Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Tamam canım çok sağol. Kan için aç tok farketmiyor yine demi?

Ben euthyrox 25 kullanıyodum csnım sonra tutunca attırdı endokrin doktoru.ordakileri bilmiyorum sadece bikaç.kişiye denk gelmiştim kanı verince tiroid ilacı içtiler koridorda beklerken konuşmuştuk muayene sırası beklerken R ruyam28

Tamam canım çok sağol. Kan için aç tok farketmiyor yine demi?
Merhaba canım, Ege Hanım'dan bahsediyorsun sanırım. Onun hastası mı olmak istiyorsun yoksa poliklinik hastası mı olmak istiyorsun? Yarın sabah 8 gibi git hastaneye istersen. Poliklinik hastası olacaksan girişteki kısımdan bilgi al Ege Hanım'ı istiyorsan sor sekreterine. Sabah kan verip muayene oluyorsun öğleden sonra tedavini anlatıyorlar iğnelere başlıyorsun canım hayırlısı olsun inşallah

Çok sağol canım. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ege hanımı istiyordum canım. İğneye kaçıncı gün başlıyorlar ?

Merhaba şubatta ilk randevum var poliklinik ile birkaç evrak istemişlerdi telefona kaydetmiştim ama değişince Yok oldu ilk eşinizle gittiğinizde hangi evrakları götürdünüz

Merhaba şubatta ilk randevum var poliklinik ile birkaç evrak istemişlerdi telefona kaydetmiştim ama değişince Yok oldu ilk eşinizle gittiğinizde hangi evrakları götürdünüz
Nüfüs cüzdan fotk.
Nüfus kayıt örneği
Ssk.bağkur prim gün sayısı-emekli sandığı hizmet belgesi
Birer adet vesikalık foto
Önceki tahliller

Kızlarr bugün yumurta toplama işlemi olan arkadaşlar odada sanırım clıone jeli kaybettim ilk ben çıkmıştım gören oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…