Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

yumurta toplamayı anestezisizmi yapıyolar.ben sulu ultrasonda bile zorlandım

Canım ben anestezi taraftarı değilim açıkçası. O yüzden istemedim böyle bir şey. Zaten olup olacağı 3 folikül vardı. Daha önce de 3 folikül vardı ve Rafael 3 yıkamada halletmişti 3 ünü de. Ama bu sefer yumoşlar sayılamayınca çok yıkandı ve acıdı açıkçası. Herkesin bünyesi farklı oluyor tabi ki. Belki senin acı eşiğin daha düşüktür. Herkesin kendi tercihi tabi ama dedim ya ben hala anestezi taraftarı değilim. Şimdiye kadar adet ağrısı çok çektim,bunu da çekerim ne olacak. Yeter ki gelsin bebişim. Her geçen gün daha çok kırılıyor umudum.

hestia merhaba,zor günler geçirdim,tekrar tedavi olmaya karar verdim,bende öyle düşündüm,şimdi bayram tatiline kadar hızlandırılar tedavimi diye istemiyorum,nasipse önümüzdeki aylarda düşünüyorum,bu tevavimle gelir bebeğim inşallah...sende oğluna kavuştun,rabbim uzun ömürler versin...öğretmenliğe devam ediyormusun,iznin bittimi...benim için duanı esirgeme...

İnşallah geçirdiğin zor günler geride kalacak ve bebişine kavuşunca unutacaksın herşeyi. Tedaviye tekrar başlamaya istekli olman çok iyi. Zaten bir kere olduysa bundan sonra neden olmasın.Üstelik tedavisiz gerçekleşmiş hamileliğin. Devamı gelecek diye düşünüyorum. Oğlum 6 aylık oldu.Bende eylül başında başladım okula. İznim temmuz başında bitmişti, üstünede yaz tatili eklendi.Önce oğlumdan hiç ayrılamayacakmışım gibi geldi,işe başlamak istememiştim ama iyiki başlamışım,biraz nefes aldım, bana da iyi geldi.Hep dua ediyorum zaten bebek isteyen herkes için.Allahım sanada en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin inşallah.

slm arkadaşlar dün hastaneye gittim tedavımin devamı için, tel gelıyordu hastaneye arayanlara bu ay tedavı başlangıcı yapamıyoruz dıyorlardı doktorlar kongreye gitmiş ilgililerin bılgisi olsun dıye söyleyeyım dedım. bu arada benım gibi uzun tedavısi olan varmı?

Bayram da var ya önümüzde. 9 gün tatil. O zaman da almazlar. Yazın benim Ramazan Bayramı'ndan dolayı bir sonraki aya gelmişti.

slm arkadaşlar Ben tepecik kadın dogumda karar verdim ve tedaviye başladık ama ben adetimle başlıcazsandım adetimin 2günü bi çok kan test yaptık ve bu salı adetin 21günü sanırım tekrar tahlil eşimin sperm tahlili yapcaklarmış ve ogün dosyamızı biden alıp heyete alcaklarmı daha sonra nezaman nasıl olcak bilmiyorum bukadar uzucagını bilmiyodum zaten 3ay sonrasına gün vermişlerdi şimdinekar uzatçaklar üff zaten merak nasıl olcak endişe korku şimdide baklemek inşallah bu emeklerimizin karşılıgını hep beraber alırız

hım rafael beyin gittiğinden haberim yoktu,erol beyle ilgili kişisel bi durum olmadı sadece hoşlanmadım tavırlarından ama Gülnaz hanımı tek geçerim benim transferimi o yapmıştı,benimde yumurta toplmaya rafael bey girmişti çok canım yanmış çok sıkıntılı olmuştu benim için.senin transferin ne zaman yyapıldı ?

madem menapoz riski vardı ve yumurta azdıda neden iki tane transfer etmediler ikiz olamazmıydı

yaştan dolayı diye biliyorum ben,bugünde sordum 2 dondurulmuşumd sağlıklı çözülürse ikisi birden transfer edilebilirmi diye ama 35 yaş ve üstü doldurmuş olamk gerekiyomuş 2 embriyo transferi için.yani kasımı beklersem ki muhtemelen bayram tatii vs derken kasıma kalıcak o zaman embriyolarda da problem olmazsa transfer yapılabilicek.

