Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Yani duruma göre zannediyorum tedaviye başlıyorlar bazı arkadaşların adetle başladılar burada gerek görürseler sulu ultrason istiyorlar sanırım sizin ne süreçte şuanda ??
Ben dosyalrımı teslim ettim bir ay oldu gecen hafta aradılar pazartesi sulu ultrason cekilecek dediler . Pazartesi ona gidicem nasipse

Kızlar merhaba ben bugün yarın adet olacağım adet olunca arayın demişlerdi ama benim gıcık adetim şimdi kesin haftasonuna denk gelir:) Şayet haftasonuna denk gelirse nasıl bir yol izlemeliyim acaba pazartesi direk hastaneyemi gitmeliyim? Kaçıncı günü başlıyor tedavi?
canım arkadaşımın haftasonuna denk gelmişti pazartesi gitti haftasonu aradım açmadınız geldim dedi başladılar tedaviye.ama cumadan lekesi başlamış o gün aramış hastaneyi haftasonu yoğun şekilde adet gelirse pazartesi gelin demişler zaten

canım arkadaşımın haftasonuna denk gelmişti pazartesi gitti haftasonu aradım açmadınız geldim dedi başladılar tedaviye.ama cumadan lekesi başlamış o gün aramış hastaneyi haftasonu yoğun şekilde adet gelirse pazartesi gelin demişler zaten
Tamam canım çok sağol bende öyle yapmayı planladım bakalım hayırlısı diyelim . Seninde hayırlısıyla tedavin mutlu sonuçlanır inşaallah..

Ben dosyalrımı teslim ettim bir ay oldu gecen hafta aradılar pazartesi sulu ultrason cekilecek dediler . Pazartesi ona gidicem nasipse
Anladım önümüzdeki ay tedavin başlar o zaman.Öncesinde kan testlernde tsh ın 2,5 üstünde çıktıysa aman diyim o değeri düşürmeye bak 2,5 üstü oldumu tedaviye başlamıyorlar çünkü ilaç tedavisi ile benim 2 haftada düştü çok şükür bilgin olsun canım seninde.

Anladım önümüzdeki ay tedavin başlar o zaman.Öncesinde kan testlernde tsh ın 2,5 üstünde çıktıysa aman diyim o değeri düşürmeye bak 2,5 üstü oldumu tedaviye başlamıyorlar çünkü ilaç tedavisi ile benim 2 haftada düştü çok şükür bilgin olsun canım seninde.
Dahiliyede imzalatırken kağıdı doktora sölediö benim. 2.6 cıkmıştı tsh tek başına önemli değil dedi t3 ve t4 ün normal ilaça gerek yok dedi .sonradan sorun cıkarmazlar orda inşallaj

Canım günde kaç tane iğne vuruluyorsun kendinmi vuruyorsun nasıl oluyor ? Artı başka ilaç vs verdilermi
Canım dün kendim vurmadım başkası vurdu ama bugün vurmayı denicem 2 iğne var karıştırılıyor tek seferde vuruluyor.günde 1 defa. 5 gün böyle 6. Ve 7.gün sabahta var.sabah iğnesi farklı. 7.gün çağırdılar zaten bakcaklar yumurtalara
.başka ilaç yok şimdilik

Sen istersen Ege hanıma gidebilirsin,istersende polikinliktembakılırsın.ama polikinlikte 3 doktor var hangisi denk gelirse sabit olmuyor ama Ege hanım olursa hep ona giriyorsun.ben Ege hanımın hastasıydım muayene simir yumurta toplama transfer hepsini Ege hanım yaptı.2 kere 165 lira verdim.birde yumurta toplama günü2000 lira verdim.polikinlikte muayene parası yok yumurta toplama günü300 lira gibi bi para yatırdılar.umarım yardımcı olabilmişimdir.
Merhabalar Ege hanımın hastasıymışsınız bir şey sormak istiyorum benim yumurta toplama olacak raporlu hastayım eczane masrafı artı yumurta toplama transfer de toplam ne kadar ödediniz ona göre gideyim diyorum çünkü bilgi vermediler her şey gönlünüzce olsun

• Hsg yapılıyor evet ben bu ay yaptırdım.
hsg yi nerde yaptırdınız. Beni bugün aradılar ege üni tüp bebek merkezinden burda yapılmıyor.dışarda devlet hastanesi ya da özelde yaptırıp gelebilirsiniz dediler. bir de hsg den önce sulu ultrason ya da başka bir işlem yaptılar mı sizde?..

Benimde 3. Denemem olacak ta hsg ceklimesi şart dedi özelde bir doktor ama şu anda egeye devame diyorum pazartesi sulu ıltrason cekilicem istesem hsg yi de cektirenilirmiyim ki
ben de ege de sulu ultrason çekildim geçen ay bu ay da hsg istediler. Hsg rahim filmi demek bu arada.sulu ultrason la farklı işlemlermiş.

Evet öle dediler ama gecen seferde öle demişlerdi bu ayda bir şey cıkar diye korkuyorum inşallah bu ay başlarnır hayırlısıyla sizin test sonucunuz belli oldu mu
Benim tsh yüksek çıktı 1 ay daha ertelenmişti umarım senin bişey çıkmaz yarın yumurta toplama işlemi im olcak canım 2 yumurta var sadece inşallah kalitelidir

Back
X