Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

slm arkadaşlar, nasılsınız ? benım bugun 12.günüm ve sabırla perşembeyı beklıyorum Rabbım hayırlı sonuçlar almayı herkese nasıp eder ınş.. bu arada hıç bır embrıyom dondurulmadı dun hastaneyı aradım hucreler büyümeye devam edıyordu ama dondurulacak kalıtede degıldı dedıler. eger bu tutmazsa aralıkta yıne ıgne ılaç tedavı herşey baştan yapılacak ınş. gerek kalmaz da içimdekıne can verır rabbım. ha bırde bugun 31. gün ve ben hala adet olmadım ılaçlardandır belkı bılmıyorum gunde 12 tane ılaç kullanıyorum...

canım allah yardımcın olsun hayırlı haberler verirsin inş.
perşembeye de az kalmış artık hiç zaman geçmez.
ilaçlardan olabilir adet gecikmen ama bebiştende geçikmiş olabilir.
bende beklemedeyim arada girip sizlerin yazdıklarını okuyorum.

öyledır ınş. ama bıraz önve kahverengı sonrada kırmızıya dönük lekelenme oldu karnımda agırıyor bılmıyorum ne olacak çok panıkteyım..

SLM arkaşlar yardım edin lütfen ben ayın 1 dosyamı verdim heyete girmesi için 23 oldu ararız dediler am ses seda yok ben merak içinde bekliyorum sisiz nasıl nekadar zamanda aradılar ???

arkadaşlar şuanda ege üniversitesi doktorlarından erol hoca tv8 de tüp bebekle ilgill bilgiler verıyor izlemenızı tavsıye ederım. tabı bu mesajımı program bıtene kadar görürseniz...

heyecandan ölüyorum.inşallah rabbim dualarını kabul eder.güzel haberlerini bekliyorum .

SLM arkaşlar yardım edin lütfen ben ayın 1 dosyamı verdim heyete girmesi için 23 oldu ararız dediler am ses seda yok ben merak içinde bekliyorum sisiz nasıl nekadar zamanda aradılar ???
bende 1 ekimde dosyamı verdim sanırım aynı gün teslim etmişiz benden smear testi almışlardı en son aradığımda sonuç çıkmamıştı tahlil sonucunuda ekleyip öyle heyete koyacaklardı sana ne dediler bilmiyorum ama istersen ara sor diğer devlet hastaneleri gibi değil azarlamıyorlar ve hemen bilgi veriyorlar dosyan hakkında

teşekkür ederim cevabın için inşallah hemen tedaviye başlarız ege hanıma muayene olan birinide bu forumda okumuştum biz klinikten hastayız falan yazıyordu ama hangi sayfada olduğunu bulamıyorum adetime az kaldı artık inşallah 10 gün sonra hastanede olurum birde tüp bebek tedavisinden önce neler yapılması tavsiye ediliyor ben şimdiden başlayayım diyorum :)

naturelll hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınsallah.. bu arada bırıncı masa değilde 2.masada duran hemsiremidir nedir çok agresif benı çocuk gibi azarladı... 26 martta gittiğimizde dedimki ege hanıma randevumuz var.. o sekretermıdır hemsıre bozuntusumudr nedir... kim gönderdiiiii siziiiiiiiiiiii kim gönderdiiiiiiiiikiiii nerden geldınızzzzz...ege hanımmmm öyleeeee kolayyy kolaaayyyy kimseyeeeeee raaandeeevuuuu vermezzzz dediii...aynen bu yazdığım sekılde harfleri uzatarak ve bagırarak... koridordaki herkes döndü bize baktı.. ben böleee bakakaldım kızın yuzunee kendisi verdi diyorum..kendısiiiii veremezzzzz...nerdennnn geldınnnnnnn..kimmm gönderdiiiiii diye tekrar basa sardııı[/QUOTE]

merhaba bende uzun zamandır sizin mesajınızı arıyordum ege hanıma nasıl randevu aldınız acaba öğrenebilirmiyim

günaydın arkadaşlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor bakalım bizi daha arayan yok dün ben aradım ama geç kaldım galiba açan olmadı artık yarın sabahtan ararım dosyam heyete girmiş mi durumu nedir diye?
bu arada benim adetim hala gelmedi ayın 23 ünde gelmesi gerekiyordu sabah test yaptım tek çizgi çıktı
bayramda kayınpederim vefat etmişti belki onun sıkıntısından üzüntüsünden mi gelmedi diyorum kendi kendime de ama bilemiyorum artık en iyisi biraz daha bekleyip doktora gitmek benden haberler bu kadar birazda siz anlatın?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…