Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

15 gün sonra arayın dediler dosya için aradım biz sizi ararız dediler aramazsak adetinizin ilk günü arayın dediler bugün ege üniveristesine gittim dosyam hala kurula girmemiş bir ay olcak . Siz ne zaman tedaviye başlamıştınoz acaba ??

15 gün sonra arayın dediler dosya için aradım biz sizi ararız dediler aramazsak adetinizin ilk günü arayın dediler bugün ege üniveristesine gittim dosyam hala kurula girmemiş bir ay olcak . Siz ne zaman tedaviye başlamıştınoz acaba ??
Üniversitede işlemler uzun sürüyor mu prosedür yani siz özel profesör muayenesi mi oluyorsunuz yoksa poliklinikmi

Üniversitede işlemler uzun sürüyor mu prosedür yani siz özel profesör muayenesi mi oluyorsunuz yoksa poliklinikmi
Ben polikliniği deniyeyim dedim 22 sinde dosyamı bitirdim verdim 15 gün sonra biz sizi ararız aramazsak arayın dediler aradım adetinizn 1. Günü arayın dediler bu sefer direk hastaya e gittim ama dosyam hala kurula girmemiş bir ay olcak ner deyse . Bende bilmiyorum canım ne kadar zaman aldığını ama prof a gitmeyince baya yavaş yürüyo onu anladım

Ben ege hanımla başladım mayısta başvurdum 2 hafta sonra kuruldan çıkmıştı.haziranda aşılama oldum.lakin sonrasında ege hanım seminerde yok hastane tatilde tadilatta derken kasımı buldum.biz sizi ararız diyorlar ancak bazen unuttukları oluyor siz bilgi almak için adeti beklemeden ararsanız biraz daha hızlanmış oluyor.arkdasim 2 ay bekledi aramadılar sonra kendisi arayınca hızlandı .

Sıkıntılı zaman kuruldan çıkana kadar sonrasında 2 tarafta normal olması gerektiği gibi ilerliyor. Rabbi kolaylık versin:)

Ben ege hanımla başladım mayısta başvurdum 2 hafta sonra kuruldan çıkmıştı.haziranda aşılama oldum.lakin sonrasında ege hanım seminerde yok hastane tatilde tadilatta derken kasımı buldum.biz sizi ararız diyorlar ancak bazen unuttukları oluyor siz bilgi almak için adeti beklemeden ararsanız biraz daha hızlanmış oluyor.arkdasim 2 ay bekledi aramadılar sonra kendisi arayınca hızlandı .
Sizin aşılama sonrası gebelik oluştu mu?

Arkadaşlar merhaba. Bugün hastaneden aradılar 21 inde gelin ertesi gün histeroskopi olacaksınız dediler. Hiç bir bilgim yok internette anestezi altında yapılır diyor. Bilen ve yaptıran varsa bilgi verebilir mi

Google araştırmama göre evet hsg(ilaçlı Rahim filmi) Yani sulu ultrason. Ama yanında pet götürmeyi unutma biraz lekelenmen oluyor sonrasında.

sulu ultrason sis çekiyorlar tedavi süreci başlarken .ancak katater girmezse ya da gerek görürlerse hiteroskopi isteyebiliyorlar Ege de..

Bana da bir ay bir hafta sonra yani 40 güne falan yaklaşık sonra dönüş yaptılar.siz ilk adetinizde açmasalar bile ısrarla aramaya devam edin.çünkü hbr vermeyi unutabiliyorlar evet bazen çok yoğun bazen de umursamaz davranabiliyorlar ama doktor ve hemşireler çok ilgili..

Kızlar merhaba ben bugün yarın adet olacağım adet olunca arayın demişlerdi ama benim gıcık adetim şimdi kesin haftasonuna denk gelir:) Şayet haftasonuna denk gelirse nasıl bir yol izlemeliyim acaba pazartesi direk hastaneyemi gitmeliyim? Kaçıncı günü başlıyor tedavi?

Kızlar merhaba ben bugün yarın adet olacağım adet olunca arayın demişlerdi ama benim gıcık adetim şimdi kesin haftasonuna denk gelir:) Şayet haftasonuna denk gelirse nasıl bir yol izlemeliyim acaba pazartesi direk hastaneyemi gitmeliyim? Kaçıncı günü başlıyor tedavi?
Banda ilk adette ara demişlerdi ama direk tedaviye başlamıyolar siz cuma arayın yekrar haftasını adet olucam diye pazartesi tekrar ararsınız ona göre söylerler

Banda ilk adette ara demişlerdi ama direk tedaviye başlamıyolar siz cuma arayın yekrar haftasını adet olucam diye pazartesi tekrar ararsınız ona göre söylerler
Yani duruma göre zannediyorum tedaviye başlıyorlar bazı arkadaşların adetle başladılar burada gerek görürseler sulu ultrason istiyorlar sanırım sizin ne süreçte şuanda ??

Back
X