- 21 Şubat 2017
- 66
- 20
- 8
- 34
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #3.701
Ya ben bit şey soracaktım elinde biosteron olan var mı .. ilacı hiç bir yerde yokta elinde kalan kullanmayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 sene içinde dönüş olan hic duymadım .rastlamadım yani.butun tahlilleri teslim ettiktenn sinra kurul toplanicak biz sizi ararız diyorlar .Işte o arama gecikebiliyor:) kendiniz ararsınız daha cabuklasir. Yoğunluktan unutuyorarArkadaşlar hepinize kolay gelsin sormak istediğim 3 soru var yanıtlarsanız memnun olurum
Tedaviye başlamak için başlangıçta aşılama 3 yıl evlilik şartı var mı?
Rahim filmi spermiyogram falan bunlar var bende ille Ege üniversitesinde mi yapılması lazım?
Birde tedavi olan biri var dosyasına 1 sene içinde ancak dönüş olmuş Ege hanım ile olanlar dada aynı mı oluyor
Bizim hsg den sonra aşılama ya da tüp bebek karar verilecekti. Diğer tetkikler temiz çıktı benim kist ve miyom var onun engel oldugu düşünülüyor sadece.Bende bu ay hag cektirdim istemediler ama belli olmaz bir dahaki ayda onu isterler dedim tekrar uğraşmıyayım bu hafta götüreyim bari onu da sizin aşılamamı tüp bebek mi
Merhaba, tedaviye başlamak için üç yıllık evlilik şartı yok. biz iki yıllık evliyiz ancak başlangıçta bunu sorarak başlamadılar önemli olan yıl değil sağlık durumunuzun acileyitidir. Rahim filmi ve amh sadece ege de yapılmıyor. dışarda yaptırıyorsunuz. Zaten daha önceden yapılmış tetkikleriniz varsa onlar sizden bunları ilk görüşmeye gittiğinizde istiyorlar. Ayrıca önceden yaptırmış olmanız sizin avantajınıza olur zamanı çok geçmediyse geçerliliğini kabul ediyorlar. siz de zaman kaybetmemiş olursunuz. Bir sene bekleyen ben de hiç duymadım sanmıyorum da . bir ay diyolar bazen yoğunluktan ikinci ay haber verdikleri oluyor. Arkadaşların da dediği gibi kendiniz arayarak hatırlatırsanız size dönüş yapmak için hızlanırlar. Bir de Ege hnm ın hastası olmanız süreci hızlandırmıyor diye biliyorum. Çünkü bazen Ege hnm ın da yurt dışı seminerleri görevleri dersleri oluyor orda da erteleme söz konusu olabiliyor.Arkadaşlar hepinize kolay gelsin sormak istediğim 3 soru var yanıtlarsanız memnun olurum
Tedaviye başlamak için başlangıçta aşılama 3 yıl evlilik şartı var mı?
Rahim filmi spermiyogram falan bunlar var bende ille Ege üniversitesinde mi yapılması lazım?
Birde tedavi olan biri var dosyasına 1 sene içinde ancak dönüş olmuş Ege hanım ile olanlar dada aynı mı oluyor
Ben. Bir şey sorcaktım benim adetim cuma gününe denk gelivek cumartrsi günü tedaviye başlanıyor mu acabaBaska sehirden tasirken sorun olmazmi ucakla bile gelsen baya mesafe var iyi arastr bu konuyu
Hafta sonu mesaileri var ama tedaviye başlıyorlar mı bilmiyorum ara istersenBen. Bir şey sorcaktım benim adetim cuma gününe denk gelivek cumartrsi günü tedaviye başlanıyor mu acaba
Adetin 2.yada 3.gunu baslanio 1.gunu ariosun haber veriosun donus yapiolar egede yaptrcaksanBen. Bir şey sorcaktım benim adetim cuma gününe denk gelivek cumartrsi günü tedaviye başlanıyor mu acaba
Cteside aciklar canm basliolar tedaviye ctesiBen. Bir şey sorcaktım benim adetim cuma gününe denk gelivek cumartrsi günü tedaviye başlanıyor mu acaba
Teşekkür ederim canım az önce aradım dosyanıza bakılmamış dedi bu ayda boş gecicek dedi sonra gecen ay sulu ultrason cekildim ben dediö o zaman tekrar ara adetin olduğında dedi bu ayda başlamıcakşar galibaCteside aciklar canm basliolar tedaviye ctesi
Hayırlısı olsun canım bende ekim 23 te tamamladım dosyayı işte 8 kasımda aulu ultrason cekildim o zaman folik aist verdiler bir dahaki adetinin ilk günü ara dediler . Tedaviye bu ay başlarlar inşallah yoksa bu ayra boş grcicek senin nasıl işledi süreçHayırlısı olsun canım. Bende 8 Aralık’ta gonalpepty iğnelerine başlıcam. Eylülün 20 sinde açılmıştı dosyam testleri toplama karar çıkması derken bu zamanı buldu. İki hafta vurulacağım iğne bakalım bundan sonra nasıl yol izlenecek. Bilgisi olanlar var mı
Benşmde öle olacak galiba bende adet olunca arayıp sonada ditek gitmryi planlıyorum başka türlü vir şey öğrenemiyoruzSulu ultrasondan sonra bana da adetinde ara dediler aradım. Adetimin 20. Gününe randevu verdiler ama ben o tarihten önce gittim tedavim hakkında yazılı Bilgi almak istiyorum dedim ve bi kağıda kullanacağım iğneyi ne kadar kullanacağımı yazıp verdiler hastane çıkışı iğneleri eczaneye sordum ve 2 gün içinde gelir dediler. İyi ki randevu tarihine kadar beklememişim yoksa iğneleri kullanmam gecikecekti. Çünkü randevum 8 aralıktı ve iğneyi kullanma günümde 8 aralık. Şimdi ise iğnelerden sonra napılacağını bilmiyorum![]()
Birde sizin uzun protokol mü olucakSulu ultrasondan sonra bana da adetinde ara dediler aradım. Adetimin 20. Gününe randevu verdiler ama ben o tarihten önce gittim tedavim hakkında yazılı Bilgi almak istiyorum dedim ve bi kağıda kullanacağım iğneyi ne kadar kullanacağımı yazıp verdiler hastane çıkışı iğneleri eczaneye sordum ve 2 gün içinde gelir dediler. İyi ki randevu tarihine kadar beklememişim yoksa iğneleri kullanmam gecikecekti. Çünkü randevum 8 aralıktı ve iğneyi kullanma günümde 8 aralık. Şimdi ise iğnelerden sonra napılacağını bilmiyorum![]()
Kısa protokol 15-20 gün sürüyor uzun protokol ise bir ay oluyo yumurtta uyarma safhasıAynen yüz yüze daha detay öğreniyoruz.
Evet sizin uzun protokoldür yumrta rezerv sxlığı yada polikistik over olduğunda uzun yapılıyorEvet benimki uzunmuş araştırdım biraz uzuna adetin 20. Günü başlanıyormuş kısaya 3. Günü
Evet sizin uzun protokoldür yumrta rezerv sxlığı yada polikistik over olduğunda uzun yapılıyor
Uzun protokolde elde edilen yumurta sayısıda faxla oluyormuşEvet sizin uzun protokoldür yumrta rezerv sxlığı yada polikistik over olduğunda uzun yapılıyor