Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

canım artık ahmet seçkin önoğlu orda değilmiş ve özel yaptırıyormuş tepecik ten ayrılmış, kendisiyle bizzat görüştüm..yine de araştırın derim size, irenbe de ya da özelinde yapıyor.....

kızlar ben ege ye gitmeye karar verdim ,dün benden istedikleri bütün sonuçları götürdüm,eşim den test istediler,5 şubata gün verdiler daha sonra biz sizi arayacağız dediler,bakalım hayırlısı,şifaya gittiğim doktor akıntın ve iltahabın var dedi ve ilaç verdi,onlara dün başladım,bu arada soğan kürü yapmayı düşünüyorum,bakalım hayırlısı artık,size birşey sormak istiyorum rahimde yara gibi birşey mi ne yapıp embiriyoyu oraya koyuyorlarmış ve tutunmasını kolaylaştırıyormuş,acaba öyle bir şey istesek bize egede uygularlarmı....

ama pazartesi günü oradaydım bir arkadaşımla.ve arkadaşım işte bu ahmet bey dedi (( neyse yapacak birşey yok güvenmekten başka.sadece ege de psikolojik olarak yoruldum memnuniyetsizlikten değil yani tekrar aynı yerde yaptırmak istemedim açıkçası.hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım benim..

canım onu yapmıyorlar diye biliyorum sadece yaş faktörünü göz önüne alıp hatching yapıyorlar yani embriyonun çekirdeğini deliyorlar rahime rahat tutunsun diye..tedavin hayırlı olur inşallah canım...

Amin canım, soyadı farklı olabilir mi...Belki farklı dr lardan bahsediyoruz.A.Seçkin önoğlu benim dediğim..

İnşallah iyi olacak canım, ben Ege üni.ye gideceğim tekrar.bilindik yer benim için daha iyi olacak, nerde ne yapılıyor neyle karşılaşacağım ona göre kendimi ayarlarım..bilmediğim yeni yer keşfetmeye vaktim yok malesef ve ben memnunum çok ege den drlarından..

Canım Tepecik'e gidersen bize de yol gösterirsin hem karşılaştırma fırsatımız olur..öpüyorummm

hayırlısı olsun cnm. ewt o dediğini bende duymuştum ama ege de yapıldığını hiç duymadım. aslında bi konuşmak lazım belki istersek yaparlar.

merhaba arkadaşlar....dün yumurtalarım toplandı. anestezi ile olduğundan hiç birşey anlamadım..sonrasındaki ağrılar hariç.Neyse şimdi iyiyim.bugün aradılar. toplam 8 yumurta toplanmıştı. 2 tanesi döllenmiş.Yarın transfer için gideceğim.Hayırlısı artık.Çok heyecanlıyım.Herkesi çok öpüyorum....

merhaba kızlar yeni tedaviler başlamış,Allah hepinizin hakkında en hayırlısını versin.şu mübarek iki günü duayla geçirin nolur,meryem suresi,yasin,kenzül arş okuyun mümkün olduğunca.benim hep dualarımdasınız tedavi gören tüm arkadaşlar, Rabbim en kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah.hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

ikiniz adınada çok mutlu oldum. ne güzel transferiniz ve aşılamanız böyle hayırlı bir günde olacak.
rabbim sonunu da güzel eyler inşallah.
bende bugün adet oldum yarın başlıyoruz kısmetse tedaviye. hemen arkanızda takipteyim yani anlıyacağınız

hiç bi zaman ben alıcamı aldım nasılsa, diyip bize arkanı dönmedin ve halada vakit buldukça bizleri takip edip elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun, allah senden razı olsun. rabbim daima yar ve yardımcın olsun ve hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.

Canım yarın bende oradayım..Hayırlısı olsun çok sevindim senin adına.Yarın kandilmiş Rabbim inşallah bu güzel günlerin hürmetine yardımcımız olsun..

Yazını şimdi gördüm zeynomdido.Sanırım ikimizde ordaydık bugün.Benim aşılamam yapıldı.(biraz zor oldu,caım yandı).Seninde transferin olmuştur.Bugün kandil ve bu mübarek günde Allahım sevindirir inşallah hepimizi.Bugün 2 aşılama vardı sadece ama trannsfer çoktu.Allah herkesin gönlüne göre versin.Şimdi 2 hafta nasıl sabredicem bilmiyorum :)

Çok sağol elvanelvan. aşılamam hayırlı bir güne denk geldi.İnş. sonucu da hayırlı olur. Seninde tedavin hayırlı olsun.Umarım Allah gönlüne göre verir ve hamilelik haberlerini alırız burdan.

Ayzancım, büyütmüşsün kızını maşallah.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin.

arkadaşlar merhaba garip garip şeyler duyuyorum.şimdi biz rapaor çıkarıyoruz hastane diyorki size tüp bebek yapılacak diyor Allah göstermesin sonuç negatif olunca tekrar deneyecez fakat birdaha rapor çıkarman gerekiyor diyorlarmış nasıl yani sil baştan mı yapılıyor zataen elinde rapor var anlamadım gitti bu iş doğrusunu bieniniz varmı acaba:26::26::26:

arkadaşlar 36 yaşındayım 7 yılllık evliyim ege de tedaviye başlamak istiyorum bizim tek çare tüp bebek ?(eşimde sperm sayısı düşük 2.000.000 civarı bende troid bezleri az çalışıyor ilaç

kullanıyorum)ama ssk indiriminden yararlanamıyoruz maliyeti ne kadar bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…