Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Bende ege hanıma aldım.bendende o belgeleri istediler.sanırım muayne sonrası yapılacak işleme göre diğer evrakları istiyorlar.bende burdan ne duyduysam ayarladım ilk gün hepsi olsun işlemler uzamasın diye
Neler ayarladın mesela canım yazar mısın ben de ayarlayayım ek olarak

Neler ayarladın mesela canım yazar mısın ben de ayarlayayım ek olarak
Adetin 3. Günü hormon tahlilleri.toksoplazma,rubella,hıv,hepatit tahlilleri.smear pap,amh,hemogram ve biyokimya.amh hariç hepsini sağlık ocağında yaptırdım.vukaatlı nüfus kayıt örneği,sgk hizmet dökümü,rahim filmi,histeroskopi cd si.daha önceki aşılama raporları ve eşime ait 3 adet sperm tahlili.ve kendi kan tahlillerimin aynısından oda yaptırdı.bir tek dahiliye yazım yok.bide smear testim çok eski sanırım egede ilk randevuda onuda alırlar.şimdilik bütün evraklarım hazır gibi

Evlilik cüzdanının ilk üç sayfasının fotokopisi birde

TAHLİLLERİN HEPSİNİ EGE ÜNİ. YAPIYOR TROİT HEPATİT O GÜN MUAYENE OLACAKSINIZ SMEAR DE YAPILIYOR ZATEN BAKIYORLAR HEPSİ AYNI GÜN İÇİNDE YAPILIR AMH VE HORMON DIŞARIDAN İSTİYORLAR

TAHLİLLERİN HEPSİNİ EGE ÜNİ. YAPIYOR TROİT HEPATİT O GÜN MUAYENE OLACAKSINIZ SMEAR DE YAPILIYOR ZATEN BAKIYORLAR HEPSİ AYNI GÜN İÇİNDE YAPILIR AMH VE HORMON DIŞARIDAN İSTİYORLAR
İyiymiş o zaman sadece 3. Gün hormon tahlilleri yeterli olacak teşekkürler canım

Kızlar bişi Dicem Nüfus kayıt Örneği e devletten baktım benimle eşim ayrı ayrı mı çıkacak ?

arkadaşlar merhaba bende geçen cuma ege ye gittim tüp bebek için bi kaç tahlil yapildi.Amh ve 3. gün hormon testi dışardan baktırmami soylediler.bir de onay yazısı var.sormak istediğim onay yazısını sağlık ocagindan alabilen var mi ? bir de Amh nerde bıktırdınız ?

Amh içim izmirdeki özel laboratuvarları ara canım hangisi ankara düzen lab. Gönderiyorsa orada yaptır.

İlk muaynede smear testi yaptılar mı.eğer yaptılatsa ne zamana sonucu çıkar dediler.onay yazısını aile hekiminden alanda var alamayanda.hekimine kalmış.

İlk muaynede smear testi yaptılar mı.eğer yaptılatsa ne zamana sonucu çıkar dediler.onay yazısını aile hekiminden alanda var alamayanda.hekimine kalmış.
Muayene esnasında smear örneği aldılar sonuç için bişey söylenmedi sonuç çıkınca dosyaya onlar koyacakmış

Peki arkadaşlar bu amh testi kesin isteniyor mu 5 hazirandaki randevu için mayıs sonunda regl olurum muhtemelen hormon testi ve amh testini yaptırıp mı gideyim fikir verir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…