- 21 Şubat 2017
- 66
- 20
- 8
- 34
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.641
Üniversitede işlemler uzun sürüyor mu prosedür yani siz özel profesör muayenesi mi oluyorsunuz yoksa poliklinikmi15 gün sonra arayın dediler dosya için aradım biz sizi ararız dediler aramazsak adetinizin ilk günü arayın dediler bugün ege üniveristesine gittim dosyam hala kurula girmemiş bir ay olcak . Siz ne zaman tedaviye başlamıştınoz acaba ??
Ben polikliniği deniyeyim dedim 22 sinde dosyamı bitirdim verdim 15 gün sonra biz sizi ararız aramazsak arayın dediler aradım adetinizn 1. Günü arayın dediler bu sefer direk hastaya e gittim ama dosyam hala kurula girmemiş bir ay olcak ner deyse . Bende bilmiyorum canım ne kadar zaman aldığını ama prof a gitmeyince baya yavaş yürüyo onu anladımÜniversitede işlemler uzun sürüyor mu prosedür yani siz özel profesör muayenesi mi oluyorsunuz yoksa poliklinikmi
Sizin aşılama sonrası gebelik oluştu mu?Ben ege hanımla başladım mayısta başvurdum 2 hafta sonra kuruldan çıkmıştı.haziranda aşılama oldum.lakin sonrasında ege hanım seminerde yok hastane tatilde tadilatta derken kasımı buldum.biz sizi ararız diyorlar ancak bazen unuttukları oluyor siz bilgi almak için adeti beklemeden ararsanız biraz daha hızlanmış oluyor.arkdasim 2 ay bekledi aramadılar sonra kendisi arayınca hızlandı .
Ilk aşılama tutmadi. 2. Aşılamamin sonucu yarın. Muhtemelen oda tutmadı çünkü adet belirtilerim çok fazla .%15lik şansımda olmadi sanırım .Sizin aşılama sonrası gebelik oluştu mu?
devlette anestezisiz özelde isteğe bağlı anesteziylemişArkadaşlar merhaba. Bugün hastaneden aradılar 21 inde gelin ertesi gün histeroskopi olacaksınız dediler. Hiç bir bilgim yok internette anestezi altında yapılır diyor. Bilen ve yaptıran varsa bilgi verebilir mi
Egede hsg var mı acaba ?devlette anestezisiz özelde isteğe bağlı anesteziylemiş
Benimde 3. Denemem olacak ta hsg ceklimesi şart dedi özelde bir doktor ama şu anda egeye devame diyorum pazartesi sulu ıltrason cekilicem istesem hsg yi de cektirenilirmiyim ki
- Hsg yapılıyor evet ben bu ay yaptırdım.
Yanlış bilmiyorsam hsg(sulu ultrason) zatenBenimde 3. Denemem olacak ta hsg ceklimesi şart dedi özelde bir doktor ama şu anda egeye devame diyorum pazartesi sulu ıltrason cekilicem istesem hsg yi de cektirenilirmiyim ki
Bana da bir ay bir hafta sonra yani 40 güne falan yaklaşık sonra dönüş yaptılar.siz ilk adetinizde açmasalar bile ısrarla aramaya devam edin.çünkü hbr vermeyi unutabiliyorlar evet bazen çok yoğun bazen de umursamaz davranabiliyorlar ama doktor ve hemşireler çok ilgili..15 gün sonra arayın dediler dosya için aradım biz sizi ararız dediler aramazsak adetinizin ilk günü arayın dediler bugün ege üniveristesine gittim dosyam hala kurula girmemiş bir ay olcak . Siz ne zaman tedaviye başlamıştınoz acaba ??
Banda ilk adette ara demişlerdi ama direk tedaviye başlamıyolar siz cuma arayın yekrar haftasını adet olucam diye pazartesi tekrar ararsınız ona göre söylerlerKızlar merhaba ben bugün yarın adet olacağım adet olunca arayın demişlerdi ama benim gıcık adetim şimdi kesin haftasonuna denk gelir:) Şayet haftasonuna denk gelirse nasıl bir yol izlemeliyim acaba pazartesi direk hastaneyemi gitmeliyim? Kaçıncı günü başlıyor tedavi?
sulu ultrason sis çekiyorlar tedavi süreci başlarken .ancak katater girmezse ya da gerek görürlerse
hsg ile sulu ıltrason farklı canım sulu ultrasonda rahimde miyom polip olmadığına bakıyolar hsg de tüm rahim ve kanlalara bakılıuoYanlış bilmiyorsam hsg(sulu ultrason) zaten
Yani duruma göre zannediyorum tedaviye başlıyorlar bazı arkadaşların adetle başladılar burada gerek görürseler sulu ultrason istiyorlar sanırım sizin ne süreçte şuanda ??Banda ilk adette ara demişlerdi ama direk tedaviye başlamıyolar siz cuma arayın yekrar haftasını adet olucam diye pazartesi tekrar ararsınız ona göre söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?