- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.301
Tedaviydi transferdi derken gecen Cuma Allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada Kalp atislari icin gidicez Allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...
anca canım uzun sürdü falan diye takılma.biz 18 haziranda açtırdık dosyayı daha başlamadı tedvi aralıkta başlayacak.geçiyo zaman bi şekilde :)
burdayız canım ya arada girip okuyorum.ben ilacın bitmesini bekliyorum pazartesi bitecek sonrasında adet olucam bakalım sonrası nasıl devam edecek
inşallah peş peşe güzel haberleri yazarız buraya tüm kalbimden geçen bu allah nasip etsin inşallah o günleri görmeyi.
Bende dün ilk iğnemi attırdım baya bir stres yapmıştım nasıl olur göbekten diye ama iğnenin ucu o kadar ince ki baktığım halde girdiğini hissetmedim tek ilacı verirken bir karıncalanma, hafif yanma hissediyorsun o kadar sonrasında o da geçiyor bakalım bugün ya eşim atacak belki bir cesaret bende atabilirim :)
Tedaviydi transferdi derken gecen Cuma Allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada Kalp atislari icin gidicez Allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...
hadi hayırlı olsun.kaç gün kullanacaksın.bende yarın son ilacı içicem ondan sonra bakalım adete göre başlıcak
17 tane atacağım bugun 4. iğnem ilk gün başkasına attırdım diğer günler kendim attım hiç hissetmiyorsun bile iğne o kadar ince ki inşallah faydalı olur 15 aralıkta son iğnem 16 aralıkta hastaneye gidilecek
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim Allah hepimizin yardimcisi olsun...transferden sonra 2 saat hastanede yattim Ben balikesirde oturdugum icin arabayla yavas yavas donduk ilk 3 gun dinlendim tuvalet ve yemek icin kalktim sadece sonra ise normal ev hayatina dondum kahvaltimi hazirladim bulasik yikadim vb isleri agir agirda olsa yaptim 5.gun ovitrelle vuruldum onun icin disari ciktim geceleri esimle beraber 20 dk kadar duz yolda agir agir yurudum hic agir kaldirmadim bir yere uzanmadim geceleri arabayla gezemeye gittim moralimi hep yuksek tuttum adacayi kusburnu maydonoz kesinlikle yasak kabiz olmamiz gerektigi icin cok Su ictim herseyden yedim ictim Vee sonuc gunune geldik cok sukur hamile oldugumu ogrendik ilk kan degerim 88 di ege hoca bir tane daha ovitrelle yaptirdi dun yeniden kan tahlili oldum 794 olmus kesede gozuktu cok sukur :) Ben artik burdaki doktora gidiyorum ayni kisitlamalara devam dedi yorulmak yok bol dinlenme stres yok dedi simdilik Boyle kizlar hersey allahtan o ol dedikten sonra olur Allah hepimizin yardimcisi olsun :)
hadi hayırlısı canım.benimde ilacım bitti şimdi adet olmayı bekliyorum
canım balıkesir de hangi doktora gidiyorsun ben aydın şavklıya gidiyordum .
Canim Ben balikesir universitesine gittim hep ama simdi alladdin kadar a gidiyorum
SLM benimde bugün bitiyor ilacım.ama hafiften lekelen meler başladı bende.sen oldun mu reğli?
Kizlar dün adet oldum aradim yarin gel dediler şimdi yoldayiz egeye dogru gidiyoruz bakalım hayırlısı neler diyecekler
hayırlısı olsun hayırlı yolculuk inşallah bizide haberdar et :)
Sağol canım hastanedeyiz şimdi kan verdim muayene oldum tedavi planını verecekler onu bekliyorum.tekrar yazarım
adetliyken nasıl muayene ediyorlar ya :S hala o tuafıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?