Ağustos sonunda yapılmıştı. Maalesef kimyasal gebelikle suçlandı. Rafael Bey de zaten Ramazan Bayramında yıllık izne çıktı ve sonrasında dönmedi.

sonuçlandı diyecektim bir önce mesajda, suçlandı yazmışım. herkesin farklı oluyor demek ki algılaması, ben de Ege anımı çok takdir ettim mesela. Anaç ve sevecen bir bayan. Zeki aynı zamanda. İnce espriler yapıyor ara ara, ama bizim karı koca epey bir dilimize dolanıyor. Bir de şu yönü çok güzel, bir sonraki gidişinde bir önceki seferde yaptığınız konuşmaları hatırlayıp o konuşmadan dönütler yapıyor ve seni hatırladığını gösteriyor. Bu da insana güven veriyor açıkçası. Hasta psikolojinden de anlıyor , anlayışla karşılıyor senin paniğini.
Gülnaz hakkında bir şey diyemeyeceğim, bir kere denk geldi sadece transferde. O yüzden pek bir şey söyleyemem. Erol Beyle hiç denk gelmedik zaten.

sonunda adet oldum dün akşam banada ara demişlerdi bugun aradım çalışmıyorlarmış kongre nedeni ile pazartesi ara dediler yani adetimin 3 günü olacak aradıgımda sulu ultrasona adetin kaçıncı gününe veriyorlar.

hmmm anladım.ama biraz saçma ya.kişinin problemine göre değişmeli bence.benim eşim azospermiydi mikro tese ile hücre bulundu donduruldu.patoloji sonucunda sperm üretiminde azalma çıktı.şimdi ban tek transfer yapsalar diğerlerini dondursalar.Allah korusun tutunmasa diğerleride dondurulmuş olacak tekrar kullanıldığında aynı şekilde olursa benim eşim tekarar mı mikro tese olacak.off çok karışıkk.

canım tam bilmiyorum ama bizim durumlarımızda sanırım çift transfer yapılıyor diye biliyorum çünkü biz aşılamada olmuyoruz direk tüp tedavisi veriliyor bence o da verilir. sen özel mi yaptırıyorsun yoksa rapor çıkartacakmısın tüm şartlar uyuyormu hiç konustunmu halkla ilişkilerle

özel olacak şartlar uymuyo benim ssk günüm yetmiyo eşim ise özel sigortalı o yüzden devlet desteği olmayacak.bakalım hayırlısı çift olsa güzel olurdu.

günaydın hanımlar
yarın ilk randevumuza gidiyoruz acaba bizi neler bekliyor kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum tahlillerim evraklarım herşey hazır
bi an önce raporum çıksada tedavime başlasam.
ben sizlere şunu sormak istiyorum şimdi ben 2 aşılama yaptırdım peki bunu hastaneye nasıl ispat edeceğim yada onlar sistem üzerinden mi görecekler.:18:

aşılama konusunda bilgim yok ama ilk randevuyu anlatayım.istenilen evrakları alıyolar sana dosya açıyolar birtakım sorular soruyolar.dosya açılması için 100 tl ziraat bankasına yatırmanı istiyolar.sonrasında doktor muayenesi oluyosun vajinal muayene.simir testi yapıyolar.senin işin bitiyo.eşinede spermiogram tahlili yapıyolar.eşinin tahlil sonucunu o gün söylüyolar.ona göre sizi yönlendiriyorlar.

tşk ederim canım cevap verdiğin için

saat 8:30 da burada olun dediler ama tam o saatte orda olamayacağım galiba 9 gibi falan orda olabilirim sorun olmaz değil mi?
8:30 da burda olun derken sıraya girmek açısından söylüyorlardır herhalde :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…