- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #2.681
Ben de egeye ilk defa gideceğim.detayları bilmiyorum.ama ben geçen sene haziranda aşılama oldum.yazın sakınca olacağını sanmıyorum.mayıs sonu için şimdiden aramalısınız.zaten 1/1,5 ay sonrasına gün veriyorlar en erken.ben ege hanımdan randevu aldım.3 nisanda aradım 16 mayısa gün verdiler.merhaba arkadaşlar. 3.5yıllık evliyim yaşım 30 ve öğretmenim. bu yaz nasipse izmire tasınacağız ve ege de tedaviye başlamak istiyorum.yazın tatil olduğu için mayıs sonuna randevu almak istiyorum.sormak istdiklerim var sizlere birinci eşimin sperm sayısı 1.5milyon cıktı görünğrde bende bir sıkıntı yok pkom var fakat düzenli adet görüyorum.bu sürece ege de başlayabiliyor muyuz? yazın yapılan transferler ya da aşı ların tutmadığı söyleniyor doğruluk payı nedir? son olarak benim baya vaktimi alacak problem değil fakat her randevuya eşimin de gelmesi gerekecek mi? cevap verirseniz sevinirim nereden başlayacağımı bilemedim. her şey gönlünğzce olsun
Çok teşekkür ederim peki eşiniz de sürekli sizinle geldi mi bu konu kafama takılıyor Bergama dan gidip gelicez özel sektörde çalışıyor o yüzden sıkıntı olur mu acaba merak ediyorumBen de egeye ilk defa gideceğim.detayları bilmiyorum.ama ben geçen sene haziranda aşılama oldum.yazın sakınca olacağını sanmıyorum.mayıs sonu için şimdiden aramalısınız.zaten 1/1,5 ay sonrasına gün veriyorlar en erken.ben ege hanımdan randevu aldım.3 nisanda aradım 16 mayısa gün verdiler.
Bende nisanda randevu aldım 2 Mayıs'a verdi eşinle gel dediler bi de evrak falan da istiyorlarÇok teşekkür ederim peki eşiniz de sürekli sizinle geldi mi bu konu kafama takılıyor Bergama dan gidip gelicez özel sektörde çalışıyor o yüzden sıkıntı olur mu acaba merak ediyorum
O yazıyı herhangi bir hastaneden mi alıyoruz acabaarkadaşlar bende gidiyorum ege üni. amh hormon tahlili bide hamileliğe engeli yoktur yazısı da isteyecekler bilginize
O yazıyı herhangi bir hastaneden mi alıyoruz acaba
Peki teşekkürler beş Haziran'a bende gün aldım hayırlısı bakalım artıkbana sağlık ocağından al dedi vermezde herhangi bir hastanenin dahiliye bölümüne git dedi yarın gidicem sağlık ocağına bakalım verecekler mi amh ve hormon sonuçları ile birlikte git dedi
İlk güneşinizde tahlil yaptıracak o gün mutlaka gelmeli.başka gün gerek yok diye tahmin ediyorum.ben özelde aşılama ve tüp yaptırdım.sadece aşılama ve yumurta toplama günlerinde gelmesi yeterliPeki teşekkürler beş Haziran'a bende gün aldım hayırlısı bakalım artık
Benim amh testim var.peki sağlık ocağından alsak yazıyı oluyormu.birde haxır bir evrakmı dolduracaklar ya da boş bir kağıda tüp bebek ya da gebeliğe engel sistemik hastalığı yoktur yazısı yeterli olur mubana sağlık ocağından al dedi vermezde herhangi bir hastanenin dahiliye bölümüne git dedi yarın gidicem sağlık ocağına bakalım verecekler mi amh ve hormon sonuçları ile birlikte git dedi
kağıt verdiler birtane orda öle yazıo gebeliğe engeli yoktur die alınacakmış yarın gideyim bakalım sağlık ocağı ne diyecek sistematik bir yazı bence neden istediler anlamadım ege üni. bu yazıyı yazamıyor galibaB
Benim amh testim var.peki sağlık ocağından alsak yazıyı oluyormu.birde haxır bir evrakmı dolduracaklar ya da boş bir kağıda tüp bebek ya da gebeliğe engel sistemik hastalığı yoktur yazısı yeterli olur mu
E
Haxır bir yazıyı onaylacaklar.anladım canım teşekkürederim.benim randevum 16 mayıstada gitmeden bütün evraklarımı hazılayayım demiştim de.o zaman mecbur bekleyeceğim.kağıt verdiler birtane orda öle yazıo gebeliğe engeli yoktur die alınacakmış yarın gideyim bakalım sağlık ocağı ne diyecek sistematik bir yazı bence neden istediler anlamadım ege üni. bu yazıyı yazamıyor galiba(
ilk gittiğinde onları istiyorlar sonra tahlillere bakıp söylüyorlar benden amh hormon ve yazıyı istediler ek olarak belki senden istemezlerArkadaşlar benden sadece nüfüs kayıt örneği fotoğraf nüfus cüzdanı fotokopisi Bağkur dökümü varsa eski testler istendi başka bişi söylemediler Ege hanıma aldım randevuyu
Bende ege hanıma aldım.bendende o belgeleri istediler.sanırım muayne sonrası yapılacak işleme göre diğer evrakları istiyorlar.bende burdan ne duyduysam ayarladım ilk gün hepsi olsun işlemler uzamasın diyeArkadaşlar benden sadece nüfüs kayıt örneği fotoğraf nüfus cüzdanı fotokopisi Bağkur dökümü varsa eski testler istendi başka bişi söylemediler Ege hanıma aldım randevuyu
yazı mı onaylayacaklar yazı mı verecekler yarın gidicem bakalım size de bilgi veririm biz daha genetik sonuçlarını bekliyoruzHaxır bir yazıyı onaylacaklar.anladım canım teşekkürederim.benim randevum 16 mayıstada gitmeden bütün evraklarımı hazılayayım demiştim de.o zaman mecbur bekleyeceğim.
Tamam canım teşekkürler.bu arada genetik tahliller neler.bizim elimizde hem eşime hem bana ait karyotip analiz sonuçları var.benim pıhtılaşma genetik tahlillerim yok.rutin herkesten istiyorlar mı acaba.yoksa bişeyden şüphelenince mi istiyor egeyazı mı onaylayacaklar yazı mı verecekler yarın gidicem bakalım size de bilgi veririm biz daha genetik sonuçlarını bekliyoruz
bilmiyorum y kromozon vardı ama benim eşim azosperm belki genetik isteme sebebi budur eşim tese ameliyatı olacak fsh yüksek bende bilmiyorum bekliyoruz sadece kısmetTamam canım teşekkürler.bu arada genetik tahliller neler.bizim elimizde hem eşime hem bana ait karyotip analiz sonuçları var.benim pıhtılaşma genetik tahlillerim yok.rutin herkesten istiyorlar mı acaba.yoksa bişeyden şüphelenince mi istiyor ege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?