Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

canım ben de çiğli devlet hastanesi nde endokrin de insülin direnci tedavisi görüyodum zaten.şu an randevu yok sistemde. ama yarın gidip bi şansımı denicem sekreterden.çünkü doktorum bana gebelik falan olursa randevu olmasa da gel ben bakarım sekretere söle demişti gebe değilim ama gebe olmak için gerekli bu sonuçta.hayırlısı bu diyorum ama kendimi çok hazırlamıştım tedavi başlıcak diye oyuncağı elinden alınkış çocuk gibi oldum
Kıyamam yaaa evet tahmin edebiliyorum bu ay sonraki ay derken zaten uzun zamandır çekiyoruz hasretini kötü oluyor :( Git bakalım canımda haber ver banada olurmu neresi kolaylıkla halledicekse oraya gitmek istiyorum bende :/

Kıyamam yaaa evet tahmin edebiliyorum bu ay sonraki ay derken zaten uzun zamandır çekiyoruz hasretini kötü oluyor :KK43: Git bakalım canımda haber ver banada olurmu neresi kolaylıkla halledicekse oraya gitmek istiyorum bende :/
sen çiğliye gidersen önce dahiliye gerekir sanırım canım ama doktorumun adı hüsnü iyi bir doktor sıra alırsam yardımcı olur diyorum ama bakalım yazarım canım

sen çiğliye gidersen önce dahiliye gerekir sanırım canım ama doktorumun adı hüsnü iyi bir doktor sıra alırsam yardımcı olur diyorum ama bakalım yazarım canım
sağol canım evet önce dahiliyeden sıra alınıyor endokronojiden direkt sıra vermiyor sistem .Daha önceki testlerde troid normalmiydi canım sende şimdi mi yükselmiş değer

sağol canım evet önce dahiliyeden sıra alınıyor endokronojiden direkt sıra vermiyor sistem .Daha önceki testlerde troid normalmiydi canım sende şimdi mi yükselmiş değer
1 kere yüksek çıktı euthrox en düşük doz vermişi kullandım normale dönmüştü yine yükselmiş canım egeye başvurduğumda düşüktü

1 kere yüksek çıktı euthrox en düşük doz vermişi kullandım normale dönmüştü yine yükselmiş canım egeye başvurduğumda düşüktü
anladım canım tamam o zaman çok sıkıntı yapma bak ilaç tedavisi sonuç gösteriyor demekki sende 1 ay daha bekliceksin tedavi için zor geliyor ama belki doğru zaman o zamandır ..

Ben yarın Bozyaka SSK dahiliye gidicem endokrine yönlendirmesini istiycem.bugün ben kendim aradım Ege'yi triod sonucum3.07 dedim endokrine git dedi.aramasam bekliycem,Pazartesi adet olucam dedim.adet olunca ara dediler.tedavi sürecinde triod tedavisi de oluyor mu anlamadım?kafam karıştı aramasan bekle allah bekle

Ben yarın Bozyaka SSK dahiliye gidicem endokrine yönlendirmesini istiycem.bugün ben kendim aradım Ege'yi triod sonucum3.07 dedim endokrine git dedi.aramasam bekliycem,Pazartesi adet olucam dedim.adet olunca ara dediler.tedavi sürecinde triod tedavisi de oluyor mu anlamadım?kafam karıştı aramasan bekle allah bekle
Evet canım hamilelikte troid değeri yükselip tedavi gören arkadaşlarda var burada ama en doğurusu hamile kalmadan düşürmüş olmak . Bende Bozyaka sgk dan gün aldım doluydu randevüler pazartesiye alabildim anca. Riza etsem benide süreçten haberdar edermisin canım ya :(

Evet canım hamilelikte troid değeri yükselip tedavi gören arkadaşlarda var burada ama en doğurusu hamile kalmadan düşürmüş olmak . Bende Bozyaka sgk dan gün aldım doluydu randevüler pazartesiye alabildim anca. Riza etsem benide süreçten haberdar edermisin canım ya :KK43:
Tabi veririm,Pazartesi beklemek zorunda değilsin.sabah erken gidip numara alıp giriyorsun.

