Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Benim tsh yüksek çıktı 1 ay daha ertelenmişti umarım senin bişey çıkmaz yarın yumurta toplama işlemi im olcak canım 2 yumurta var sadece inşallah kalitelidir
Allah yar ve yardımcınız olsun .. 2 tane olsada oluyor bizim bir tanıdığımızda 2 yumurta cıkmış bir tanesini transfer ettiler ve ikizleri oldu .. allah ol desin yeter ki

Ben Ege hanıma yaptırdım .2000 artı750 iğneler birde iki sefer 165 lira muayene parası verdim.Çok memnun kaldım,çok tatlı bir doktor tavsiye ederim.
Bende 2 aşılamami ege hanımda yaptırdım canm ama şimdi maddi durumdan dolayı mecburen polikliniğe geçmem gerek .merak ettim ilaçlar nekdar tutuyor diye.birde yumurta toplama yapılırken uyttular mi canin yandimi

Merhabalar kızlarr onceleri bu topigi takip ediodum ama bayadır takipte degildim simdi raslanti sonucu gorunce yazim dedim. 1normal bir dondurulmus denemenin ardindan 3.normal denememde hamileee kaldim coook sukurrr 2gun sonra inşallahhhh kalbini duyucam. Ilk 2 denemede doktor secmemistim ama 3.denememde ege hocayi sectim ve onunla mutlu sona ulastik:anneadayı::KK200:

Merhabalar kızlarr onceleri bu topigi takip ediodum ama bayadır takipte degildim simdi raslanti sonucu gorunce yazim dedim. 1normal bir dondurulmus denemenin ardindan 3.normal denememde hamileee kaldim coook sukurrr 2gun sonra inşallahhhh kalbini duyucam. Ilk 2 denemede doktor secmemistim ama 3.denememde ege hocayi sectim ve onunla mutlu sona ulastik:anneadayı::KK200:
Allah kuvağınıza almayı. NAsip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde özel olmazsa sorunuz neydi acaba ve yumurta toplamalarda anestezi veriliyo mu?

Allah kuvağınıza almayı. NAsip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde özel olmazsa sorunuz neydi acaba ve yumurta toplamalarda anestezi veriliyo mu?
Basta sorun yoktu sebepsiz olmuyodu sonradan esimin sperm cikis yollarinda sorun oldu tikaniklik oldu tese ile sperm alinip donduruldu. Yumurta toplamada isteyene anestezi veriyolar. Ama yumurta toplama ctesi ogleden sonraya denk gelirse anestezi doktoru gitmis oluyo istesende anestezi alamion grip olursan anestezi vermiyolar. Teskkur ederm buarada

Basta sorun yoktu sebepsiz olmuyodu sonradan esimin sperm cikis yollarinda sorun oldu tikaniklik oldu tese ile sperm alinip donduruldu. Yumurta toplamada isteyene anestezi veriyolar. Ama yumurta toplama ctesi ogleden sonraya denk gelirse anestezi doktoru gitmis oluyo istesende anestezi alamion grip olursan anestezi vermiyolar. Teskkur ederm buarada
Teşekkür ederim benim eşiminde tese ile spermler alındı ankarada bizim hücrelerde tedaviye başlayınca ankaradn gidip getiricez inaşllah

Baska sehirden tasirken sorun olmazmi ucakla bile gelsen baya mesafe var iyi arastr bu konuyu
72 saat dayanan azot taşıma tankları var onlardan kiralayıp taşıycaz zaten ankara bir firma var tek o kiralıyor taşıma tankı taşımada sorun yok . Da işte tedavinin başlmasımı bekliyorum hayırlısıyla

72 saat dayanan azot taşıma tankları var onlardan kiralayıp taşıycaz zaten ankara bir firma var tek o kiralıyor taşıma tankı taşımada sorun yok . Da işte tedavinin başlmasımı bekliyorum hayırlısıyla
Tamam ozmn canm. Peki ne asamadasn suan. Rapor cikarttirabiliyosan sartlarin tutuyosa cikarttr

Dosyamı açtırdım tahlileri de verdim bu ay 2 ay olcak gecen hafta sulu ultrason cektirdim folik asit verdiler bir dhaki adetinizde arayın dediler inşallah aralık ayında başlar ..
ben de aynı aşamadayım sulu ultrason temiz çıktı bir de hsg istediler.onu da hallettim.bir sonraki adette arayın dediler yine. inşallah artık başlar. her ay bir sonraki adette arıyoruz.en başta toptan söyleselerdi şu tahliller gerekebilir diye hepsini yaptırır kaç ay kaybettik tedavinin başlaması için.Hayırlısıyla olur inşallah herkesin sağlıkla..

ben de aynı aşamadayım sulu ultrason temiz çıktı bir de hsg istediler.onu da hallettim.bir sonraki adette arayın dediler yine. inşallah artık başlar. her ay bir sonraki adette arıyoruz.en başta toptan söyleselerdi şu tahliller gerekebilir diye hepsini yaptırır kaç ay kaybettik tedavinin başlaması için.Hayırlısıyla olur inşallah herkesin sağlıkla..
Bende bu ay hag cektirdim istemediler ama belli olmaz bir dahaki ayda onu isterler dedim tekrar uğraşmıyayım bu hafta götüreyim bari onu da sizin aşılamamı tüp bebek mi

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin sormak istediğim 3 soru var yanıtlarsanız memnun olurum
Tedaviye başlamak için başlangıçta aşılama 3 yıl evlilik şartı var mı?
Rahim filmi spermiyogram falan bunlar var bende ille Ege üniversitesinde mi yapılması lazım?
Birde tedavi olan biri var dosyasına 1 sene içinde ancak dönüş olmuş Ege hanım ile olanlar dada aynı mı oluyor

Durumunuza göre değişiyor azospermi durumlarında ditek tüp bebeğe geçiliyor ona konsey karar veriyor o sonuçları da alıyoşar ama yine sizden tekrar spermiyogram kan tahlili istiyolar rahim filmini kabul ederler bekleme aüresi eğer bir şey cıkmazda duruma göre 2 ayı buluyor ege hanımla bir fark yok sanırsam ben orda transfer olanlarla konuştum ege hanıma gidenlerde aynı sürede oldu diyolar yardımcı olabildiysem benim bildiklerim bu kadar

Back
X