Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Peki arkadaşlar bu amh testi kesin isteniyor mu 5 hazirandaki randevu için mayıs sonunda regl olurum muhtemelen hormon testi ve amh testini yaptırıp mı gideyim fikir verir misiniz ?
Bence arayıp öğrenin.istenmiyorsa pahalı bir test boşuna yaptırmayın.ben geçen sene 160 tl ye yaptırmıştım

Ben geçen sene medicalde yaptırdım.onlarda ankara düzene gönderiyorlar.amh yi en iyi çalışan lab. Düzen diye biliyorum.

Çok teşekkür ederim, bir de tıbbi genetik için ege çok yoğun başka yerde yaptıran ya da yaptırmayı eüşünen varsa neresini önerebilir? Herkese geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim, bir de tıbbi genetik için ege çok yoğun başka yerde yaptıran ya da yaptırmayı eüşünen varsa neresini önerebilir? Herkese geçmiş olsun.
Onuda medicalde kanı verdim.alsancaktaki gentan yaptı.15 gün sonra sonuç çıktı.karyotip analizi için 190 tl ödedim bu kış.istersen gentanı arayabilirsin.

Amh için ege labaratuvari 120 TL dedi yaptırmak istediğimizi bir gün öncesi bilgi vermemiz lazımmış bazen kit olmayabiliyormus.kendi bünyelerinde çalışıyorlarmış testi.
bir de biolabla görüştüm onlarda kendi bünyelerinde 120 TL ye bakiyorlarmis arkadaslar.
Bu onay yazısını Yeşilyurt devletten ala var mı ?

Ege de mikroçip var onu duymuştum.ama ımsı ya da picsi var mı acaba dıydunuz mu.ya da yakın tarihte gidecek bir arkadaş sorabilir mi

Bende tedaviye yeni başladım.bu onay yazısını nerden aldınız arkadaşlar.orsaki hemşire aile hekiminden alabilirsin dedi.ama doktor buna ben imza atamam dedi..bilginiz varmi

Ayrıca AMH testi çok önemli ben 2 senelik evliyim .yumurta rezervim çok düşük. Bunu yeni öğrendim.tedaviye başlamadan önce mutlaka yaptırın derim ben şuan çok üzgünüm

Bende tedaviye yeni başladım.bu onay yazısını nerden aldınız arkadaşlar.orsaki hemşire aile hekiminden alabilirsin dedi.ama doktor buna ben imza atamam dedi..bilginiz varmi
Kağıtta net olarak ne yazıyor ki.bazı doktorlar imzalamak istemiyor.çok merak ediyorum.nasıl bir risk olabilir ki.

Bende anlayamiyorum zamanla yarışıyorum rezervim düşük..iyice sinirlerim bozuldu dahiliye doktorunda denicem şansımı
Devlet hastanesinde ki doktorlara.troid ve diğer tahlil sonuçlarınla gidince veriyorlarmış canım bide orada şansını dene.çiğli araştırma hastanesinden alan bir kişi duymuştum.bende daha o kağıdı almadan ege den.randevum 16 mayısta.o yüzden kağıtta ne yazdığını merak etmiştim.

Ayrıca AMH testi çok önemli ben 2 senelik evliyim .yumurta rezervim çok düşük. Bunu yeni öğrendim.tedaviye başlamadan önce mutlaka yaptırın derim ben şuan çok üzgünüm
Amh tahliliniz kaç çıktı sizin.yumurta sayınız çok mu az

AMH için belirli bi gün yok ..bende diğer hormon tahlillerimi yaptırırken vermiştim . Zaten özelde oluyor 140 tl ye yaptırdım..0.95 cıktı görünürde folikül var kalitesizler sanırım.benm randevum geçen haftaydı eksikleri tamamlayıp kuruldan karat çıkmasını bekliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…