- Konu Sahibi deniz_deniz_35
özellerin hepsinde gebeliği garantilemek için 2 embriyo koyulabiliyor birçok yere sordum özel olanlara yani.bu 35 yaşa kadar tek embriyo olayı sadece devlette geçerli yani...Benim Fatih beyi istememin en önemli sebebi benim rahimde perde vardı ve tüplerimde tıkanıklık vardı yani ameliyatımı o yaptı.en azından rahmimin durumunu biliyor unuttuysa bile operasyon cd sinden görebilecek en azındanben ege de tesadüfen birinden duydum Fatih bey e tedavi yaptırmış o gün de doğumu vardı hem de ikiz.ondan sonra tamam kesinlikle fatih bey dedim kendi kendime...ama özelde rapor geçmiyormuş anlaşılan.oysa ki bir çok yerde sgk anlaşması var diyor mesela smyrna da raporla yaptıran nereden alıyor raporu?? yada istanbulda rapor hakkını özellerde kullananlar var ozaman bu özel hastaneler neden sgk anlaşması yapıyor? çok saçma...senin sorunun neydi canım...inşallah bebişlerimize sinir sistemlerimiz daha çok yıpranmadan kavuşuruz..yoksa ben tüp bebekten önce psikyatr a gitmeyi düşünüyorum gerçekten çok yıprandım yani olay tedaviyi de geçtim bu uygulamalar insanı deli ediyor..
Anladım canım teşekkür ederim bilgilerin için. Ben endometriyozis ameliyatı geçirdim, yumurta kalitesi ve sayısı az. İnşallah canım moral bozmak yok, inşallah bizde tutucaz o minik ellerden Allahın izniyle. Bursa acı bademi de çok methediyorlar şahin bey. bu sefer iyi araştırıcam bakalım. Şahin bey yapıştırma tekniği kullanıyormuş transfer esnasında