- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
canım ben tepecikteki ege doğum evine gidiyorum yani başvurdum tahlillerime başlıyorum açıkçası ilk intiba iyi dr ve hemşireler sanki özel gibi yaklaşıyorlar canım birtanem falan diye :)) nebileyim burada karar kıldım zaten çok alternatifimiz yok ama burada çalışan ahmet bey diye bir dr var irenbe de de çalışıyormuş ve çok hastası memnun.nebileyim hakkımızda hayırlısı olsun ..
canım artık ahmet seçkin önoğlu orda değilmiş ve özel yaptırıyormuş tepecik ten ayrılmış, kendisiyle bizzat görüştüm..yine de araştırın derim size, irenbe de ya da özelinde yapıyor.....
kızlar ben ege ye gitmeye karar verdim ,dün benden istedikleri bütün sonuçları götürdüm,eşim den test istediler,5 şubata gün verdiler daha sonra biz sizi arayacağız dediler,bakalım hayırlısı,şifaya gittiğim doktor akıntın ve iltahabın var dedi ve ilaç verdi,onlara dün başladım,bu arada soğan kürü yapmayı düşünüyorum,bakalım hayırlısı artık,size birşey sormak istiyorum rahimde yara gibi birşey mi ne yapıp embiriyoyu oraya koyuyorlarmış ve tutunmasını kolaylaştırıyormuş,acaba öyle bir şey istesek bize egede uygularlarmı....
ama pazartesi günü oradaydım bir arkadaşımla.ve arkadaşım işte bu ahmet bey dedi(( neyse yapacak birşey yok güvenmekten başka.sadece ege de psikolojik olarak yoruldum memnuniyetsizlikten değil yani tekrar aynı yerde yaptırmak istemedim açıkçası.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım benim..
kızlar ben ege ye gitmeye karar verdim ,dün benden istedikleri bütün sonuçları götürdüm,eşim den test istediler,5 şubata gün verdiler daha sonra biz sizi arayacağız dediler,bakalım hayırlısı,şifaya gittiğim doktor akıntın ve iltahabın var dedi ve ilaç verdi,onlara dün başladım,bu arada soğan kürü yapmayı düşünüyorum,bakalım hayırlısı artık,size birşey sormak istiyorum rahimde yara gibi birşey mi ne yapıp embiriyoyu oraya koyuyorlarmış ve tutunmasını kolaylaştırıyormuş,acaba öyle bir şey istesek bize egede uygularlarmı....
Benimde yarın ege ünv. de aşılamam yapılacak.(Sonunda).Çok heyecanlıyım.Umarım tutar.
merhaba kızlar yeni tedaviler başlamış,Allah hepinizin hakkında en hayırlısını versin.şu mübarek iki günü duayla geçirin nolur,meryem suresi,yasin,kenzül arş okuyun mümkün olduğunca.benim hep dualarımdasınız tedavi gören tüm arkadaşlar, Rabbim en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah.hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Canım yarın bende oradayım..Hayırlısı olsun çok sevindim senin adına.Yarın kandilmiş Rabbim inşallah bu güzel günlerin hürmetine yardımcımız olsun..
ikiniz adınada çok mutlu oldum. ne güzel transferiniz ve aşılamanız böyle hayırlı bir günde olacak.
rabbim sonunu da güzel eyler inşallah.
bende bugün adet oldum yarın başlıyoruz kısmetse tedaviye. hemen arkanızda takipteyim yani anlıyacağınız
Çok sağol elvanelvan. aşılamam hayırlı bir güne denk geldi.İnş. sonucu da hayırlı olur. Seninde tedavin hayırlı olsun.Umarım Allah gönlüne göre verir ve hamilelik haberlerini alırız burdan.
merhaba kızlar yeni tedaviler başlamış,Allah hepinizin hakkında en hayırlısını versin.şu mübarek iki günü duayla geçirin nolur,meryem suresi,yasin,kenzül arş okuyun mümkün olduğunca.benim hep dualarımdasınız tedavi gören tüm arkadaşlar, Rabbim en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah.hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?