- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.121
Anestezi isteğe bağlı oluyor. Anestezili yaptırmak istiyorsanız önceden belirtinArkadaşlar merhaba bende Ege ünivde 2 aşılama yaptırdım.Ege hocanın hastasıyım.biri mayıs ayında biri 15 ekimde ikiside olmadı malesef.kendimi toparlayıp öbür ay tüp bebeğe başlamak istiyorum.yumurta toplama olayını merak ediyorum anestezili oluyomu acaba ???
Teşekürler ederim canm cevap için ben mutlaka anestezili istiyorum.peki yumurta toplama ve transfer sonrası hastane yatışı oluyomu?Anestezi isteğe bağlı oluyor. Anestezili yaptırmak istiyorsanız önceden belirtin
Adetinin ilk günü haber vermen gerekiyo sanırım tedaviye başlamak istiyorum diyearkadaşlar yarın gidiyorum hastaneye tüp bebeğe başlamak için. geçen seneden dosyam var hastanede. 2 negatif aşılamam da var egede. durum böyle olunca yarın başlanır mı sizce? çok heyecanlıyım
verdim zaten. bugün gideceğim. süreci merak ediyorum sadeceAdetinin ilk günü haber vermen gerekiyo sanırım tedaviye başlamak istiyorum diye
Bende öbür ay başlıcam galiba 2 negatif aşılamam var.tüp bebek süreci hakkında hiç bilgim Yok.merak ediyorum.verdim zaten. bugün gideceğim. süreci merak ediyorum sadece
Yumurta toplamada günü birlik yatış yapılıyor gün içinde bir sıkıntı olmazsa taburcu oluyorsun Transfer günü merkez içinde işlem sonrası bir saat falan yatırıyorlar sonra çıkıyorsun.Teşekürler ederim canm cevap için ben mutlaka anestezili istiyorum.peki yumurta toplama ve transfer sonrası hastane yatışı oluyomu?
Ben ucretsiz kisma gectim artik. O 1500 doktor ucreti 3500 olmus. Bu bilgilendirme burda dursun. Ilaclari da aldim dun haydi hayirlisi artikRaporluysanız ege hanım için ayrıca 1500 tl ödüyorsunuz sadece. Artı ilaç ücretini de eczaneye ödüyorsunuz başka bir ücret yok.ircinia benim başka bir arkadaşıma da gülçin fazla söylemiş onlarında 1500 çıkmış sonra.
Ücretsiz kısma hemen geçirdilermi peki ?Ben ucretsiz kisma gectim artik. O 1500 doktor ucreti 3500 olmus. Bu bilgilendirme burda dursun. Ilaclari da aldim dun haydi hayirlisi artik
Ben de dün başladım. Size de menopur mu verdiler ?Ben ucretsiz kisma gectim artik. O 1500 doktor ucreti 3500 olmus. Bu bilgilendirme burda dursun. Ilaclari da aldim dun haydi hayirlisi artik
Evet hemen geçebiliyorsunÜcretsiz kısma hemen geçirdilermi peki ?
Hayırlısı olsun cnm. Güzel haberlerini alırız inşallahBen ucretsiz kisma gectim artik. O 1500 doktor ucreti 3500 olmus. Bu bilgilendirme burda dursun. Ilaclari da aldim dun haydi hayirlisi artik
Aynen soyledim gecirdiler dosya numaram değişti sadeceÜcretsiz kısma hemen geçirdilermi peki ?
Yok ganol d 450 verdiler 6 gun bir de 6. Gun ve 7. Gun cetrotide verdiler. Menopur ne ise yariyomus. Hayirlisi olsun bu arafa ilk denememiBen de dün başladım. Size de menopur mu verdiler ?
Canim insallah bakalim 7sinde kontrol varHayırlısı olsun cnm. Güzel haberlerini alırız inşallah
Yok benim ikinci deneme. İlkini smyrnada yaptırdım negatif oldu. Menopur da yumurta büyütücü gonal f gibi. Ben perşembe başladım E2 32 idi, dün tekrar bakıldı 253 olmuş. Perşembeye kadar devam edicem. Sizin E2 nasıl, artış gösteriyor mu?Yok ganol d 450 verdiler 6 gun bir de 6. Gun ve 7. Gun cetrotide verdiler. Menopur ne ise yariyomus. Hayirlisi olsun bu arafa ilk denememi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?