- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.101
Canm ben 3 senelik evliyim hiç hamile kalamadım eşimde sorun yok .bende troid dediler ilaç kullanıyorum tsh 1.3 e düştü bi problem kalmadı yani.suan tamamen rabbimin nasip etceği zamani bekliyorum.boyle sebepsiz oluncada direk tüp olmuyo böyle aşılamaya uğraşıp duruyom.evet diğer doktorlarsa ilgili ama ben ege hanımı seviyorum sordugun zaman cevap veriyor bide daha öncelikli oluyosun diğer taraf çok kalabalık oluyor sırf hemsireleri için bile gitmek istemiyorum oraya.. Bi muayne bi kontrol 165 tl oluyo.tup bebek içinde ızmirie arkdasimz 1200 tl civarı fazladan vermiş.durumun varsa düşünme bence .aşılama içinde 190 tl verdim.oyle yani:) çok ciddi problemler olmadığı sürece özellere göre çok daha uygun oluyor. Hemde başarı oranları baya yüksek.Sağolasın canım hayırlısı olsun inşallah .Aşılama şansı düşük ama vakti geldiyse eğer onlada mümkün tabiki:) inşallah güzel haberler alırsın. Yani evet diğer doktorlar içinde çok kötü yorumlar almadım genel itibariyle ilgili bir hastane sanırım . Kimisi çok yaka silkmiş ama iyi düşünmek istiyorum Allah ın izniyle iyi başlar ve iyi biter inşallah. Ege hanım ekstradan ne kadar ücret alıyor biliyormusun ayrıca her gittiğinde ücret ne kadar ödüyorsun . Eğer uçurum yoksa arada bende sanırım ondan alıcam randevü. Sizdeki problem neydi peki ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?:)
Sanki guzel gidiyor degilmi:) ay hadi inşallahhh yaaaa rabbmmmm devam ettirsin. Doktora gosterebildin miMerhaba arkadaşlar bugün 14. Gün ve yeniden test verdim değerim 123 olmuş.
İki gün arayla en az %60 değer artmalıymış.10. Günden beri artışta şimdilik normal.ege hanım yurtdışında 3 temmuzda gelecek.gülnaz hanım ilgileniyor benimle.o bugün için tets istemedi.ayın 28 de istedi.o yüzden ayın 28 de ege ye gideceğim.inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkürederim.Sanki guzel gidiyor degilmi:) ay hadi inşallahhh yaaaa rabbmmmm devam ettirsin. Doktora gosterebildin mi
Merhaba. Ben aradığımda sekreteri 2000 dedi ekstra alınan ücret için. Muayene de dediğin gibi 200 tl. Bizim sorunumuz tamamen bende. Kiloluyum ve insülin direncim var. 2 yıldır gebelik olmadi hiç. Eşimin spermlerinde hiç bir sorun yok hareketli yüzde 74 hatta ama ben bir türlü kilo veremedim bugüne kadar gittiğim her doktor kilo ver dedi başından savdi. Ama ege Üniversitesi endokrine yönlendirdi beni.ayrıca orda da işlemlerime başlandı. Heyete gidene kadar bende kilo vermek ile uğraşıcam. Adet olunca yapılacak testler var o zaman gideceğim yine sonra bekleme süreci ama bizim rapor çıkmaz diye düşünüyorum amh testim 2.38 yumurta rezervi mükemmel değil ama yeterli seviyede. Ayrıca hiç aşılama olmadik yaş 36. 2 yıldır evliyim rapor için 3 yıl şartı var. Rapor çıkmaz düşüncesi ile ben normale geçtim açıkçası. Bakalım bekleyip göreceğiz hepimiz için hayırlı olsunÖyle canım tabikide yaa nasipten ötesi yok . Yani nasipte yoksa istersen en iyisine git olmadımı olmuyor.Acaba ne kadar alıyor ekstradan .Muayene içinde her defasında 200 tl ödeniyormuş sanırım öyle duydum duydum neyse artık o kadarını arar sorarım bende olmadı. Ben özel içinde belli bir bütçe ayırabilirim yani 10 000 değil bu bütçe ama:) Yani şuan için zaman sıkıntım daha fazla ama senin söylediklerinde içime su serpti şimdi. Bakalım hayırlısı canım. Seninde hayırlı olsun tedavin inşallah ve inşallah rabbim biran önce mutlu haber almanızı nasip eder. Sizdeki probem neydi canım yaklaşık ne kadar zamandır uğraşıyorsun?
