Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

merhaba eşim azosperm biz de ilk defa ege üni. gidicez 9 mart gün aldık dosya açacağız işlemler nasıl yürür ne yapacaklar
sorun eşim de kaynaklı gene rahim filmi sulu ultrason yapacaklar mı yoksa önce eşim ameliyat günü mü verecekler.

E
Ege üniversitesi tüp bebek bölümünü bilmiyorum ama.bugün ege üroloji ölüm başkanı bülent beye muayneye gittik.bizi yönlendirir diye.eski tahlillere baktı bir sıkıntı yok birde burada bir sperm tahlili yapalım sonuca göre hareket ederiz dedi androloji laboratuvarından sperm tahlili için 31 marta gün verdiler.çok şaşırdım.resmen 40 gün var

Malesef kalabalık olduğu için biz özele gittik barış altaya tahlilleri hep ege üni. Yaptık elimiz de tahliller var bakalım ne diyecekler

B
Malesef kalabalık olduğu için biz özele gittik barış altaya tahlilleri hep ege üni. Yaptık elimiz de tahliller var bakalım ne diyecekler
Bizde mesai dışı muaynesine gittik.bi sperm tahlili verin sonucu alıp gelin dedi bende bir iki günlük bişey sandım.çıktık odasından gittik androlojiye randevu almaya oda martın 31ne verdiler.çıktık geldik eve.31 marta kadar beklicez sonra tekrar randevu al para yatır olacak nisan ayı ortası.çok zaman kaybı

Biz bıraktık artık direk ege üni. Gidicez beklicez sabırlı olucaz bizim işimiz zor eşim tese ameliyatı olacak herşeyin hayırlısı

bayanlar ege de tüp bebek raporu icin sartlar hala ayni dimi. 2017de değişti filan diye duydum. ben yazin rapor cikartmistim 2 aşılama sarti vardi umarim 3 filan olmamistir

Merhaba arkadaşlar bizde ege üni. Gidicez sağlık ocağından hamileliğe engeli yoktur die yazı istiyorlar mı evraklar tam olsun istiyorum benim eşim azosperm de

Merhaba esime teratozoosperm teşhisi koydular 3 yıldır olmadı 1 asilama oldum sadece olumsuz 1 yil önce 5 6 haftalik düşük yaptim ege de prof a gittim esimdeki sperm sorunu o zaman bilmiyorduk bana çok sağlıklı ve rezerv açısından oldukça iyi hatta yumurtalarimin çok iyi olduğunu söyledi düşük sebebi mi şekil bozukluğu vs sağlıksız dollenmeye sebep olan unsurlar da olabilir dedikten sonra tahlillerle öğrendik benim hsg dahil tsh vs prolaktin vs bi sürü hormon genetik testlerim yapıldı hepsi çok iyi cikti 29 yaşındayım eşim 39 direk tup bebek yaparlar mi bilen var ni ozele su an icin param yok. SSK DAN yararlanmak istiyoruz.

Canım ben daha yeni gidicem inş yaparlar bence de özele gitme biz gittik para tuzağı ben de ege üni. Gidicem perşembe randevumuz bakalım ne olcak

20 mart a randevumuz var ama 3 yil 1 hazir and a bitiyor .1 asilama tepecikte olmuştum 26 mart regli günüm mart ve nisan a 2 asilama hakkımı da kullanırım haziran 5 de diğer regli tarihim tabii duzenim bozulmaz sa.. tup bebek için başlarız esimde teratozoo sperm var 2 çıktı sınır 7 dedi dr.. bakalim bir mucize bekliyoruz. Devlet de ilk adına la için detaylı sperm istediler asilama günü kağıda teratozoo sperm yazmış esimde bisey dememiş ben merak edip araştırıp sorup ogrendim.. dr hastane devlete dayalı kaldigin herşey malesef şans işi artık tanıdık hatır vs. Bi yere kadar bazen ..

Merhaba Kızlar biz dün ege üni. Gittik ilk defa işlemler güzel ilerliyor genetik için 40 gün beklicez fakat bizden dosya parası almadılar unuttular mı.? Benim eşimde sorun raporlu olur dediler o yüzden mi istemediler inş sorun çıkmaz benden amh Hormon yazı istediler sağlık ocağı verir mi

Merhaba arkadaşlar pazartesi transferin oldu yarın E2 USG yaptrmam gerekiyomuş e2 ne olduğunu bilen varmı kan testi

Merhaba arkadaşlar pazartesi transferin oldu yarın E2 USG yaptrmam gerekiyomuş e2 ne olduğunu bilen varmı kan testi
hayırlı olsun canım transferin
Estradiol yani östrojen seviyen ve progesteron seviyeni ölçüyorlar.ona göre aldığın estrofem ve progestanın dozunu ayarlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…