- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.201
aramadılar hala
ewet benide arasakmı acaba tekrar ne dersin
ewet benide arasakmı acaba tekrar ne dersin
ben aradım şimdi yarım saat sonra arayın toplantıda halkla ilişkiler dedi 14:30 da arayacağım o zamana kadar kimse aramazsa beni. Sende ara istersen bakalım sana ne diyecekler
bende sat 2 de aradım ben arkadaşlara tekrar hatırlatayım dosyanızı hocalara gösterip sonra sizi arıyolar dedi.en geç yarına kadar ararlar dedi.sabah erken haber vermiştim dedim tamam tekrar hatırlatırım dedi
sen hangi numarayı arıyorsun
02323903660 bu numarayı arıyorum.sabah hemşire açtı galiba ama öğleden sonra aradığımda sekreter varya girişte sarışın dosyaları çıkartan yönlendiren onun sesine benziyodu.sen nereyi arıyosun
beni aradılar şimdi bugün tedavi planlamanızı yapamadık bir kaç gün içinde yapıp sizi bilgilendireceğiz dedi.önümüzdeki aya mı kalacak ki ya
off ya beni aramadılar zaten saat 4 te mesai bitiyo acaba hiçmi aramıcaklar
ararlar şimdi ama niye yapılmadı planlama acaba ben yarın ararım yine hastaneyi sıkıştırırım. ne yapalım nasip artık belki bizim de uzun protokol olur
ben dün adet oldum bugünde aradım hastaneyi yarın gel başlıyoruz dediler raporumda onaydaymıs
pınar bize niye dönmediler yaabu arada naptın yumurtalar toplandımı hastane çokmu kalabalık
sen bence 4 olmadan bir ara bir şey demezler sana da planlama yapmadık derse o zaman niye de bakalım ben şaşırdım şok oldum bir an cevap veremedim tamam dedim kapattım telefonu.
pınar bize niye dönmediler yaabu arada naptın yumurtalar toplandımı hastane çokmu kalabalık
canim benim uzme kendini allah herşeyi bizim için kararlastirmistir sabret bekle bugün yumarta toplama islemim yapıldı 4 yumurtam olmuş yoldayız şimdi balikesire dönüyoruz transfer için arayacaklar bu arada hastane kalabalık sen balikesirdemiydin haber. Bekliyorum :)
Merhaba tanisalimmi ayni sehirdeyiz daha oncede yazmistim sana amaa...
geçmiş olsun canım nasıl geçti yumurta toplama işlemi anestezilimi oldu yoksa normal mi.zormu geçiyo nasıl bilgilendirirsen sevinirim.ben aydındayım canım haberini bekliyorum inşallah sorunsuz transfer olur
Canim ben beytocana yazmistim ama soz acilmisken seni taniyorum sanirimTanisalim tabi :)
aradım cvp vermediler.yarın olsun bakalım arayacaklarmı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?