Banada 200 demişlerdi ama 165 ödüyoruz hep ..bide söyle düşün yaş 28 AMH 0.99Merhaba. Ben aradığımda sekreteri 2000 dedi ekstra alınan ücret için. Muayene de dediğin gibi 200 tl. Bizim sorunumuz tamamen bende. Kiloluyum ve insülin direncim var. 2 yıldır gebelik olmadi hiç. Eşimin spermlerinde hiç bir sorun yok hareketli yüzde 74 hatta ama ben bir türlü kilo veremedim bugüne kadar gittiğim her doktor kilo ver dedi başından savdi. Ama ege Üniversitesi endokrine yönlendirdi beni.ayrıca orda da işlemlerime başlandı. Heyete gidene kadar bende kilo vermek ile uğraşıcam. Adet olunca yapılacak testler var o zaman gideceğim yine sonra bekleme süreci ama bizim rapor çıkmaz diye düşünüyorum amh testim 2.38 yumurta rezervi mükemmel değil ama yeterli seviyede. Ayrıca hiç aşılama olmadik yaş 36. 2 yıldır evliyim rapor için 3 yıl şartı var. Rapor çıkmaz düşüncesi ile ben normale geçtim açıkçası. Bakalım bekleyip göreceğiz hepimiz için hayırlı olsun
Gercekten isteyince veriliyor da benim 15 kilo falan değil fazlam keşke öyle olsa bu arada karatay in face dr sayfasına üyeyim takip ediyorum ama ramazanda oruçla birlikte yapamadım. Yarından itibaren uygulamaya devam. Endokrin de bana faydalı olacak bi ilaç verdi benim bu arkadaşım bu ilaç ile 30 kiloya yakın verdi iştah azaltıyor. Bakalım göreceğiz ama artık bayram sonra yürüyüşe de başlıcam. Çok daha ciddi hersey kilo vermeden tüp bebek bile yapmıyorlar arkadaşlar. 3 yada 4 ay kilo vermeyi deneyelim sonra tüp bebek için yapacakaklarimiza bakalım dedi endokrinci. 3 ay içinde de rapor çıkıp çıkmayacağını yada aşılama olup olmayacağı belli olur belki ege hanima geçebilirim bendeBanada 200 demişlerdi ama 165 ödüyoruz hep ..bide söyle düşün yaş 28 AMH 0.99....haline şükret bence.ben karatayla zayıfladım ayını şekilde yengem 7 ay gibi bi sürede 86 dan 60 a düştü ve adeti düzelince hamile kaldi.arastir derim .Hemde endokrine devam edersin
Yalnız bem aşılama için normale geçip sonra ege hanıma geçmek istedim para yüzünden.hemsiresi git gel olmuyor ege hanım kabul etmiyor yoğunluktan dolayı dedi.ilk randevu alırken bunu öğrenin sonra sıkıntı yasamayinGercekten isteyince veriliyor da benim 15 kilo falan değil fazlam keşke öyle olsa bu arada karatay in face dr sayfasına üyeyim takip ediyorum ama ramazanda oruçla birlikte yapamadım. Yarından itibaren uygulamaya devam. Endokrin de bana faydalı olacak bi ilaç verdi benim bu arkadaşım bu ilaç ile 30 kiloya yakın verdi iştah azaltıyor. Bakalım göreceğiz ama artık bayram sonra yürüyüşe de başlıcam. Çok daha ciddi hersey kilo vermeden tüp bebek bile yapmıyorlar arkadaşlar. 3 yada 4 ay kilo vermeyi deneyelim sonra tüp bebek için yapacakaklarimiza bakalım dedi endokrinci. 3 ay içinde de rapor çıkıp çıkmayacağını yada aşılama olup olmayacağı belli olur belki ege hanima geçebilirim bende
Saol canım bilgi verdiğin için. Zaten bekleme sürecindeyim ya kilo yüzünden ağustos sonuna doğru bi randevu alabilirim sanırım bakıcam artık zaten 2 ay önceden aramak gerekli. Yoğunluk var dediğiniz gibiYalnız bem aşılama için normale geçip sonra ege hanıma geçmek istedim para yüzünden.hemsiresi git gel olmuyor ege hanım kabul etmiyor yoğunluktan dolayı dedi.ilk randevu alırken bunu öğrenin sonra sıkıntı yasamayin