Tüm branşlar için hastanede sıra bırakıyorlar.7.30 gibi numara alabilirsin.neten alanların arasında sen giriyorsun aldığın numaraya göre

Merhabalar bnde bugün telefonda 9 eylul uni görüştüm sırf rapor vercekleri icin orayi düşünüyorum olumlu yada olumsuz anilarinizi doktor tavsiyelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim

Sabah dahiliye gittim.3.07 yüksek değil dedi.tahlİl istedi bugün de 2.80 çıktı.bu değerlere ilaç veremem dedi.bu değerler tüp bebek tedavisine engel değildir diye yazı yazdı.gülçin hanımı aradım tamam yazıyı ve tahlil sonucunu da getirin adet olunca arayın dedi.yani dahileyede ki doktor 3 ve 3.5 bi engel değildir ısrarla dedi endokrine yönlendirmedi.doktora ısrarla 2.5 ve altını İstiyor Ege dedim yok ısrarla bu değerlerle olur tedavi dedi.öğle kolay ilaç yada endokrine yönlendirmiyorlar.

Sabah dahiliye gittim.3.07 yüksek değil dedi.tahlİl istedi bugün de 2.80 çıktı.bu değerlere ilaç veremem dedi.bu değerler tüp bebek tedavisine engel değildir diye yazı yazdı.gülçin hanımı aradım tamam yazıyı ve tahlil sonucunu da getirin adet olunca arayın dedi.yani dahileyede ki doktor 3 ve 3.5 bi engel değildir ısrarla dedi endokrine yönlendirmedi.doktora ısrarla 2.5 ve altını İstiyor Ege dedim yok ısrarla bu değerlerle olur tedavi dedi.öğle kolay ilaç yada endokrine yönlendirmiyorlar.
Anladım canım referans aralığı 0,35 -5,50 yazıyor zaten testlerde ama gülçin hanım hamilelikte 2,50 altı olmasını istiyoruz demişti yani evet bende araştırdım biraz öyle olması daha iyiymiş gebeliğin sağlıklı devam etmesi için. Banada o gün bir kağıt verdi bununla dahiliyenin endokrin bölümüne git dedi kontrol etsinler düşürülmesi gereken bir durum varsa ona göre belki tedavi olman gerekir dediler. İyi o zaman sıkıntı yok demekki stress yapmıştım biraz bende. Canım sen hangi doktordu adını hatırlıyomusun peki çok sıra bekledinmi birde kaç gibi aldılar seni ? Banada gülçin hanım adetinde ara dedi belki sulu ultrason olabilirmiş burdaki arkadaşlardanda duyduğum için onu çok dert etmiyorum :) iyiki bu kk var gerçekten o kadar iyi geliyorki şu sıkıntılı zamanları şurda birbirimize destek olarak hafifletmek...

Konsey cuma günleri sadece endokrin için mi geçerli acaba Bizim tüp bebek merkezinde de konseyler cuma mı gerçekleşiyor. bir ay olucak konseye giricek demişlerdi.hala haber çıkmadı merakla bekliyorum. bilginiz var mı aaba gerçekten zorlu ve uzun bi süreçmiş Allah hepmizin yardımcısı olsun..
Merhaba canım. Konsey sadece endokrin için cuma günleri. Tüp bebekte nasıl işliyor süreç bilmiyorum. Ama ben kurban Bayramından sonra en Son dahiliye onay yazımı teslim ettim. 27 eylülde aradılar beni. Rahminde polip görülmüş.şimdi ona bakacaklar. Sen yine de onları bekleme adet oldugun ilk gün ara sor mutlaka cevap veriyorlar. Allah yardimcimiz olsun

Merhaba canım. Konsey sadece endokrin için cuma günleri. Tüp bebekte nasıl işliyor süreç bilmiyorum. Ama ben kurban Bayramından sonra en Son dahiliye onay yazımı teslim ettim. 27 eylülde aradılar beni. Rahminde polip görülmüş.şimdi ona bakacaklar. Sen yine de onları bekleme adet oldugun ilk gün ara sor mutlaka cevap veriyorlar. Allah yardimcimiz olsun
Teşekkür ederim. Hepimizin Allah yardımcısı oldun gerçekten..

Back
X