- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.161
6 7 yumurta guzrl degilmi canim onemli olan kalite e2 yumurta adetleriyle orantılı degilmi? Kolestrolu sordunmu iğneye devammi bugunE2 artmamış benim malesef253 ten 204 e düşmüş hatta. ultrasonda da 6-7 yumurta var dediler. yarın bir daha bakılacakmış
Ayricada niye dusuyomus deger bisey dediler miE2 artmamış benim malesef253 ten 204 e düşmüş hatta. ultrasonda da 6-7 yumurta var dediler. yarın bir daha bakılacakmış
İğneye devam. Kolesterolü karıştırmadım zaten tahlilleri almadılar yumurta toplama günü alınacakmış. Benim yumurta sayısıyla E2 hep bi çelişiyor anlam veremiyorum. Doktorlar konuşmuyor bişey demiyorlar6 7 yumurta guzrl degilmi canim onemli olan kalite e2 yumurta adetleriyle orantılı degilmi? Kolestrolu sordunmu iğneye devammi bugun
Gönlünü ferah tut sen cunku yarin cagirdiklarina gore guzel boyuta geldiler demekki 1 gun arayla cagiriyolar bence cts yatisin olur belki beraber yatis yaparizİğneye devam. Kolesterolü karıştırmadım zaten tahlilleri almadılar yumurta toplama günü alınacakmış. Benim yumurta sayısıyla E2 hep bi çelişiyor anlam veremiyorum. Doktorlar konuşmuyor bişey demiyorlar
Ayy İnşallah yaGönlünü ferah tut sen cunku yarin cagirdiklarina gore guzel boyuta geldiler demekki 1 gun arayla cagiriyolar bence cts yatisin olur belki beraber yatis yapariz
Simdi eve geldim canim oldum sen naptinircinia naptın canım muayene oldun mu?
Ben de oldum. Bugünle yarın gonal f kullanıcam. Pazartesi toplamam olacakmış. Benim E2 yükselmediği için durum pek parlak değil ama bakalımSimdi eve geldim canim oldum sen naptin
Canim cok sevindim sonunda ignelerden kurtuluyosun sende bakguzel bi boyuta gelmisler kac tane olmuslar sordunmu boylari nasil. Oyle deme ya yeterli gormeseler eger pts almazlardı ki belli bi seviyeye gelmis sen kafani bulandırma e2 falan. Benimde sanirim olgun 4 tane var digerleri ufak yetisirler mi bilmem. pazar gunu alacaklarmış benidee bu gece catlatma ignesini olcam. Ama benimde kafama sey takiliyo esimin 5. Gun perhizi oluyo zaten sikintiniz var insallah buyuzden canimiz sikilmazBen de oldum. Bugünle yarın gonal f kullanıcam. Pazartesi toplamam olacakmış. Benim E2 yükselmediği için durum pek parlak değil ama bakalım
Yok canını sıkma 5 gün normal. Bizim de 4 olacak perhiz günü. Valla Ferruh bey muayene etti ama konuşmadı hiç. Ben de sormadım bir daha çünkü canım sıkkındı hatta tedavim iptal olur diye bile düşündüm. Herkesin 1000-2000 lerde değeri varken ben 204 te kaldım. Neyse İnşallah gonal f şu 2 gün fayda eder de düzgün yumurta toplanır diyorum. 4 olgun yumurta var diye hangi doktor söyledi sana?Canim cok sevindim sonunda ignelerden kurtuluyosun sende bakguzel bi boyuta gelmisler kac tane olmuslar sordunmu boylari nasil. Oyle deme ya yeterli gormeseler eger pts almazlardı ki belli bi seviyeye gelmis sen kafani bulandırma e2 falan. Benimde sanirim olgun 4 tane var digerleri ufak yetisirler mi bilmem. pazar gunu alacaklarmış benidee bu gece catlatma ignesini olcam. Ama benimde kafama sey takiliyo esimin 5. Gun perhizi oluyo zaten sikintiniz var insallah buyuzden canimiz sikilmaz
Muayene olurken 17 16 16 15 diye saydi digerleri icin 9 ve 10 dedi hemsire not aldi ogleden sonra hemsireye sordum nasil diye 4tanesi olgun digerleri kucuk ama belki yetisirler digerlerine dedi iki gunde de sanirim ilavlarin etkisi suruyomu napiyo anlamadim catlatmayi vurdum bu aksamYok canını sıkma 5 gün normal. Bizim de 4 olacak perhiz günü. Valla Ferruh bey muayene etti ama konuşmadı hiç. Ben de sormadım bir daha çünkü canım sıkkındı hatta tedavim iptal olur diye bile düşündüm. Herkesin 1000-2000 lerde değeri varken ben 204 te kaldım. Neyse İnşallah gonal f şu 2 gün fayda eder de düzgün yumurta toplanır diyorum. 4 olgun yumurta var diye hangi doktor söyledi sana?
Çatlatmayı vurduktan sonra hemen çatlamıyorlar ya gelişebilirler tabiMuayene olurken 17 16 16 15 diye saydi digerleri icin 9 ve 10 dedi hemsire not aldi ogleden sonra hemsireye sordum nasil diye 4tanesi olgun digerleri kucuk ama belki yetisirler digerlerine dedi iki gunde de sanirim ilavlarin etkisi suruyomu napiyo anlamadim catlatmayi vurdum bu aksam
Canim toplandi hic korkma yarin guzel gececek senin icin de yarina agrida hafifler insallah rahatlarım. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah emeklerimizi rabbim bosa cikartmasinircinia naptın canım, toplandı mı? Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aminn. Ayy geçmiş olsun. Anestezi almış mıydın? Bide kaç yumurta toplandı söylüyorlar mı? Çok merak ediyorum bunuCanim toplandi hic korkma yarin guzel gececek senin icin de yarina agrida hafifler insallah rahatlarım. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah emeklerimizi rabbim bosa cikartmasin
Sagol canim ben anestezi aldim buyuzden hasta bakiciya sordum doktor ugramadi belki pazar diyedir. Yani kimi bulursan sor doktoru bekleme sen. Oldunmu aldilar mi canimAminn. Ayy geçmiş olsun. Anestezi almış mıydın? Bide kaç yumurta toplandı söylüyorlar mı? Çok merak ediyorum bunu
Aldılar sadece 2 yumurta toplandı ona üzüldümSagol canim ben anestezi aldim buyuzden hasta bakiciya sordum doktor ugramadi belki pazar diyedir. Yani kimi bulursan sor doktoru bekleme sen. Oldunmu aldilar mi canim
Sen iyimisin canim guzelce dinlen takma kafana bize sapasaglam bir tane bile yeter hic merak etme sen hep olumlu düşünAldılar sadece 2 yumurta toplandı ona üzüldüm
İyiym çok şükür hiç ağrım olmadı hemen ayağa kalktımSen iyimisin canim guzelce dinlen takma kafana bize sapasaglam bir tane bile yeter hic merak etme sen hep olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?