Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Rica ederim canim senin baya testlerin tamsa daha cabuk olur .benim 9 embyom genetge gtti ve 1 saglikli geldi transfer icin gittgimzdede embryolg o 1 embryonunda transfer etsekte tutmaz dedi gelisimi yavasladi dedi ve ege hanima sordu oda uygun gormedi
yapilamadi.ozellerde olsaydi eminim koyarlardi . elimiz bos donduk transfer olmaynca paranin bir miktarini iade alabiliyorsun ( tabi raporun yoksa ucretli hastaysan )ertesi ay kendiligimden hamile kaldim.insallah sizinde surprznz olur bu surecte denemeye devam edin.egeye guvendim ben herseyi takip etmeleri hosuma gtti.ozeller bi cok seyi atlayabiliyor.

ne güzel darısı başımıza canım.bende özele güvenmiyorum artık çok teşekkürler tekrar herşey gönlünce olsun.

Ben de Ege Üniversitesi'nde 1 aşılama ve raporlu olarak üç deneme yaptım. 2. Denemede ikiz kese olştu ama boş gebelik yaşadım. Diğerlerindr gebelik oluşmadı maalesef. Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim. İnşallah hepinizin emekleri bebeğe dönüşür.

Bende 2 aralıkta ilk randevuya gidicem bakalım .daha önce hep özelde 1 aşılama. 3 tüp yaptırdım hiç gebelik yaşamadım. yumurta kalitesizliği sorunum var. YÜksek dolarla bile büyümüyor. hsg çekiyorlar mi D denizax

yasev Beni 1.5 sene önce hsg için dışarıya gönderdiler. Özel bir hastanede çekildi, cd olarak istediler ve sonuca göre histereskopi yapıldı. Sulu ultrason çekiyorlar ama bildiğim kadarıyla hsg yok hastanede.

Var bence ama sıra gelmio bu tarz bişey duymuştum ama emin değilim. Arkadaşm sen ne durumdasn peki egede tüp yaptrdinmi?

iyi günler kızlar aranıza yeni katıldım.14 kasımda ege üni.de Ege Nazan hanımdan randevum var tüp bebeğe başlıyoruz sanırım..kısaca hikayemi anlatmak istiyorum.19 aylık evliyim tam 12 aydır bebek düşünüyoruz 5 ay önce kontrol amaclı dr gittik bende bir problem cıkmadı ama malesef eşimin sperm sayısı 5 milyon çıktı cok üzüldük proxeed plus kullandık 6 kutu testi tekrarladık 2milyon sperm cıktı.basından geçenlere sorum var şimdi bende bir problrm olmadıgı için bana nasıl testler uygulanacak ? hemen transfer işlemi yaparlar mı yoksa süreç uzayacak mı daha ? rahim filmi falan çekiliyormuş herkese mi çekiyorlar ?üniversitede mi çekecekler ? balıkesirden izmire gideceğiz ne sıklıkla gitmek gerekir ? 200TL muayene 2bin TL tüp bebek için alıyor dedi sıra aldıgım kişi bunun dısında ücret cıkacak mı ? kafamda birsürü soru var ama durumu kimse bilmiyorr kimseyle konusamıyorum basınızı agrıttım şimdiden hakkınızı hrlal edin...

Merhaba O ozge3910 . Dosyanız açıldı mı hastanede yoksa sadece telefonla mı bilgi aldınız? Eğer hastane bünyesinde spermiyogram yapılmadıysa orada da yaptırıyorlar. Bunun için androloji sıra veriyor. Rutin tam kan, bulaşıcı hastalık vs. Taşıyıp taşımadığınıza dair belgeler isterler dosyaya. Raporla yaptıracaksanız bordro, 3 yıllık evlilik şartı vs. Sağlamak gerekiyordu. Sizden istenen tahliller için adetinizin ilk günü aramanızı isterler. Ona göre de 2-5 gün arasında fsh, e2, progesteron ve LH hormonlarınıza bakarlar. Dosyanız varsa işleriniz biraz daha hızlı ilerler. Hastaneye gidişiniz de tedavi protokolünüze göre olur. Uzun- kısa protokole göre farklı sürelerde hastaneye gelmek gerekir. Benim kısa protokol uygulandığı için yumurta toplanana dek ortalama 3-4 kez gittim. Sabah 8 gibi hastanede olacağınız için 1 gün önceden İzmir'de olursanız daha iyi olur.

