- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.721
Bence arayıp öğrenin.istenmiyorsa pahalı bir test boşuna yaptırmayın.ben geçen sene 160 tl ye yaptırmıştımPeki arkadaşlar bu amh testi kesin isteniyor mu 5 hazirandaki randevu için mayıs sonunda regl olurum muhtemelen hormon testi ve amh testini yaptırıp mı gideyim fikir verir misiniz ?
Aynen bende takipteyim daha muayene olmadım ama bilgimiz olsunAmh için gidilebilecek yer önerisi olan ya da bir yerler görüşen varsa yardımcı olabilir mi?
Ben geçen sene medicalde yaptırdım.onlarda ankara düzene gönderiyorlar.amh yi en iyi çalışan lab. Düzen diye biliyorum.Amh için gidilebilecek yer önerisi olan ya da bir yerler görüşen varsa yardımcı olabilir mi?
Ben geçen sene medicalde yaptırdım.onlarda ankara düzene gönderiyorlar.amh yi en iyi çalışan lab. Düzen diye biliyorum.
Onuda medicalde kanı verdim.alsancaktaki gentan yaptı.15 gün sonra sonuç çıktı.karyotip analizi için 190 tl ödedim bu kış.istersen gentanı arayabilirsin.Çok teşekkür ederim, bir de tıbbi genetik için ege çok yoğun başka yerde yaptıran ya da yaptırmayı eüşünen varsa neresini önerebilir? Herkese geçmiş olsun.
Yaptırdığım testin adı.periferik kanda kromozom analiziydi.başka genetik test yaptırmadımÇok teşekkür ederim, bir de tıbbi genetik için ege çok yoğun başka yerde yaptıran ya da yaptırmayı eüşünen varsa neresini önerebilir? Herkese geçmiş olsun.
Biyolab var oda güvenilir ve fiyatları daha uygun diye biliyorum.mavilehir,çiğli ve alsancakta şubeleri var.isterseniz birde ordan fiyat alınYaptırdığım testin adı.periferik kanda kromozom analiziydi.başka genetik test yaptırmadım
Biyolab var oda güvenilir ve fiyatları daha uygun diye biliyorum.mavilehir,çiğli ve alsancakta şubeleri var.isterseniz birde ordan fiyat alın
Rica ederim canım.faydam olduysa ne mutlu.herkese bol şans bu yolda.Her şeyi detaylı özetlemişsiniz teşekkürler.
Kağıtta net olarak ne yazıyor ki.bazı doktorlar imzalamak istemiyor.çok merak ediyorum.nasıl bir risk olabilir ki.Bende tedaviye yeni başladım.bu onay yazısını nerden aldınız arkadaşlar.orsaki hemşire aile hekiminden alabilirsin dedi.ama doktor buna ben imza atamam dedi..bilginiz varmi
Kağıtta net olarak ne yazıyor ki.bazı doktorlar imzalamak istemiyor.çok merak ediyorum.nasıl bir risk olabilir ki.
Devlet hastanesinde ki doktorlara.troid ve diğer tahlil sonuçlarınla gidince veriyorlarmış canım bide orada şansını dene.çiğli araştırma hastanesinden alan bir kişi duymuştum.bende daha o kağıdı almadan ege den.randevum 16 mayısta.o yüzden kağıtta ne yazdığını merak etmiştim.Bende anlayamiyorum zamanla yarışıyorum rezervim düşük..iyice sinirlerim bozuldu dahiliye doktorunda denicem şansımı
Amh tahliliniz kaç çıktı sizin.yumurta sayınız çok mu azAyrıca AMH testi çok önemli ben 2 senelik evliyim .yumurta rezervim çok düşük. Bunu yeni öğrendim.tedaviye başlamadan önce mutlaka yaptırın derim ben şuan çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?