- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.161
üzüldüm canım.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar dene asla vazgeçme,olacağına inanıyorum.sizde sorun neydi? cevaplayabilirmisin bende sebepsiz infertilite bu ay baş
lancak.[/QUO
inş. canım herkese... benım bundan önce iki tane düşüğüm oldu normal yolla hamıle kalmıştım ama gelişmiyordu birini çok erken kaybettım diğeride kalp atışı başladı geç de olsa ama durdu sonra ve düştü.ayrıca eşim varikosel amelıyatı olmuş daha önceden bıraz spermlerde sorun var.
slm kızlar, nasılsınız? nete gıremedım bu arada benım bebek tutmadı inş. birdahakı sefere...
üzüldüm canım.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tekrar dene asla vazgeçme,olacağına inanıyorum.sizde sorun neydi? cevaplayabilirmisin bende sebepsiz infertilite bu ay baş
lancak.[/QUO
inş. canım herkese... benım bundan önce iki tane düşüğüm oldu normal yolla hamıle kalmıştım ama gelişmiyordu birini çok erken kaybettım diğeride kalp atışı başladı geç de olsa ama durdu sonra ve düştü.ayrıca eşim varikosel amelıyatı olmuş daha önceden bıraz spermlerde sorun var.
daha önceden hamile kaldığın için kesin olur bebeğin canım.uğraştıracak biraz o kadar zamanı gelince alcaksın bebeğini kucağına.
demekki rapor ikinci planda önemli olan sıranın sana gelmesi rapor nasıl olsa bi şekilde çıkar :)
canım umarım herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun
peki hangi iğneyi verdiler nasıl bi tedavi uygulayacaklarmış?????
daha önceden hamile kaldığın için kesin olur bebeğin canım.uğraştıracak biraz o kadar zamanı gelince alcaksın bebeğini kucağına.
inş. canım.. hiçkimsenın kucagını boş bırakmasın..
puregon 300 verdiler 7 gün kullanıcam ayrıca yanlış hatırlamıyorsam eger 3 kasım dan itibaren bir iğnem daha var hergun vurulucam
sana zaten bir protokol uyguluyorlar hangi saatte iğneleri olacağını ne yiyip ne içeceğini herşeyi planlıyorlar :)
inşallah seninde benimde daha doğrusu hepimizin dileği yerine gelir :)
İkinci gunu gidiliyo diye biliyrum eger izmirde oturuyosan yarin gelirse cmrtesi sabahtan git,kızlar birşey sormak istiyorum ben adetimi bekliyorum tahminlerime göre yarın olmam gerekiyorum yarın aksam olsam cumartesi zaten öglene kadarlar ben onları arıcam onlar bana dönecek zaman geçer adetin kaçıncı günü gitmemiz gerekiyor sizi kaçıncı günü çağırdılar bir ay daha atsın istemiyorum.
İkinci gunu gidiliyo diye biliyrum eger izmirde oturuyosan yarin gelirse cmrtesi sabahtan git,
Eger cmrtesi gelirse pzrtesi erkenden gitki ogun baslasinlar herseyin haziirsa canim iyi sanslar...
teşekkür ederim canım sagol Herşeyim hazır Allah izin verirse bu sefer başlayacağız. İnşallah bu aksam gelir yada pazar gelir çünkü dısardayım izmirde oturmuyorum
kızlar adetim hala yok
bu aralar çok fazla beyaz yani şeffaf akıntım oluyo yumurtlama döneminde bile bu kadar gelmez hatta biraz önce girdiğimde daha da yoğundu içimden acaba mı diyorum ama ümitlenmekte istemiyorum belirti hiç yok adet gecikmesi dışında bide yumurtlama gününden 4-5 gün sonraki sol kasığımdaki şiddetli sancı ve damla damla gelen kanama başka da bi şey yok bi yanım acaba mı diyor diğer yanım hadi sende ordan diyor?????????????
kaç gündür geçiyor canım..
neler yapıyorlar gittiğinde ilaçların dozlarını ayarlamak için canım.
merhaba ; ben adetimin 3.günü gittim kan tahlili oldum fsh tsh e2 vb hormonlara bakıldı sonra ultrason muayenesi oldum daha sonra ilaç
dozlarına bunların sonuçlarına göre karar verdiler.şimdi iğnelermi oluyorum salı sabah orda olucam allah nasip ederse :)
bugün tam 11. gün canım.
hayırlı haberlerle gelirsin inş arkadaşım :)
Ben bugun gitmissindir diye dusundum doktora,cok sabirlisin arkadasim....kızlar adetim hala yok
bu aralar çok fazla beyaz yani şeffaf akıntım oluyo yumurtlama döneminde bile bu kadar gelmez hatta biraz önce girdiğimde daha da yoğundu içimden acaba mı diyorum ama ümitlenmekte istemiyorum belirti hiç yok adet gecikmesi dışında bide yumurtlama gününden 4-5 gün sonraki sol kasığımdaki şiddetli sancı ve damla damla gelen kanama başka da bi şey yok bi yanım acaba mı diyor diğer yanım hadi sende ordan diyor?????????????
Ben bugun gitmissindir diye dusundum doktora,cok sabirlisin arkadasim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?