D denizax telefon ile randevu aldım daha dosyamız yok ama daha birbucuk yıllık evli oldugum için raporlu olamayacagız sanırım. sekretere yaptırmam gereken test var mı dediğimde 14 kasım a kadar adet olacakdanız 2.gününde hormon testini yaptırıp getirin dediler onu yaptırdım rahim filmi çektireyim mi dedim gerekirse nazan hanım kendisi bakar cektirmeyin dedi umarım cok beklemeyiz zor bir süreçmiş Allah kimseyi evlatla sınamasın

O ozge3910 HSG'ye gerek duymayabilirler. Ama siz şimdiye kadar ne tür tahliller yaptırdıysanız bir dosya haline getirip Nazan Hoca'ya gösterin. Ayrıca kafanızı kurcalayan herşeyi sorup anlamaya çalışın. Orada çalışanlar hastaya bilgi verme konusunda ketumlar biraz. 14 kasıma kadar reglinizin söyledikleri gününde de tahlillerinizi ekleyin. Spermiyogram yenilenmez ve sizin durumunuz uygun şartları sağlarsa diğer reglinize yaparlar belki de. Ben 2014 kasımda dosya açtırıp 2015 mayısta ta ilk tedavimi olmuştum. Ama rapor onayı için konsey beklenmişti. Siz rapor şartlarını zaten sağlamadığınız için belki beklemezsiniz. İnşallah en uygun ve hayırlı zamanda tedaviniz olur ve gebe kalırsınız. Ümidinizi asla yitirmeyin. Benim anladığım kadarıyla erkek kaynaklı sorunlarda tedavi daha olumlu sonuçlanıyor. Hayırlısı olsun.

Amin. Hepimizin dilekleri gerçek olsun. Zorlu sınavlardan geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun. Gelişmelerden haberdar edin.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için Rabbim gönlünüze göre versinn
Canım hakkında hayrlisi ege hoca elinde var olan testlerine bakıp ekstra isticegi şeyler varsa ister ama erkek kaynaklı olunca pekte bişey istemiolar bence benim ilk denememdi benden bişey istememislerdi bizdede erkek kaynaklı gerçi ben ege hocada özel muayene olmadım doktor secmedm. Demem o ki bir sonraki adettede tedavine başlanır diye düşünüyorum. Amh testin yoksa onu isteyebilirler bence özel hastaneler yapio bu testi de bu arada devlet yapmio

D dehaaa sağol canım cevabın için. benim sadece adetin 2.günü alttan ultrasonla çekilen rahim filmim ve hormon testim var eşiminde 6 ay içinde yapılmış 4 ayrı zamanda spermiyogram ve hormon testleri var onları götürcem yanımda bakalım kısmet ne isterse onu yaptırırız . çok heycanlıyımm gelişmeleri yazarım buraya :)

Rica ederim canm güzel heyecanlar bunlar bende bugün transferim in 6. Günündeyim inşallah güzel haberler paylasiriz hep beraber:)

arkadaşlar merhba bende 15 kasımda egeye başlıcam Allah nasip ederse çok heycanlıyım acıkcası bizde 4 senedir uğraşıyoz olmadı bende pco var eşimde sorun yok şükür. benimde hormonlara herşeye bakıldı, rahim filmi, yumurta takipleri, sperm tahlili özelde 2 aşılama yapıldı tutmadı daha sonra doktorum çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve onunla ikizlerime hamile kaldım haziran ayında 10 haftalık düşük yaşadım. adetim düzene grisin diye biraz bekledim şimdi egeye gtcez. Sizde nasıl bir yol izlenir bizde. benden ssk dokumu, fotograf, amh testi, ikametgah vs falan banada yardımcı olurmusunuz

Canım eğer raporlu yaptiricaksn 900 is günü olması gerekio senin veya eşinin 3 senelik evlilik vs s şartları var. İlk gün dosya açılıyo eşinden ve senden kan aliyolar seni kadın doğum doktoru esinide ürolog muayene ediyo elinde var olan butun testleri vs götür canm

saol canm sen egeye devammı tedavidemisin yoksa hamilemisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…