Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Herkese merhaba ben bir şeyi merak ediyorumda bwnim 3. Denemem olacak ikisini özelde yaptım bu tedavimde hemen transfer yaptırmak istemiyorum yumurta toplamadan sonraki ay transfer yaparşar mı acaba bilgisi olan var mı

Dosyayı yeni tamamladık. Tsh ın düşmesini bekledik. Şimdi egedeyim. Kist varmış kan aldılar öğleden sonra belli olacakmış tedaviye başlayıp başlamayacağımız
İnşallah hayırlısı olur. Kan değerlerinde hormonların düzeyine bakılıp ona göre tedaviye başlıyorlar. Kist büyük değilse sorun oluşturmaz. Ben o kadar muayeneden falan geçtim. Hamileliğimin 6. Haftasında yumurtalıkta Kist gördüler sorun oluşturmayacağını söylediler.

Dosyanı yeni verdiysen konseyden geri dönmesini bekleyeceksin. Onların dönmesini beklemeden ilk adetinde de arayabilirsin. Onlar sana Nasıl bir Yol izleneceğini söyleyecekler. Gerek varsa adet bitiminde sulu ultrason yapacaklar. Daha sonra uzun protokol mü kısa protokol mü izlenecek sana söyleyecekler. Uzun protokol sorunsuz bir yumurtalığın ve yaşın gençse yapılıyor ona da bi sonraki adetin 21 günü başlanıyor 20 günlük bir iğne tedavisinden sonra çatlatma iğnesi vurulup bir buçuk gün sonra yumurta toplama işlemine giriyorsun. Toplama işleminden ortalama 3 4 gün içinde transferin yapılıyor. KISA protokol de yumurta rezervi az olan sorunlu yunurtalıklarda ve yaş olarak geçgin olanlarda uygulanıyor. Ona da sulu ultrasondan itibaren bir sonraki adetinin 2.3 günü başlıyorsun. Bildiklerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba benimde sizlere bir sorum olacak.Bugüne kadar hep özelde tedavi oldum doktorların talep ettiği testler prolaktin TSH e2 adetin 2. Günü bakılan testler oldu,acaba üniversite hastanelerinde hangi testler isteniyor 1 ay sonuç topladık diye okudum hep.Ege ye gidip sadece testleri yaptırsam tüp bebeği başka yerde yaptırsam olur mu? Bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba, Ege de yaptıkları tetkikler zaten hormon kan testleri bir de spermiyogram testi. Amh ı rahim filmini falan hep özelde yaptırıyorsunuz. Gerek görürlerse sulu ultrason ya da histeroskopi yapabiliyorlar. yani Ege de yapılan ve sizin elinizde olan testler aynı. Başvurdugunuzda tüp bebek hastası oluyorsunuz zaten. sonra ben vazgeçtim gidiyorum dışarda devam ediceğim diyince bişey derler mi bilmiyorum örneğini duymadım. Ama ilk haklarınızı devlette kullanın derim ben ki bunun için de Ege üni.en iyi yerlerden biri. Gönlünüzce olsun inşallah.

Teşekkür ederim cevabınız için.İki denemem oldu özelde İzmirde, devlette çok sıra olduğunu biliyorum eşim yurtdışında olduğu için özeli tercih ediyorum izin durumuma göre ayarlıyoruz tedaviye devlette böyle şansım olmaz diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Çok teşekkür ederim

M momtobe06 merhaba ilk haklarınızı devlette deneyin demişsiniz. Normalde 3 tüp bebek hakkı veriyorlar değil mi? Bunun ilkini mi devlette denememizi tavsiye ediyorsunuz. Yoksa toplam üçünü mü. Neden böyle düşünüyorsunuz açıklayabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Yakınlarda asilama yaptıran varmı?ücreti konusunda bilgi verirse çok sevinirim.eşim ssk li.muhtemelen devlet karşılayacak ama ben izmir dışından geliyorum ona göre hazırlıklı olmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.

Merhaba. Ben de gecen aylarda aşılama oldum raporlu olarak. Hastaneye islem icin hiç bir ödeme yapmadım. Sadece ilaçları emanet aldığımız için aşılama sonrası hastane tarafindan yazılan reçete ile eczaneye gidip ilaçlara para veriyoruz. Devlet bir cogunu karsiliyor zaten. Raporlu hastaysanız sizin de öyle olur.

Ilaclar falan 500 tl tutuyormus diye duydum o yuzden ogrenmek istemistim.Çok teşekkür ederim. Umarım sizin olumlu olmuştur asilamaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…