Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

puregon 300 verdiler 7 gün kullanıcam ayrıca yanlış hatırlamıyorsam eger 3 kasım dan itibaren bir iğnem daha var hergun vurulucam

sana zaten bir protokol uyguluyorlar hangi saatte iğneleri olacağını ne yiyip ne içeceğini herşeyi planlıyorlar :)

inşallah seninde benimde daha doğrusu hepimizin dileği yerine gelir :)

kızlar birşey sormak istiyorum ben adetimi bekliyorum tahminlerime göre yarın olmam gerekiyorum yarın aksam olsam cumartesi zaten öglene kadarlar ben onları arıcam onlar bana dönecek zaman geçer adetin kaçıncı günü gitmemiz gerekiyor sizi kaçıncı günü çağırdılar bir ay daha atsın istemiyorum.

neler yapıyorlar gittiğinde ilaçların dozlarını ayarlamak için canım.

İkinci gunu gidiliyo diye biliyrum eger izmirde oturuyosan yarin gelirse cmrtesi sabahtan git,
Eger cmrtesi gelirse pzrtesi erkenden gitki ogun baslasinlar herseyin haziirsa canim iyi sanslar...

İkinci gunu gidiliyo diye biliyrum eger izmirde oturuyosan yarin gelirse cmrtesi sabahtan git,
Eger cmrtesi gelirse pzrtesi erkenden gitki ogun baslasinlar herseyin haziirsa canim iyi sanslar...

teşekkür ederim canım sagol Herşeyim hazır Allah izin verirse bu sefer başlayacağız. İnşallah bu aksam gelir yada pazar gelir çünkü dısardayım izmirde oturmuyorum

kızlar adetim hala yok
bu aralar çok fazla beyaz yani şeffaf akıntım oluyo yumurtlama döneminde bile bu kadar gelmez hatta biraz önce girdiğimde daha da yoğundu içimden acaba mı diyorum ama ümitlenmekte istemiyorum belirti hiç yok adet gecikmesi dışında bide yumurtlama gününden 4-5 gün sonraki sol kasığımdaki şiddetli sancı ve damla damla gelen kanama başka da bi şey yok bi yanım acaba mı diyor diğer yanım hadi sende ordan diyor?????????????

kaç gündür geçiyor canım..

neler yapıyorlar gittiğinde ilaçların dozlarını ayarlamak için canım.

merhaba ; ben adetimin 3.günü gittim kan tahlili oldum fsh tsh e2 vb hormonlara bakıldı sonra ultrason muayenesi oldum daha sonra ilaç
dozlarına bunların sonuçlarına göre karar verdiler.şimdi iğnelermi oluyorum salı sabah orda olucam allah nasip ederse :)

hayırlı haberlerle gelirsin inş arkadaşım :)

Ben bugun gitmissindir diye dusundum doktora,cok sabirlisin arkadasim....

Ben bugun gitmissindir diye dusundum doktora,cok sabirlisin arkadasim....

Daha önceden de adet gecikmesi yaşadığım için ümitlenmek istemedim ayrıca evde bir tane daha testim var haftaya kadar beklicem eğer yine gelmezse önce test yaparım yine negatifse doktora giderim diye düşünüyorum o yüzden gitmedim arkadaşım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…