- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.861
Yumurta toplandıktan sonra kaçıncı gün transfer oluyor ?Rapor almak isteyen var mı diye soruyorlar sen orada istediğini belirtiyorsun. Transferden sonra veriyorlar mı bilmiyorum maalesef. Ama zaten yumurta toplaman ve transfer sürecinde gebelik testi tarihinden sonra bitmiş oluyor raporun
Çok teşekkürler. Çok soru sordum sabırla cevapladın çok sağol. Çok heyecanlıyım. Senin kaç denemen oldu?3. Gün veya 5. Gün embriyosu yani yumurta toplandıktan 3 veya 5 gün sonra transfer işlemi gerçekleşir. Benim salı toplayıp cuma transfer yapmışlardı.
Bende korku yok da aşırı heyecan var kalbim yerinden çıkacak gibi.Ne demek arkadaşım. Bende geçirdim o süreçleri Google ahbap olmuştum artık araştırmaktanbir denemem oldu Ocak ayında 19 ocakta da gebelik testi yaptım sonuç olumsuz inşallahh senin tutar bebeğini kucağına alırsın. Bu süreç zihnen de bedenen de zor bir süreç allah yardımcımız olsun. Ama sakin ol bende çok korkmuştum ama geçti. Stres en büyük dezavantaj bizim için.
Bir şey daha sormak istiyorum. Ben Ege hanımın hastasıyım kendi mi topluyor yumurtayı yoksa başkası mı topluyor hiç sormadım kendisine. Senin bilgin var mı? Bir de 5.gün transferinin tutunması daha kolaymış. Bizim isteğimizle olan bir şey mi 3. Gün ya da 5.gün transferinin olmasıÇünkü bilmediğimiz hiç yaşamadığımız şeyler yaşıyoruz çok normal.
Ege hanım kısmını bilmiyorum ama embriyonun transfer olma günü nü sen seçemiyosun malesef gelişimine bağlı mesela arkadaşıma 2.gün transferi oldu tuttu elhamdülillah şu an 4 aylık hamile benimde 3.gün embriyosu idi.nasibinde varsa oluyor yani bol bol dua.birde heyecanlar hiiç bitmiyor allah bitirmesinBir şey daha sormak istiyorum. Ben Ege hanımın hastasıyım kendi mi topluyor yumurtayı yoksa başkası mı topluyor hiç sormadım kendisine. Senin bilgin var mı? Bir de 5.gün transferinin tutunması daha kolaymış. Bizim isteğimizle olan bir şey mi 3. Gün ya da 5.gün transferinin olması
Ben çalışmıyorum csnım rapor almadım ama arkadaşım çalışıyor verdiler ona. veriyolar yaniCanım sen 15 gün evde yattın mı? Hastane rapor veriyor mu sonrasında?
Sağolasın canımEge hanım kısmını bilmiyorum ama embriyonun transfer olma günü nü sen seçemiyosun malesef gelişimine bağlı mesela arkadaşıma 2.gün transferi oldu tuttu elhamdülillah şu an 4 aylık hamile benimde 3.gün embriyosu idi.nasibinde varsa oluyor yani bol bol dua.birde heyecanlar hiiç bitmiyor allah bitirmesin
Canım rabbim inşallah bebişine sıkı sıkı tutunmayı nasip eder bolca dua et kalbini ferah tut rabbim yar ve yardımcın olsunsabis35 kızlar yarın transferim var çok heyecanlıyım
Amin canımmm. İnşallahCanım rabbim inşallah bebişine sıkı sıkı tutunmayı nasip eder bolca dua et kalbini ferah tut rabbim yar ve yardımcın olsun
Ege hanım ve Erol bey var canım. Ben ege hanımın hastasıyım. Ama bir an önce ara çünkü ben çok beklemiştim onlardan randevu almak içinmerhaba kızlar, ben ilk tüp bebek denememi 9 eylülde yaptım, 2. için egeye gelsem diyorum, orada özel bir doktor var mı gidebileceğim ???
Yok canım zaten transferden 2 hafta sonra çağırdılar 1 hafta sonra hiçbişey bakılmadı banasabis35 canım sen transferden 1 hafta sonra e2 ye baktırdın mı? Kaç dediler hatırlıyor musun ?
2 hafta sonra da 970 çıkmışsabis35 canım sen transferden 1 hafta sonra e2 ye baktırdın mı? Kaç dediler hatırlıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?