- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.121
slm arkadaşlar, nasılsınız ? benım bugun 12.günüm ve sabırla perşembeyı beklıyorum Rabbım hayırlı sonuçlar almayı herkese nasıp eder ınş.. bu arada hıç bır embrıyom dondurulmadı dun hastaneyı aradım hucreler büyümeye devam edıyordu ama dondurulacak kalıtede degıldı dedıler. eger bu tutmazsa aralıkta yıne ıgne ılaç tedavı herşey baştan yapılacak ınş. gerek kalmaz da içimdekıne can verır rabbım. ha bırde bugun 31. gün ve ben hala adet olmadım ılaçlardandır belkı bılmıyorum gunde 12 tane ılaç kullanıyorum...
canım allah yardımcın olsun hayırlı haberler verirsin inş.
perşembeye de az kalmış artık hiç zaman geçmez.
ilaçlardan olabilir adet gecikmen ama bebiştende geçikmiş olabilir.
bende beklemedeyim arada girip sizlerin yazdıklarını okuyorum.
SLM arkaşlar yardım edin lütfen ben ayın 1 dosyamı verdim heyete girmesi için 23 oldu ararız dediler am ses seda yok ben merak içinde bekliyorum sisiz nasıl nekadar zamanda aradılar ???
slm arkadaşlar, nasılsınız ? benım bugun 12.günüm ve sabırla perşembeyı beklıyorum Rabbım hayırlı sonuçlar almayı herkese nasıp eder ınş.. bu arada hıç bır embrıyom dondurulmadı dun hastaneyı aradım hucreler büyümeye devam edıyordu ama dondurulacak kalıtede degıldı dedıler. eger bu tutmazsa aralıkta yıne ıgne ılaç tedavı herşey baştan yapılacak ınş. gerek kalmaz da içimdekıne can verır rabbım. ha bırde bugun 31. gün ve ben hala adet olmadım ılaçlardandır belkı bılmıyorum gunde 12 tane ılaç kullanıyorum...
SLM arkaşlar yardım edin lütfen ben ayın 1 dosyamı verdim heyete girmesi için 23 oldu ararız dediler am ses seda yok ben merak içinde bekliyorum sisiz nasıl nekadar zamanda aradılar ???
bende 1 ekimde dosyamı verdim sanırım aynı gün teslim etmişiz benden smear testi almışlardı en son aradığımda sonuç çıkmamıştı tahlil sonucunuda ekleyip öyle heyete koyacaklardı sana ne dediler bilmiyorum ama istersen ara sor diğer devlet hastaneleri gibi değil azarlamıyorlar ve hemen bilgi veriyorlar dosyan hakkındaSLM arkaşlar yardım edin lütfen ben ayın 1 dosyamı verdim heyete girmesi için 23 oldu ararız dediler am ses seda yok ben merak içinde bekliyorum sisiz nasıl nekadar zamanda aradılar ???
öyledır ınş. ama bıraz önve kahverengı sonrada kırmızıya dönük lekelenme oldu karnımda agırıyor bılmıyorum ne olacak çok panıkteyım..
merhaba daha önce tedavi olduysanız ve adetli ara dedilerse belki başlayabilirsin tüp bebek için ege hanıma muayene randevusu demişsin ben bir yakınım için gittiğimde sormuştum bayan doktor istiyoruz özel bir prosedürü var mı diye şansınıza hangı doktor gelirse o demişlerdi özel muayene yasak olduğu için yapamıyoruz dediler bana bilgin olsun canım belki değişmiştir tabi bilemem.
ben dün adet oldum bugünde aradım hastaneyi yarın gel başlıyoruz dediler raporumda onaydaymıs
peki ne zaman teslim etmiştin dosyanı.bu arada hayırlı olsun tedavin inş bebiş hatta bebişlerle dolar göbeğin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?