Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Merhabalar herkese, eşimde tese ameliyatında sperm bulundu ve ilk adetinizde arayın dediler ama saat 4'ü geçtiği için mesaileri bittiğinden telefonu açan yok,

Sizce yarın sabah aramadan oraya gitmeli miyim? Cumartesi gününe kalmak istemiyorum.

Gitmeliysem eğer, açlık tokluk ayrıca bunun dışında tavsiyesi olan varsa çok makbule geçer gerçekten bilgi sahibi arkadaşlar.

Allah isteyen herkese o hayırlı evlat veya evlatları kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar Ege’de bebek tedavisiyle yalnızca prof. Hocalar mı ilgileniyor? Muayene ücretini her seferinde mi veriyorsunuz ve başlangıç olarak aşılama da da en az 3 yıllık evlilik şartı var mı?

Arkadaşlar Ege’de bebek tedavisiyle yalnızca prof. Hocalar mı ilgileniyor? Muayene ücretini her seferinde mi veriyorsunuz ve başlangıç olarak aşılama da da en az 3 yıllık evlilik şartı var mı?
Sen istersen Ege hanıma gidebilirsin,istersende polikinliktembakılırsın.ama polikinlikte 3 doktor var hangisi denk gelirse sabit olmuyor ama Ege hanım olursa hep ona giriyorsun.ben Ege hanımın hastasıydım muayene simir yumurta toplama transfer hepsini Ege hanım yaptı.2 kere 165 lira verdim.birde yumurta toplama günü2000 lira verdim.polikinlikte muayene parası yok yumurta toplama günü300 lira gibi bi para yatırdılar.umarım yardımcı olabilmişimdir.

Teşekkür ediyorum hafta içinde Ege hanım için aramıştım 200 tl muayene ücreti olduğunu söylemişlerdi bu 1 kere mi veriliyor yoksa her gidişte alınıyor mu? Siz sonuç alabildiniz mi tedavinizle ilgili nacya82

2 kere verdim 165 lira.zaten eylül 18 de başladım.cuma günü transferim oldu.benim haftaya çarşamba belli olcak ama yine olsa Ege hanımla devam ederim,çok açıklayıcı güler yüzlü çok memnun kaldım.herşeyide kendisi yaptı.

Bende yeni 2. aşılamami oldum .ilk muayene için 165 tl vermiştim .sonra kontrolde para vermiyorsunz. Sonra ben aşılama oldum normalde 180 tl daha vermem lazımdı . Gel gorki kader 10 gün dolmadan aşılama olduğum için ilk verdiğim muayene ücretiyle aşılama oldum . Ilk aşılamam 13 .gün falandi muayene parasi verddm 165+ kontrole gittim ..asilama gunude 165 +180 vermiştim .

Benmde asilama sonucum carsamba günü belli olucak umut her daim var işte.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Peki aşılama için evlilik süresi şartı var mı? 2 buçuk yıllık evliyim 1 ölü doğumum var
Ben hazıran 2015 'e evlendm haziran 2017 de aşılama oldum tarihe göre 2 senem dolup 3 e basladigum için raporlu yaptırabildim. Eğer sizin daha önemli sorununuz yoksa aşılama yada tüp olarak devam ederler .problem olmaz yani tarih konusu:)

Çok teşekkür ediyorum aşılama için ekstra bir ücret ödediniz mi

Çok teşekkür ediyorum aşılama için ekstra bir ücret ödediniz mi
Eğer benm gibi 10 gün içinde biterse yada normal poliklink hastası isen sadece 70 tl..ege hanıma devam edersen 165+180 vermiştim haziranda .ilaçlarimda raporlu 120 tuttu .gecen sefer 170 iğne sayısına göre ortalama böyle tutar seninde.insallah rabbi gönlüne göre versin kolaylık sağlasın hastanede :)

I
Birde tuttu mu aşılamanız
Ilk aşılamam tutmadi. 2.asilamamn sonucu için şuan geri sayimdayim:) 3 gün kaldı.umudum yok zaten %15 şans var.ama tabi allah buyuk hic belli olmaz sirf tüp bebeğe geçebilmek için yaptırıyorum. Çünkü ıkimzde de sıkıntı yok illaki olup bitmesi lazımdı.sizde sıkıntı varmi önceden belirlenen

Eşimde sayı iyi ancak morfoloji 2 ileri hareket 5 kimi doktor doğal olmuş yine olur bekletin diyor kimi aşılana kurtarır diyor bilemedim biz tabi takviye yapıyoruz bende şükür sorun yok

Eşimde sayı iyi ancak morfoloji 2 ileri hareket 5 kimi doktor doğal olmuş yine olur bekletin diyor kimi aşılana kurtarır diyor bilemedim biz tabi takviye yapıyoruz bende şükür sorun yok
Takdir allahtan aşılama denemekle bisey kaybetmezsinz inşallah başka biseye gerek kalmaz.ben hiç hamile kalamadim bide isin bu boyutu var siz yine sansliymişnz. Deneyin bence beklemek insani daha çok yıpratıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…