Amin canimm aminnn hepimjz icin hayirlisi ama inanki sebep hersey kilonunda etkisi vardir mutlaka ama cevremde kilolu olup 3. 4. Yu doguranlar var. Yani bizler nasibimizi yasiyoruz tamamen. Bence herseyden once sagligin icin ideal kilonu hedefle gercekten yedigine ictigine dikkat edip duzenli spor duzenli yuruyus yaptimi gram gram gidiyo o kilolar sabir isi kilo vermek.bana en son gittigim doktorda kilo ver dedi 59 kiloydum boyumda 162 yani oyle kiloluda sayilmam esasinda diyete basladim ekmegi sadece kahvaltida yedim oda tam tahil 1 dilim aksamlari ozellikle salatayla karnimi doyurdum hergun 1 saat yurudum 1bucuk 2 ayda 6 kilo verdim suan 53 kiloyum mutlaka metobolozmaninda etkisi vardir ama isteyince ugrasinca inanki veriliyor. Hakkimizda hayirlisi insallahhh umarim sizin icinde hayurlisini nasip eder Allah imMerhaba. Ben aradığımda sekreteri 2000 dedi ekstra alınan ücret için. Muayene de dediğin gibi 200 tl. Bizim sorunumuz tamamen bende. Kiloluyum ve insülin direncim var. 2 yıldır gebelik olmadi hiç. Eşimin spermlerinde hiç bir sorun yok hareketli yüzde 74 hatta ama ben bir türlü kilo veremedim bugüne kadar gittiğim her doktor kilo ver dedi başından savdi. Ama ege Üniversitesi endokrine yönlendirdi beni.ayrıca orda da işlemlerime başlandı. Heyete gidene kadar bende kilo vermek ile uğraşıcam. Adet olunca yapılacak testler var o zaman gideceğim yine sonra bekleme süreci ama bizim rapor çıkmaz diye düşünüyorum amh testim 2.38 yumurta rezervi mükemmel değil ama yeterli seviyede. Ayrıca hiç aşılama olmadik yaş 36. 2 yıldır evliyim rapor için 3 yıl şartı var. Rapor çıkmaz düşüncesi ile ben normale geçtim açıkçası. Bakalım bekleyip göreceğiz hepimiz için hayırlı olsun
Anladim canim tesekkur ederim sagolasin. Yani bizdeki durumlarda sebep iste hep vakti saati gelmedimi hic sebep yokkende olmuyo malesefki. Ben birsey daha sorucam . Amh degeri fsh ile orantili bir degermi yani fsh degeri normal olup amh anormal olabilir mi . Hergun yeni birsey duyuyoruz valla.Canm ben 3 senelik evliyim hiç hamile kalamadım eşimde sorun yok .bende troid dediler ilaç kullanıyorum tsh 1.3 e düştü bi problem kalmadı yani.suan tamamen rabbimin nasip etceği zamani bekliyorum.boyle sebepsiz oluncada direk tüp olmuyo böyle aşılamaya uğraşıp duruyom.evet diğer doktorlarsa ilgili ama ben ege hanımı seviyorum sordugun zaman cevap veriyor bide daha öncelikli oluyosun diğer taraf çok kalabalık oluyor sırf hemsireleri için bile gitmek istemiyorum oraya.. Bi muayne bi kontrol 165 tl oluyo.tup bebek içinde ızmirie arkdasimz 1200 tl civarı fazladan vermiş.durumun varsa düşünme bence .aşılama içinde 190 tl verdim.oyle yani:) çok ciddi problemler olmadığı sürece özellere göre çok daha uygun oluyor. Hemde başarı oranları baya yüksek.
Kendi adıma konusayim ozaman:) benm hepsi normal şuanda ama AMH için yapabileceğim bisey yok .bian önce tüp bebek yapmaktan baskaAnladim
Anladim canim tesekkur ederim sagolasin. Yani bizdeki durumlarda sebep iste hep vakti saati gelmedimi hic sebep yokkende olmuyo malesefki. Ben birsey daha sorucam . Amh degeri fsh ile orantili bir degermi yani fsh degeri normal olup amh anormal olabilir mi . Hergun yeni birsey duyuyoruz valla.
Yani fsh degerin kacti peki canim ? Hayirlisi olsun canim sakin bozma moralini olcagi varsa her turlu olur zaten biliyorsun bol bol dua edicez Allah im hepimize bu guzel duyguyu nasip eder insallahKendi adıma konusayim ozaman:) benm hepsi normal şuanda ama AMH için yapabileceğim bisey yok .bian önce tüp bebek yapmaktan baska
Canim hamileligin hayirli olsun insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Belirti yasiyomusun hic suanda:)İki gün arayla en az %60 değer artmalıymış.10. Günden beri artışta şimdilik normal.ege hanım yurtdışında 3 temmuzda gelecek.gülnaz hanım ilgileniyor benimle.o bugün için tets istemedi.ayın 28 de istedi.o yüzden ayın 28 de ege ye gideceğim.inşallah canım iyi dileklerin için çok teşekkürederim.
