- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.781
Tamam canım çok sağol. Kan için aç tok farketmiyor yine demi?Canım hayırlı olsun Nazan hanımla işler nasıl yürüyor bilmiyorum 2.günü gidiyorsun sabah kan alıyolar muayene oluyo sun.öğleden sonra 1de tedavini anlatıyorlar.eğer kan testinde bi sorun yoksa tedaviye 3.günde başlanıyormuş ama sen git istersen anlat durumunu bişey demezler diye düşünüyorum
R Ruyambebegim@smyr35 H Haydiinsallahsabis35 . Kızlar merhaba. Ben bu ay başlayacağım tedaviye dosyayı tamamladık. Bugün adetin 1.günü. Nazan hanımın sekreterini aradım ama dönmedi bana bugün. Ben yarın gitsem mi egeye. Çünkü yarın 2.günü olacak ve ya geç kalırsam diye korkuyorum. Ne yapıyorlar 2.günü anlatır mısınız iğne mi veriyorlar?
Sen hangi doktora gittin?Tamam canım çok sağol. Kan için aç tok farketmiyor yine demi?
Ben aç gittim hep tsh hormonu falan bakıyolar aç olmak lazım olur diye ama tam bilmiyom canımTamam canım çok sağol. Kan için aç tok farketmiyor yine demi?
Kime denk gelirse o baktı doktor seçmedim canımSen hangi doktora gittin?
Eşin gelmesine gerek yok demi 2.günKime denk gelirse o baktı doktor seçmedim canım
Bir de ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum. 1.22 ye düştü tsh ım sabah da ilacımı içip gitmiş olacağım.Eşin gelmesine gerek yok demi 2.gün
Bir de ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum. 1.22 ye düştü tsh ım sabah da ilacımı içip gitmiş olacağım.
Çok soru soruyorum biliyorum affet ama sende mi euthyrox 50mg kullandın tsh için. Diğerleri de mi o ilaçtan kullanıyordu?Canım kanı verip ilacı öyle içiyo du orda herkes bende öyle yaptım bence sen aç git boşa gitmesin nolur nolmaz
Merhaba canım, Ege Hanım'dan bahsediyorsun sanırım. Onun hastası mı olmak istiyorsun yoksa poliklinik hastası mı olmak istiyorsun? Yarın sabah 8 gibi git hastaneye istersen. Poliklinik hastası olacaksan girişteki kısımdan bilgi al Ege Hanım'ı istiyorsan sor sekreterine. Sabah kan verip muayene oluyorsun öğleden sonra tedavini anlatıyorlar iğnelere başlıyorsun canım hayırlısı olsun inşallahTamam canım çok sağol. Kan için aç tok farketmiyor yine demi?
Çok sağol canım. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ege hanımı istiyordum canım. İğneye kaçıncı gün başlıyorlar ?Merhaba canım, Ege Hanım'dan bahsediyorsun sanırım. Onun hastası mı olmak istiyorsun yoksa poliklinik hastası mı olmak istiyorsun? Yarın sabah 8 gibi git hastaneye istersen. Poliklinik hastası olacaksan girişteki kısımdan bilgi al Ege Hanım'ı istiyorsan sor sekreterine. Sabah kan verip muayene oluyorsun öğleden sonra tedavini anlatıyorlar iğnelere başlıyorsun canım hayırlısı olsun inşallah
Amin canım bebeğimi göremedim yarın yine gitcez inşallah benimledir allah herkese nasşp etsin rast gelsinÇok sağol canım. Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Nüfüs cüzdan fotk.Merhaba şubatta ilk randevum var poliklinik ile birkaç evrak istemişlerdi telefona kaydetmiştim ama değişince Yok oldu ilk eşinizle gittiğinizde hangi evrakları götürdünüz
Hayırlısı olsun canım. İğneler 2 ya da 3.gün başlıyor başlarsın inşallah hayırlısıyla sen de hemenEge hanımı istiyordum canım. İğneye kaçıncı gün başlıyorlar ?
Yumurta toplama ve transfer kaçıncı gün oluyor?Kızlarr bugün yumurta toplama işlemi olan arkadaşlar odada sanırım clıone jeli kaybettim ilk ben çıkmıştım gören oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?