Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Anladım canım referans aralığı 0,35 -5,50 yazıyor zaten testlerde ama gülçin hanım hamilelikte 2,50 altı olmasını istiyoruz demişti yani evet bende araştırdım biraz öyle olması daha iyiymiş gebeliğin sağlıklı devam etmesi için. Banada o gün bir kağıt verdi bununla dahiliyenin endokrin bölümüne git dedi kontrol etsinler düşürülmesi gereken bir durum varsa ona göre belki tedavi olman gerekir dediler. İyi o zaman sıkıntı yok demekki stress yapmıştım biraz bende. Canım sen hangi doktordu adını hatırlıyomusun peki çok sıra bekledinmi birde kaç gibi aldılar seni ? Banada gülçin hanım adetinde ara dedi belki sulu ultrason olabilirmiş burdaki arkadaşlardanda duyduğum için onu çok dert etmiyorum :) iyiki bu kk var gerçekten o kadar iyi geliyorki şu sıkıntılı zamanları şurda birbirimize destek olarak hafifletmek...
Ben sabah 8 'e doğru hastaneden sıramı almıştım İsmail bey soyadını hatırlamıyorum.ilk sırayı aldım.tahlil İstedi tekrar hemen tahlilimi verdim.9.10 geçe hastaneden çıkmıştım.ben dahile yazısını almadım Ege'den o ilaç yazılan kağıda barkodu yapıştırıp yazdı.

Rabbim yardımcın olsun inşallahh.. İlaçla hemen düzelicek bir durumdur canım içini ferah tutnaya bakk şu süreçte en çok bu lazım bize esasında.
selam canım doğru söylüyorsun gittim ben daha önce endokrin kaydım olduğu için doktorum yardımcı oldu ilaç verdi kullancam 3 hafta sonra çağırdı düşerse kağıda cevap yazcak inşallah

Hayırlısı olsun.sen benden sonra başlamıştın negüzel olmuş.yumurta toplama nasıl oldu.benide Çarşamba gününe çağırdılar.
Benim temmuzda toplandı yumurtalar dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yumurta toplamada anestezi almamıştım ve kolay geçti aslında tavsiye ederim denilen kadar zor değil

Öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbim nasip etsin bende tamamladım herşeyi şimdi aramalarını bekliyorum rica etsem ne kadar sürdü acaba seni aramaları bana da yardımcı olur musun beklemek çok zor :KK43:
Aramaları aşağı yukarı 20 gün sürmüştü diye hatırlıyorum. 20 gün bekle sonra sen ara bence merak ettim dersin nolcak ben aramıştım hadi hayırlısı inşallah canım

Aramaları aşağı yukarı 20 gün sürmüştü diye hatırlıyorum. 20 gün bekle sonra sen ara bence merak ettim dersin nolcak ben aramıştım hadi hayırlısı inşallah canım
Benim de bugün 15 gün oldu biraz daha bekleyelim bakalım çok teşekkür ediyorum umarım hayırlısı olur hepimiz için

Ben dün adet sancısı çekince günümde geldi diye aradım Çarşamba gelin dediler ama adet olamadım daha ağrım çok ama olamıyorum o yüzden bekliyorum.ilk defa böyle oldu.

Ben dün adet sancısı çekince günümde geldi diye aradım Çarşamba gelin dediler ama adet olamadım daha ağrım çok ama olamıyorum o yüzden bekliyorum.ilk defa böyle oldu.
Bende dün oldum aradım bize döneceklerini söylediler ama aramadılar hala bugünde bekledim aramadılar ben aradığımda ulaşamadım bu ay da böyle geçsin istemiyorum

Back
X