Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ege de tup bebek raporu için 3 aşılama sarti varmi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
varmış ama mesela benim amh testim sonucu düşük olduğu için konsey tüp bebeğe karar verdi raporlu hasta oldum.yani eğer eşinizde ya da sizde bir sorun olursa konsey karar verirse aşılama olmadan tüp olabiliyor

Canım başladın mı peki tedaviye?
yok canım tsh yüzünden başlayamadım geçen çarşamba iğnelerim verilcekti ama tsh 4.70lerde çıktı endokrine yolladılar gittim ilaç kullanıyorum bi kağıt verdiler endokrin tsh düşünce cevap yazcak ona gidicem tekrar öyle başlancak bir sonraki ay olur sanırım

varmış ama mesela benim amh testim sonucu düşük olduğu için konsey tüp bebeğe karar verdi raporlu hasta oldum.yani eğer eşinizde ya da sizde bir sorun olursa konsey karar verirse aşılama olmadan tüp olabiliyor
Teşekkür ederim bnde pco var eşimde sorun yok

yok canım tsh yüzünden başlayamadım geçen çarşamba iğnelerim verilcekti ama tsh 4.70lerde çıktı endokrine yolladılar gittim ilaç kullanıyorum bi kağıt verdiler endokrin tsh düşünce cevap yazcak ona gidicem tekrar öyle başlancak bir sonraki ay olur sanırım

Canım merhaba sen ilaç ne kadar süre kullanıcaksın acaba ?

Merhaba ben de Ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Ege hanıma muayene olmak istiyorum. Telefonla randevu aldıktan sonra adetliyken mi gitmemiz gerekiyor? Yoksa smear falan alınması için normal zamanda mı gidiyoruz.

Merhaba ben de Ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Ege hanıma muayene olmak istiyorum. Telefonla randevu aldıktan sonra adetliyken mi gitmemiz gerekiyor? Yoksa smear falan alınması için normal zamanda mı gidiyoruz.
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk görüşme için adetliyken gitmen gerekmiyor smear normal dönemdede yapılıyor. Ama bugün arasan 1 buçuk 2 ay sonrasına anca gün alıyorsun çok yoğunlar bilgin olsun..

Merhabalar 6 ay önce Ege Ünv. Tüp bebek biriminde eşimle dosyamızı açtırdık. Eşim kaynaklı sperm hücresi yokluğu sorunumuzu da tese ameliyatı sonrasında giderdik. En son bize :

" ilk adet gününüzde arayın" dendi.

Sormak istediğim şey: o gün aradığımda ne söylenecek ve sonrasında ne istenecek, süreç konusunda bilgi paylaşımı yapabilecek herkese teşekkürler.

Merhabalar 6 ay önce Ege Ün. Tüp bebek biriminde eşimle dosyamızı açtırdık. Eşim kaynaklı sperm hücresi yokluğu sorunumuzu da tese ameliyatı sonrasında giderdik. En son bize :

" ilk adet gününüzde arayın" dendi.

Sormak istediğim şey: o gün aradığımda ne söylenecek ve sonrasında ne istenecek, süreç konusunda bilgi paylaşımı yapabilecek herkese teşekkürler.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuca ulaşırsınız. Sizi muayeneye cagiracaklar adetin ikinci günü kan alacaklar ve inşallah tedavinizi anlatıp baslatacaklar diye düşünüyorum. Beslenmenize dikkat etmeye başlayın siz şimdiden hayırlı olsun

Sulu ultrason sonucu ne kadar zaman da çıkıyor bilgisi olan var mı kızlar
Merhaba benim de reglim sizinle aynı hafta sanırım geçen ptesi aradım daha yeni döndüler sulu ultrason çekilecek dediler..sulu ultrason çekimi nasıldı zorlu muydu beni de bu hafta çağırdılar bilgi verir misiniz acaba. kaç dk sürüyor.ben şimdiden heycan ve korku birarada yaşamaya başladım.

Merhaba benim de reglim sizinle aynı hafta sanırım geçen ptesi aradım daha yeni döndüler sulu ultrason çekilecek dediler..sulu ultrason çekimi nasıldı zorlu muydu beni de bu hafta çağırdılar bilgi verir misiniz acaba. kaç dk sürüyor.ben şimdiden heycan ve korku birarada yaşamaya başladım.
İnternetten araştırdığım kadarıyla zor değil 5 10 dk bi işlemmiş ağrı olmuyormuş sadece tuzlu su gibi ilaç verileceğinden yanma oluyormuş o kadar ☺️

İnternetten araştırdığım kadarıyla zor değil 5 10 dk bi işlemmiş ağrı olmuyormuş sadece tuzlu su gibi ilaç verileceğinden yanma oluyormuş o kadar ☺️
çok vaktimizi almaz o zaman izin için düşünüyorum da.siz de henüz girmediniz mi sulu ultrason a hangi gün dediler size.

Back
X