- 28 Ekim 2015
- 445
- 295
- 53
- 40
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.841
Teşekkür ederim sağolMerhaba. Aşılamam adetimin 14. Gibi yapıldı benim. Toplamda 5 kere gittim. 5. 'de aşılamam yapıldı.
Tüp bebek yaptıranlar da detaylı bilgi verirse çok sevinecegim. Çalıştığım için gitme aralıklarını merak ediyorum.
3 küsurdu. 2.5 in altına inmesi gerekiyorMerhaba sizde tsh kaçtı? Kaça düşmesini istiyorlar tüp bebek için
Bende yeni başladım. 3.günü gittim iğneye başladık. Pazartesi kana bakacaklarmış. Devamını yine paylaşırım sizinleTüp bebek yaptıran arkadaşlar süreç nasıl ilerliyor ne zaman gidiyorsunuz adetin kaçıncı günü ve sizi hangi aralıklarla cagiriyorlar toplamda kaç kez gidip geliyorsunuz. Ben aşılama oldum ondan farkı nedir? Çalıştığım için merak ediyorum. Bilgilendirirseniz çok sevinecegim.
Bende yeni başladım. 3.günü gittim iğneye başladık. Pazartesi kana bakacaklarmış. Devamını yine paylaşırım sizinle
Amin. Hepimizin yardımcısı olsun AllahÇok teşekkür ederim. Insallah hayırlarla bitirirsiniz süreci ve mutlu haberi alırsınız. Allahım yardimciniz olsun
Kızlar merhaba tüp bebek de iğnelere başladığımızda ağrı kesici dahil hiç bir ilaç içmeyiniz demiş ya. Tsh için euthyrox u da mı içmeyeceğiz. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Ben içtim kağıdın arkasında şimdi gördüm
O içilmezse tsh dalgalanır. O yüzden hiçbir zaman bırakamayız devam edinKızlar merhaba tüp bebek de iğnelere başladığımızda ağrı kesici dahil hiç bir ilaç içmeyiniz demiş ya. Tsh için euthyrox u da mı içmeyeceğiz. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Ben içtim kağıdın arkasında şimdi gördüm
Çok teşekkür ederimO içilmezse tsh dalgalanır. O yüzden hiçbir zaman bırakamayız devam edin
Rica ederim, ben de ilk aşılamayı egede oldum tutmadı. İkinciyi olacağım. Siz aşılama oldunuz mu hiç?Çok teşekkür ederim
Evet 2 kez hapla 2 kez de iğne ile aşılama yapıldı. TutmadıRica ederim, ben de ilk aşılamayı egede oldum tutmadı. İkinciyi olacağım. Siz aşılama oldunuz mu hiç?
İçilir canım o tiroid için önemli bem de içtim
Canım sen 15 gün evde yattın mı? Hastane rapor veriyor mu sonrasında?İçilir canım o tiroid için önemli bem de içtim
Harika. Biz mi talep ediyoruz yoksa onlar direk veriyor muHastane 20 gün rapor veriyor. Yumurta toplama gününden itibaren.
Bir de transferden sonra rapor alsam daha iyi benim için o şekilde olabiliyor mu? 15 gün de belli oluyor değil mi hamile olup olmadığım? O nedenle 15 gün rapor alsam diyorum.Harika. Biz mi talep ediyoruz yoksa onlar direk veriyor mu
Rapor almak isteyen var mı diye soruyorlar sen orada istediğini belirtiyorsun. Transferden sonra veriyorlar mı bilmiyorum maalesef. Ama zaten yumurta toplaman ve transfer sürecinde gebelik testi tarihinden sonra bitmiş oluyor raporunHarika. Biz mi talep ediyoruz yoksa onlar direk veriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?