Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ben ege hanımdan randevu alıp ona gittim.bütün evraklarım tam olduğu için ilk adetle tüp bebeğe başlayalım dedi.muayne ücreti 200 tl.tüp için 3000 dediler.ama siz hoca seçmezseniz çok az bir ücreti varmış net bilmiyorum.rapor için
iki iğneli aşılama raporu.
amh testi.
rahim filmi raporu
Sgk hizmet dökümü.(memursan görev yeri belgesi)hem eş hem sen
Eşine ve sana ait birer foto
Hem eşinin hem senin vukuatllı nüfus kayıt örneği
Eşine ait eski sperm tahlili(ilk muayenede ondan da alınacak)
Daha önceden yaptırdıysan elinde olan bütün testler(karyotip analizi,pıhtılaşma testi,histeroskopi ya da laparoskopi cd leri gibi)
Oraya gitmeden önce en yakın adetin 2. Günü ya da üçüncü günü yapılmış hormon testleri
Muayne olduğun ilk gün tiroid ,hepatit(a,b,c)ve hiv testi yapıyorlar(hem size hem eşinize)
Dahiliye konsüktasyon kağıdı veriyorlar.ya aile heliminiz ya da devletteki bir dahiliye doktoru imzalıyor.
tedaviniz hayirli olsun. esinizdemiydi sorun sizdemiydi acaba. bende pcosum. bakalm hemen baslayacaklarmi

Arkadaşlar benimde randevum 5 mart da
Hsg film smear kültür testi yarın hormon testi yaptırıcam.
Kisiden kisiye değişiyor biliyorum ama bunların dışında bi öneriniz var mıdır. Yada sizden neler istemişlerdi.

Arkadaşlar herkese merhaba ! İnşallah biri bana yardımcı olabilir! Sizlere sorun şu Ege üniversitesinde histeroskopi yaptıran var mı aranız da?? Lütfen yardımcı olun öğrenmek istediklerim var farklı şehirde yaşıyorum hazırlıksız gitmek istemiyorum

iyi günler öncelikle ege üniversitesi için bugün randevu aldım bana 21 haziran verdiler sanırım ücretli randevu ücretsiz olunca daha uzak bir tarih veriyorlarmış. benim 2012 de yapılan ilk tüp bebek tedavisinde pozitif sonucu aldık şükür bir oğlum var. 2017 den beri 2 kere transfer 4 yumurta toplama ve dondurma işlemi yaptılar bugün 3 transferim olacaktı kalan 2 embriyolarla dondurulmuşlardı salı günü uyandırma işlemi yapıldı perşembede iyi olursa olacaktı.olmadı herşeyin hayırlısı bizde 2ci için çok istiyoruz benim tedavim hep smyrna tüp bebek merkezinde oldu funda hanım ilgilendi. ama çok paramız gitti hala bile borçluyuz. eşim birdaha burayı istemiyorum denemeyecğim dedi tabi paramızda bitti. ege ünv. gidelim dedi burayada ben pek sıcak bakmadım çünkü süreç uzun gibi geliyor ben 38 yaşındayım telefonda bile kadın bana bugün 40 yaşından sonra tüp bebek tedavisi yapmıyoruz dedi moralim bozuldu. burada tedavisi olanlar ne kadar sürdü acaba birde çok gel git oluyormu ben çalışıyorum ve izin almak zor oluyor. birde toplam ne kadar ödeme yapılıyor acaba...allah herkesin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın inşallah

iyi günler öncelikle ege üniversitesi için bugün randevu aldım bana 21 haziran verdiler sanırım ücretli randevu ücretsiz olunca daha uzak bir tarih veriyorlarmış. benim 2012 de yapılan ilk tüp bebek tedavisinde pozitif sonucu aldık şükür bir oğlum var. 2017 den beri 2 kere transfer 4 yumurta toplama ve dondurma işlemi yaptılar bugün 3 transferim olacaktı kalan 2 embriyolarla dondurulmuşlardı salı günü uyandırma işlemi yapıldı perşembede iyi olursa olacaktı.olmadı herşeyin hayırlısı bizde 2ci için çok istiyoruz benim tedavim hep smyrna tüp bebek merkezinde oldu funda hanım ilgilendi. ama çok paramız gitti hala bile borçluyuz. eşim birdaha burayı istemiyorum denemeyecğim dedi tabi paramızda bitti. ege ünv. gidelim dedi burayada ben pek sıcak bakmadım çünkü süreç uzun gibi geliyor ben 38 yaşındayım telefonda bile kadın bana bugün 40 yaşından sonra tüp bebek tedavisi yapmıyoruz dedi moralim bozuldu. burada tedavisi olanlar ne kadar sürdü acaba birde çok gel git oluyormu ben çalışıyorum ve izin almak zor oluyor. birde toplam ne kadar ödeme yapılıyor acaba...allah herkesin gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın inşallah
sızde evrak ıstedılermı. bende martta gıdıcm

evet istediler. kimlik fotokopisi , geçmiş dosya, sgk prim gün sayısı birde 3gün ilişki yasak tahliller olacakmış sanırım.

Benim ilk olucak ege üniversitesinde 5 mart da gidicem 3 ay önce almıştım ücretli randevuyu. ben açıkçası güvenilir olduğunu düşünüyorum. 3 gün perhiz eşiniz içindir spermiogram testi yapılıyor. Ama sizin raporlu olmicak eğer giderseniz 1 tane çocuğunuz var çunkü. Allah bağışlasın. İnş yine olur allah hayırlısını versin gönlünüze göre.

Benim ilk olucak ege üniversitesinde 5 mart da gidicem 3 ay önce almıştım ücretli randevuyu. ben açıkçası güvenilir olduğunu düşünüyorum. 3 gün perhiz eşiniz içindir spermiogram testi yapılıyor. Ama sizin raporlu olmicak eğer giderseniz 1 tane çocuğunuz var çunkü. Allah bağışlasın. İnş yine olur allah hayırlısını versin gönlünüze göre.
bnde 20 mart cnm. ıns gzl haberler alalım

Back
X