- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.601
Rica ederim canim senin baya testlerin tamsa daha cabuk olur .benim 9 embyom genetge gtti ve 1 saglikli geldi transfer icin gittgimzdede embryolg o 1 embryonunda transfer etsekte tutmaz dedi gelisimi yavasladi dedi ve ege hanima sordu oda uygun gormediallah razı olsun canım uzun uzn açıklamışsın allah bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende zaten artık boşa oyalanmak istemediğim için orayı istedim ne varsa araştırılsın ne yapılacaksa ona göre yapılsın da çözüm varsa olsun.benimde pıhtılaşmam var onun için egeye gitmiştim genetik testimde yapılmştı rahim filmim hormon sonuçlarım da var bakalım ne isterlerse yapcam artık.allah kucaklaımızı boş bırakmasın.
ne güzel darısı başımıza canım.bende özele güvenmiyorum artık çok teşekkürler tekrar herşey gönlünce olsun.Rica ederim canim senin baya testlerin tamsa daha cabuk olur .benim 9 embyom genetge gtti ve 1 saglikli geldi transfer icin gittgimzdede embryolg o 1 embryonunda transfer etsekte tutmaz dedi gelisimi yavasladi dedi ve ege hanima sordu oda uygun gormedi
yapilamadi.ozellerde olsaydi eminim koyarlardi . elimiz bos donduk transfer olmaynca paranin bir miktarini iade alabiliyorsun ( tabi raporun yoksa ucretli hastaysan )ertesi ay kendiligimden hamile kaldim.insallah sizinde surprznz olur bu surecte denemeye devam edin.egeye guvendim ben herseyi takip etmeleri hosuma gtti.ozeller bi cok seyi atlayabiliyor.
Var bence ama sıra gelmio bu tarz bişey duymuştum ama emin değilim. Arkadaşm sen ne durumdasn peki egede tüp yaptrdinmi?yasev Beni 1.5 sene önce hsg için dışarıya gönderdiler. Özel bir hastanede çekildi, cd olarak istediler ve sonuca göre histereskopi yapıldı. Sulu ultrason çekiyorlar ama bildiğim kadarıyla hsg yok hastanede.
Canım hakkında hayrlisi ege hoca elinde var olan testlerine bakıp ekstra isticegi şeyler varsa ister ama erkek kaynaklı olunca pekte bişey istemiolar bence benim ilk denememdi benden bişey istememislerdi bizdede erkek kaynaklı gerçi ben ege hocada özel muayene olmadım doktor secmedm. Demem o ki bir sonraki adettede tedavine başlanır diye düşünüyorum. Amh testin yoksa onu isteyebilirler bence özel hastaneler yapio bu testi de bu arada devlet yapmioçok teşekkür ederim cevaplarınız için Rabbim gönlünüze göre versinn
Rica ederim canm güzel heyecanlar bunlar bende bugün transferim in 6. Günündeyim inşallah güzel haberler paylasiriz hep beraber:)D dehaaa sağol canım cevabın için. benim sadece adetin 2.günü alttan ultrasonla çekilen rahim filmim ve hormon testim var eşiminde 6 ay içinde yapılmış 4 ayrı zamanda spermiyogram ve hormon testleri var onları götürcem yanımda bakalım kısmet ne isterse onu yaptırırız . çok heycanlıyımm gelişmeleri yazarım buraya :)
Canım eğer raporlu yaptiricaksn 900 is günü olması gerekio senin veya eşinin 3 senelik evlilik vs s şartları var. İlk gün dosya açılıyo eşinden ve senden kan aliyolar seni kadın doğum doktoru esinide ürolog muayene ediyo elinde var olan butun testleri vs götür canmarkadaşlar merhba bende 15 kasımda egeye başlıcam Allah nasip ederse çok heycanlıyım acıkcası bizde 4 senedir uğraşıyoz olmadı bende pco var eşimde sorun yok şükür. benimde hormonlara herşeye bakıldı, rahim filmi, yumurta takipleri, sperm tahlili özelde 2 aşılama yapıldı tutmadı daha sonra doktorum çatlatma iğnesi deneyelim dedi ve onunla ikizlerime hamile kaldım haziran ayında 10 haftalık düşük yaşadım. adetim düzene grisin diye biraz bekledim şimdi egeye gtcez. Sizde nasıl bir yol izlenir bizde. benden ssk dokumu, fotograf, amh testi, ikametgah vs falan banada yardımcı olurmusunuz
saol canm sen egeye devammı tedavidemisin yoksa hamilemisin cnmCanım eğer raporlu yaptiricaksn 900 is günü olması gerekio senin veya eşinin 3 senelik evlilik vs s şartları var. İlk gün dosya açılıyo eşinden ve senden kan aliyolar seni kadın doğum doktoru esinide ürolog muayene ediyo elinde var olan butun testleri vs götür canm
Transferimin 6.günündeyim canım haftaya cuma test günüm:)saol canm sen egeye devammı tedavidemisin yoksa hamilemisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?