- 18 Aralık 2014
- 883
- 779
- 108
- 39
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.761
Benim 3.gün 8 hücreli transferim oldu hiç belirtim olmadı canım şükür kanda pozitif sonucu aldımArkadaşlar merhaba. 13 araşıkta transferim oldu ,2 tane 10 ve 12 hücreli 3. Gün embriyosu. Bugün 5.gün ama hiç bir belirti yok. Böyle olupta pozitif sonucu alan oldumu acaba?
Bende gecen hafta histeroskopi oldum 1 cmlik septum varmış o alındı da bir dahaki adette tedaviyr başlanır mı ki ? Hemen dinlenme süresi veriliyor mu acabaCanım benim histeroskopiden sonra adet olunca ara dediler. Aradım salı günü oldum ama aynı zamanda bademcik iltihabim vardır. Vücudunda enfeksiyon vvarken olmaz öbür adetinde ara dediler. Asilama kararı çıkmış bizim için.ama ben zaten aşılama bekliyordum çünkü ne esimde ne bende hiç bir sorun gözükmüyor. Nasip bakalım. Sizin ne aşamada islemleriniz
Selam biraz geç gördüm ama benim yaptıklarım şöyle hergün 1 avuç kavrulmamış kabak çekirdeği yedim havuç suyu içmek lazımmış benim katı meyve skacağım yoktu havuç yedim 2 3 tane.ceviz ve kavrulmamış badem yedim istirahat işi ilk 2 gün biraz daha fazla sonrasında evde gezdim hep ayağımı uzatarak oturdum devamlı yatmadım hatta transferin 4.günü falandı eşimle dışarda yemek yedik geldik. duş 3 gün almadım sonra da ılık suyla aldım en önemlisi dua sağ elimi karnıma koyup ya mübdi okudm yoktan var eden demekmiş bi arkadaşım sölmişti iite böyle rabbim yardımcın olsun tutunsun bebişler inşallahTransfer sonrası yapılması gerekenler ve yenilmesi gerekenler? Dikkat edilmesi gerekecek hususları paylaşabilecek birisi var mı lütfen? Teşekkürler...
İçinizi rahat tutun geç görülebiliyor. 5+4 de göremedi doktorum hatta biraz olumsuzda konuştu ama bir hafta sonra görüldü benimki de. Bir de vajinal ultrasonla karından bakılan ultrason da değişiyor görülme durumu.Selam herkese hamiş olanlar size bir sorum var kanda pozitif alalı 2 hafta oldu yani 6 haftalığına. bugün yine ultrasonla bakıldı ama bebeğim görülmedi daha çok küçük normal dedi doktor ama içim rahat etmiyor siz ne zaman gördünüz bebeğinizi
Vajinal bakıldı canım çok korkuyorum içim hiç rahat değilİçinizi rahat tutun geç görülebiliyor. 5+4 de göremedi doktorum hatta biraz olumsuzda konuştu ama bir hafta sonra görüldü benimki de. Bir de vajinal ultrasonla karından bakılan ultrason da değişiyor görülme durumu.
6+1im bugünİçinizi rahat tutun geç görülebiliyor. 5+4 de göremedi doktorum hatta biraz olumsuzda konuştu ama bir hafta sonra görüldü benimki de. Bir de vajinal ultrasonla karından bakılan ultrason da değişiyor görülme durumu.
İnan bir gün bile çok farkediyor cuma gittiğimde göremediler pazar kanamayla acile gittiğimde görüldü. Endişeni anlıyorum bende bir hafta çok sıkıntı yaptım. Bol dua et elini karnına koy Ya Mübdi çek hep. İnşallah hayırlısıyla bebeğini de görürsün kalp atışını da duyarsın.Vajinal bakıldı canım çok korkuyorum içim hiç rahat değil
İnşallah canım teşekkür ederimİnan bir gün bile çok farkediyor cuma gittiğimde göremediler pazar kanamayla acile gittiğimde görüldü. Endişeni anlıyorum bende bir hafta çok sıkıntı yaptım. Bol dua et elini karnına koy Ya Mübdi çek hep. İnşallah hayırlısıyla bebeğini de görürsün kalp atışını da duyarsın.
Ata sağlık hastanesi medine meltem adaloğluna gidiyo arkadaşım canın kardeşimin eşi de oraya gittiArkadaşlar merhaba Ege Üniversitesinde pozitif sonuç alıp devamında hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz bende bugün kontrole gittim ve en kısa zamanda bir kadın doğumcu bulup onunla devam etmem söylendi. Doktor önerisi olan var mı
Ben Hakan Kılavuz'a gidiyorum tedaviden önce de doktorumdu çok memnunum tavsiye ederimArkadaşlar merhaba Ege Üniversitesinde pozitif sonuç alıp devamında hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz bende bugün kontrole gittim ve en kısa zamanda bir kadın doğumcu bulup onunla devam etmem söylendi. Doktor önerisi olan var mı
Hakan Bey in klinigi mi var netten anladığım.peki dogumuda kendi kliniginde mi yaptıriyor.bir de ucret konusunda bilgi verebilir misiniz?Ben Hakan Kılavuz'a gidiyorum tedaviden önce de doktorumdu çok memnunum tavsiye ederim
Evet kendi muayenehanesi var doğumu istediğiniz hastanede yaptırıyor genellikle çınarlı hastanesinde yapıyor arayıp görüşebilirsinizHakan Bey in klinigi mi var netten anladığım.peki dogumuda kendi kliniginde mi yaptıriyor.bir de ucret konusunda bilgi verebilir misiniz?
C Cerser83smyr35 H Haydiinsallah sabis35 . Kızlar merhaba. Ben bu ay başlayacağım tedaviye dosyayı tamamladık. Bugün adetin 1.günü. Nazan hanımın sekreterini aradım ama dönmedi bana bugün. Ben yarın gitsem mi egeye. Çünkü yarın 2.günü olacak ve ya geç kalırsam diye korkuyorum. Ne yapıyorlar 2.günü anlatır mısınız iğne mi veriyorlar?
Canım hayırlı olsun Nazan hanımla işler nasıl yürüyor bilmiyorum 2.günü gidiyorsun sabah kan alıyolar muayene oluyo sun.öğleden sonra 1de tedavini anlatıyorlar.eğer kan testinde bi sorun yoksa tedaviye 3.günde başlanıyormuş ama sen git istersen anlat durumunu bişey demezler diye düşünüyorumsmyr35 H Haydiinsallah sabis35 . Kızlar merhaba. Ben bu ay başlayacağım tedaviye dosyayı tamamladık. Bugün adetin 1.günü. Nazan hanımın sekreterini aradım ama dönmedi bana bugün. Ben yarın gitsem mi egeye. Çünkü yarın 2.günü olacak ve ya geç kalırsam diye korkuyorum. Ne yapıyorlar 2.günü anlatır mısınız iğne mi veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?