum diye düşündüm,son durumu merak ettim. Bu topiğede bakmıyordum ne zamandır. Seni (yazını) gördüğüme sevindim. KEndiliğinden hamile kaldığını okuyunca çok sevinmiştimki devamında düşük yaptığını okuyunca çok üzüldüm.Ama hamile kalabiliyor olman çok güzel.İnşallah devamı gelir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.İstersen bayramdan sonraki ay dene tüp bebeği.Bayram tatili uzun olacak, buda sıkıntı yaratmasın.Hayırlısı olsun...
hestia merhaba,zor günler geçirdim,tekrar tedavi olmaya karar verdim,bende öyle düşündüm,şimdi bayram tatiline kadar hızlandırılar tedavimi diye istemiyorum,nasipse önümüzdeki aylarda düşünüyorum,bu tevavimle gelir bebeğim inşallah...sende oğluna kavuştun,rabbim uzun ömürler versin...öğretmenliğe devam ediyormusun,iznin bittimi...benim için duanı esirgeme...
Bayram da var ya önümüzde. 9 gün tatil. O zaman da almazlar. Yazın benim Ramazan Bayramı'ndan dolayı bir sonraki aya gelmişti.slm arkadaşlar dün hastaneye gittim tedavımin devamı için, tel gelıyordu hastaneye arayanlara bu ay tedavı başlangıcı yapamıyoruz dıyorlardı doktorlar kongreye gitmiş ilgililerin bılgisi olsun dıye söyleyeyım dedım. bu arada benım gibi uzun tedavısi olan varmı?
Canım maalesef Rafael Bey yok artık Egede. Özel Egeye geçti. Ben onun hastasıydım. 3.denememde dr um gittiği içi, sırada kim varsa o olsun o zaman dedim, tesadüf sürekli Ege Hanım denk geldi. Transferde de o gelecek diye sevinmiştim 'Hanımlar gene benim elime düştünüz ' demişti bir ara gelip, sonrasında işi çıktı heralde Gülnaz Hanım geldi. Ege Hanımdan da oldukça olumlu elektrik aldım ben aslında. Ama nedense bilmiyorum yumurta toplamada çok zorlandım bu sefer.Daha önce Rafael Bey yaptığında bu kadar acımamıştı. Bu sefer çok acıdı nedense. Ege hanım epey uğraştı ama sadece bir yumurta sayıldığı için defalarca yıkama yapıldı. Her seferinde farklı oluyor belki de işlemin acısı. Sen Erol Bey'den neden negatif elektrik aldığını söyledin? Genelde memnun kalıyorlar da, o yüzden soruyorum. Özel bir durumsa özel mesajla yazar mısın bana?
madem menapoz riski vardı ve yumurta azdıda neden iki tane transfer etmediler ikiz olamazmıydı
Ağustos sonunda yapılmıştı. Maalesef kimyasal gebelikle suçlandı. Rafael Bey de zaten Ramazan Bayramında yıllık izne çıktı ve sonrasında dönmedi.hım rafael beyin gittiğinden haberim yoktu,erol beyle ilgili kişisel bi durum olmadı sadece hoşlanmadım tavırlarından ama Gülnaz hanımı tek geçerim benim transferimi o yapmıştı,benimde yumurta toplmaya rafael bey girmişti çok canım yanmış çok sıkıntılı olmuştu benim için.senin transferin ne zaman yyapıldı ?
hım rafael beyin gittiğinden haberim yoktu,erol beyle ilgili kişisel bi durum olmadı sadece hoşlanmadım tavırlarından ama Gülnaz hanımı tek geçerim benim transferimi o yapmıştı,benimde yumurta toplmaya rafael bey girmişti çok canım yanmış çok sıkıntılı olmuştu benim için.senin transferin ne zaman yyapıldı ?
yaştan dolayı diye biliyorum ben,bugünde sordum 2 dondurulmuşumd sağlıklı çözülürse ikisi birden transfer edilebilirmi diye ama 35 yaş ve üstü doldurmuş olamk gerekiyomuş 2 embriyo transferi için.yani kasımı beklersem ki muhtemelen bayram tatii vs derken kasıma kalıcak o zaman embriyolarda da problem olmazsa transfer yapılabilicek.
sonunda adet oldum dün akşam banada ara demişlerdi bugun aradım çalışmıyorlarmış kongre nedeni ile pazartesi ara dediler yani adetimin 3 günü olacak aradıgımda sulu ultrasona adetin kaçıncı gününe veriyorlar.
hmmm anladım.ama biraz saçma ya.kişinin problemine göre değişmeli bence.benim eşim azospermiydi mikro tese ile hücre bulundu donduruldu.patoloji sonucunda sperm üretiminde azalma çıktı.şimdi ban tek transfer yapsalar diğerlerini dondursalar.Allah korusun tutunmasa diğerleride dondurulmuş olacak tekrar kullanıldığında aynı şekilde olursa benim eşim tekarar mı mikro tese olacak.off çok karışıkk.
canım tam bilmiyorum ama bizim durumlarımızda sanırım çift transfer yapılıyor diye biliyorum çünkü biz aşılamada olmuyoruz direk tüp tedavisi veriliyor bence o da verilir. sen özel mi yaptırıyorsun yoksa rapor çıkartacakmısın tüm şartlar uyuyormu hiç konustunmu halkla ilişkilerle
günaydın hanımlar
yarın ilk randevumuza gidiyoruz acaba bizi neler bekliyor kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum tahlillerim evraklarım herşey hazır
bi an önce raporum çıksada tedavime başlasam.
ben sizlere şunu sormak istiyorum şimdi ben 2 aşılama yaptırdım peki bunu hastaneye nasıl ispat edeceğim yada onlar sistem üzerinden mi görecekler.:18:
aşılama konusunda bilgim yok ama ilk randevuyu anlatayım.istenilen evrakları alıyolar sana dosya açıyolar birtakım sorular soruyolar.dosya açılması için 100 tl ziraat bankasına yatırmanı istiyolar.sonrasında doktor muayenesi oluyosun vajinal muayene.simir testi yapıyolar.senin işin bitiyo.eşinede spermiogram tahlili yapıyolar.eşinin tahlil sonucunu o gün söylüyolar.ona göre sizi yönlendiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?