Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benim de daha transferimin üstünden iki gün geçti((( beklemek çok zor, daha doğrusu belirsizlik çok zor. Transfer yapıldı ama hala benimle mi bilmiyorum

Ben sizinle tamamen aynı durumdayım adet dönemini bekliyorum kurula girmeden direk tüp dediler bana başlıyoruz inşallah

Ben sizinle tamamen aynı durumdayım adet dönemini bekliyorum kurula girmeden direk tüp dediler bana başlıyoruz inşallah
Ciddimisin canimmm ayy hadi hayirlisi insallah. Insallah bizede direk tup bebek derler tabii hayirlisiysa. Bizim 15 ay oldu sayiyi yukseltmek icin ilaclar kurler kullandik ama 9 milyonun ustunu goremedik hic daha erken tup bebek icin diyorlar ama gittigimiz her doktorda tup bebek dedi o yuzden beklemekte mantiksiz geldi. Insallah rabbim bu sekilde nasip eder bizede . Beklemek cok heyecanli:)

Biz hiç uğraşmadık her şey normal sebebini açıklayamıyor doktorlar düşük olmasının 5 milyonun altındaysa direk tüp diyorlar ama üstündeyse aşılama ile başlıyorlar bildiğim kadarıyla bizi kurula falan sokmadılar Ege hanımın sekreteri öyle söyledi bende yoğun pko var amh değerim 10.5 çıktı hayırlısı olur inşallah bekliyoruz 3,5 yıldır evliyiz bir buçuk yıldır demiyoruz ama olmuyor sorun varsa bunun erkeni yok bence çocuk istiyorsanız bi yerden başlamak gerekiyor ki ben öncelikli olarak Ege yi ve Ege hanımı tercih ettim umarım tercihlerim güzel sonuçlar doğurur .

Aynen oyle canim bir umut bekliyor insan iste ama beklemekte olmadikca moral bozuyor iyice.insallah dogru tercihtir canim nasip aslinda nasiptr varsa vesile hepsi . Banada hafif pco demislerdi adetlerim 30 35 gun arasi geliyor .Ben amh yaptirmadim henuz onuda burada duydum fsh 6-7 arasiydi bilmiyorum onunla orantilimi bu test sonucu. Senin adet gunun ne zaman canim ne zaman gidiceksin.

Benim geçen yıl 30 günde bir oluyordu sıkıntı yoktu tayin işleri falan sıkıntıya girdi stres tabi 35 42 gün arası gidip geliyor temmuz 15-23 arası olurum diye düşünüyorum sonrası işte bilmiyorum ilaca falan başlanıyormuş sanırım

Amh değerinde muhtemelen 7-8 çıkar onunla ilgili bi durum değil sanırım bu yumurta rezerviyle ilgiliymiş amh ve pko olanlarda yüksek çıkıyormuş

Amh değerinde muhtemelen 7-8 çıkar onunla ilgili bi durum değil sanırım bu yumurta rezerviyle ilgiliymiş amh ve pko olanlarda yüksek çıkıyormuş
Himmm anladim canimm hayirlisi bakalim yaa bizimde 15 ay oldu korunmayi birakali.en son tinaztepede kruger yontemiyle test yaptik 6 milyon cikti sayi sonra tup bebege yonlendirdiler ordaki doktor asilam icin sinirda ama onun yerine tup bebek deneyin dediler asilamaya gore tutma olasiligi daha yuksek diye. 5 bin civarinda fiyat verdiler sonra egede calisan bir arkadasim ozele gitmeden devlette deneyin sansinizi dedi mantikli geldi banada yani olmazsa sonrasinda ozeli dusunucem kismette yoksa zaten devletmis ozelmis nasip iste. Seninde az kalmis canim bi bakarsin beklerken kendiliginden oluvermis hep okuyorum burda da diyorum bizimde oyle olsa ne guzel olmazmi:)

Çok güzel olur inşallah olur her şeyin normali güzel tabiki. Ben Ege hanımın 13 yıl önceki bi hastasını tanıyorum Bandırma'dan gelip gitmişler sürekli ve çok memnundular eşinin sperm hareketsizliği varmış ilkinde olmuş kızı suan 8. Sınıfa geçti. Öncelik olarak özel düşünmedim çünkü Ege üniversitesinde geçen yıl babam akciğer ameliyatı oldu kanseri atlattık yine bu zamanlardı çok ilgililerdi özelden yaptırdık yine her şeyini fakat normal giren hastalara da farklı davranmıyorlardı on gün yattık Ege de sürekli gidip geldik onun haricinde duygusal bi bağ oluştu anlayacağınız ben güveniyorum özellerden daha fazla tabi söylendiği gibi her şeye bi sebep lazım yaradan kısmet eder de olur inşallah hepimiz birer yavrucağa kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…