- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.641
Sanırım giden yokEge tamvergenin özeline gidip mennun olan varmı.
Ege üniversitesi tüp bebek bölümünü bilmiyorum ama.bugün ege üroloji ölüm başkanı bülent beye muayneye gittik.bizi yönlendirir diye.eski tahlillere baktı bir sıkıntı yok birde burada bir sperm tahlili yapalım sonuca göre hareket ederiz dedi androloji laboratuvarından sperm tahlili için 31 marta gün verdiler.çok şaşırdım.resmen 40 gün varmerhaba eşim azosperm biz de ilk defa ege üni. gidicez 9 mart gün aldık dosya açacağız işlemler nasıl yürür ne yapacaklar
sorun eşim de kaynaklı gene rahim filmi sulu ultrason yapacaklar mı yoksa önce eşim ameliyat günü mü verecekler.
E
Ege üniversitesi tüp bebek bölümünü bilmiyorum ama.bugün ege üroloji ölüm başkanı bülent beye muayneye gittik.bizi yönlendirir diye.eski tahlillere baktı bir sıkıntı yok birde burada bir sperm tahlili yapalım sonuca göre hareket ederiz dedi androloji laboratuvarından sperm tahlili için 31 marta gün verdiler.çok şaşırdım.resmen 40 gün var
Bizde mesai dışı muaynesine gittik.bi sperm tahlili verin sonucu alıp gelin dedi bende bir iki günlük bişey sandım.çıktık odasından gittik androlojiye randevu almaya oda martın 31ne verdiler.çıktık geldik eve.31 marta kadar beklicez sonra tekrar randevu al para yatır olacak nisan ayı ortası.çok zaman kaybıMalesef kalabalık olduğu için biz özele gittik barış altaya tahlilleri hep ege üni. Yaptık elimiz de tahliller var bakalım ne diyecekler
Biz bıraktık artık direk ege üni. Gidicez beklicez sabırlı olucaz bizim işimiz zor eşim tese ameliyatı olacak herşeyin hayırlısıB
Bizde mesai dışı muaynesine gittik.bi sperm tahlili verin sonucu alıp gelin dedi bende bir iki günlük bişey sandım.çıktık odasından gittik androlojiye randevu almaya oda martın 31ne verdiler.çıktık geldik eve.31 marta kadar beklicez sonra tekrar randevu al para yatır olacak nisan ayı ortası.çok zaman kaybı
hayırlısı olsun canım.umarın en kısa sürede hamile kalırsınBiz bıraktık artık direk ege üni. Gidicez beklicez sabırlı olucaz bizim işimiz zor eşim tese ameliyatı olacak herşeyin hayırlısı
Amin inş hepimiz hamile kalalımhayırlısı olsun canım.umarın en kısa sürede hamile kalırsın
ben dahiliyeden alip da gittim dosyama koydularMerhaba arkadaşlar bizde ege üni. Gidicez sağlık ocağından hamileliğe engeli yoktur die yazı istiyorlar mı evraklar tam olsun istiyorum benim eşim azosperm de
Merhaba esime teratozoosperm teşhisi koydular 3 yıldır olmadı 1 asilama oldum sadece olumsuz 1 yil önce 5 6 haftalik düşük yaptim ege de prof a gittim esimdeki sperm sorunu o zaman bilmiyorduk bana çok sağlıklı ve rezerv açısından oldukça iyi hatta yumurtalarimin çok iyi olduğunu söyledi düşük sebebi mi şekil bozukluğu vs sağlıksız dollenmeye sebep olan unsurlar da olabilir dedikten sonra tahlillerle öğrendik benim hsg dahil tsh vs prolaktin vs bi sürü hormon genetik testlerim yapıldı hepsi çok iyi cikti 29 yaşındayım eşim 39 direk tup bebek yaparlar mi bilen var ni ozele su an icin param yok. SSK DAN yararlanmak istiyoruz.
Evet istiyorlarMerhaba arkadaşlar bizde ege üni. Gidicez sağlık ocağından hamileliğe engeli yoktur die yazı istiyorlar mı evraklar tam olsun istiyorum benim eşim azosperm de
hayırlı olsun canım transferinMerhaba arkadaşlar pazartesi transferin oldu yarın E2 USG yaptrmam gerekiyomuş e2 ne olduğunu bilen varmı kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?