İnşallah canım.allahım hepimize nasip etsin inşallah.Canim hamileligin hayirli olsun insallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Belirti yasiyomusun hic suanda:)
Anladim canim insallah boyle rahat bi sekilde devam eder hamileligin nasil ozeniyorum anlatamam rabbim bizede nasip etsin yani isteyen herkeze insallahhh. Sizdeki problem neydi benim esimin sperm sayisi dusuk bendede hafif pco var . Burda konustugum arkadaslarimin genelde eslerinde pek sikinti yok acaba diyorum ege universitesi bu konudada iyimidir.İnşallah canım.allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Benim adet öncesi hep sol tarafım ağrırdı.şimdi sağ kasığım ağrıyor.otururken başımın döndüğünü hiç hatırlamıyorum ama şuan öyle bir sersemlik oluyor.başkada hiçbir belirtim yok.göğüslerim adet öncesi hep ağrırdı aynı şekilde ağrıyor.ama birkaç gün öncesi ağrısı geçmişti sonradan yine başladı.birde adet olacağım gibi belirtiler var.
Canım bende senin gibi çok özeniyordum ve asla hamile kalamayacağım gibi geliyordu.kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha.umarım sorunsuz keseyi ve kalp atışını görürüm.allah sanada nasip eder inşallah.bizim sebebi bilinemeyen di canım.ne eşimde ne de bende görünen bir sebep yoktu.iki aşılama ve iki tüp denedim.ikincide oldu.ilkini özelde yapmıştım olmamıştı. ohss oldum egede yattım o sürede çok kişiyle tanıştım eşinde sıkıntı olup hamile kalanlar vardı.olacağına inan ve biraz sabretAnladim canim insallah boyle rahat bi sekilde devam eder hamileligin nasil ozeniyorum anlatamam rabbim bizede nasip etsin yani isteyen herkeze insallahhh. Sizdeki problem neydi benim esimin sperm sayisi dusuk bendede hafif pco var . Burda konustugum arkadaslarimin genelde eslerinde pek sikinti yok acaba diyorum ege universitesi bu konudada iyimidir.
Allah razi olsun canim insallahh rabbim bizi mahrum etmez bu duygudan. Insallah sende tum sureci rahatlikla gecerirsin sakin kotu dusunme hersey guzel gecicek bi bakicaksin Allah in izniyle kucaginda melegin ...Canım bende senin gibi çok özeniyordum ve asla hamile kalamayacağım gibi geliyordu.kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha.umarım sorunsuz keseyi ve kalp atışını görürüm.allah sanada nasip eder inşallah.bizim sebebi bilinemeyen di canım.ne eşimde ne de bende görünen bir sebep yoktu.iki aşılama ve iki tüp denedim.ikincide oldu.ilkini özelde yapmıştım olmamıştı. ohss oldum egede yattım o sürede çok kişiyle tanıştım eşinde sıkıntı olup hamile kalanlar vardı.olacağına inan ve biraz sabret
Canm bu belirtileri nezaman hissetmeye başladın hatırlıyormusunİnşallah canım.allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Benim adet öncesi hep sol tarafım ağrırdı.şimdi sağ kasığım ağrıyor.otururken başımın döndüğünü hiç hatırlamıyorum ama şuan öyle bir sersemlik oluyor.başkada hiçbir belirtim yok.göğüslerim adet öncesi hep ağrırdı aynı şekilde ağrıyor.ama birkaç gün öncesi ağrısı geçmişti sonradan yine başladı.birde adet olacağım gibi belirtiler var.
Bugün transferimin 15. Günü transferin 10. Günü başladı.aynı dönemde tiroid ilacına başlayınca o yapıyor sanmıştım.meğer hamileymişim.canım inşallah senin aşılanan tutarda bizim yaşadıklarımızı yaşamazsınCanm bu belirtileri nezaman hissetmeye başladın hatırlıyormusunbenm testime 2 gün kaldı. Aşılama ama işte yinede umudumu kesmek istemiyorum. Sendeki belirtiler bende de var bi kaç gündur. Otururken yemek yerken bi anda gözüm donuveriyo bide o adet belirtileri ama bem kesin adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?