- Konu Sahibi deniz_deniz_35
xcanımm benim bana umut bağlamayınçünki benim de kendimden umudum yok.benim transferden sonraki 4. gün lekelenmelerim başladı ve bugüne kadar 4 kere oldu damla halinde.hastaneyi aradım önce adet kanaman başlıyordur dediler daha çok var normal günüme dedim sonra da bana normal olabileceğini söylediler tabi benim içim içimi yedi ve pazartesi günü hastaneye gittim tahlil sonucumda progesteronum düşük çıktı.doktor beklemediğimiz bir durum dedil..acaba embriyo yu kaybetmişmiyimdir diye sordum asabi bir şekilde öyle düşecek birşey değil o dedi ama git iğneni vurdur diye azarladı resmen rafael miş galiba adı...çok canım sıkıldı ve o günden sonra umut etmemeye çalışıyorum çünki üzülmek istemiyorum.bundan sonraki tedavimi planlamaya başladım yılbaşından sonra prof fatih şendağ dan randevu aldım ona yaptıracağım.inşallah hayırlısı olur.....aman en küçük damla bile olsa kanamanızda hemen doktorunuza gidin.baktınız birşey yapmadılar dışarda özelde progesteron ve e2 baktırıp sonuçlarını götürün.zaten bazı durumlarda 4 6 8. günlerde bu tahlilleri rutin isteyebiliyorlarmış.ben crinone yi günde bir kullanıyordum rafael bey 2 ye çıkardı şu an sadece bekliyorum...inşallah sizlerinki sorunsuz geçer ve bebişlerinizi göbişlerinizde sağlıcakla taşır sonra da kucaklarınıza alırsınız
[/QUO
Canını sıkmışlar senin, okuyunca sinir oldum bende. Ama moralini bozmaman iyi. Testini yaptırırsın 2 ocakta.tutmuşsa süper olur tabi :) olmamışsa da umut devam ediyor tekrar denersiniz. Allah sağlık versin yeterki. bizi habersiz bırakma yine de...
tabiki canım her zaman giriyorum bu topige..diğer arkadaşlar nasıl bizi yanlız bırakmadılar biz de yeni arkadaşlara yoldaş oluyoruz böyle yardım etmeye çalışıyoruz bir nevi el veriyoruz bebişlerine kavuşmaları için.moralim iyi şu an.yani kötüye iyice alıştırdım kendimi eşimle de cebelleştik ağlaştık sen hep ters düşünüyorsun diye kızdı bana ama birşey ya olacak ya olmayacak.illaki olacak diye de kafayı yiyemem yani dimihayırlısı diyoruz napalım canım..evet o doktor biraz tersti ve bayaağı canımı sıktı ama yapacak birşey yok psikolojik olarak hassas bir dönemdeyiz karşımıza herzaman bizim istediğimiz gibi insanlar çıkamayabiliyor mesela rafael bey gibi heehe birde girip okurmuş ne güzel olur dimi
ben gülnaz hanımı çok seviyordum orada o gün denk gelemedi..amaaaaaaaaaaaaan böyle işte canım hehehehehe hadi kendinize iyi bakın bakeeeeeeeeeemm
![]()