- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
arkadaşlar merhaba garip garip şeyler duyuyorum.şimdi biz rapaor çıkarıyoruz hastane diyorki size tüp bebek yapılacak diyor Allah göstermesin sonuç negatif olunca tekrar deneyecez fakat birdaha rapor çıkarman gerekiyor diyorlarmış nasıl yani sil baştan mı yapılıyor zataen elinde rapor var anlamadım gitti bu iş doğrusunu bieniniz varmı acaba:26::26::26:
<br>kızlar dun laparoskopım oldu her iki tupumde acıkmıs yanı bosuna amelıyat oldum sımdide kafama lap acaba baska olumsuzluklar yaratırmı dıe takıldı adet duzensızlıği rahım yapısıklıgı falan bosuna oldum dıe canım sıkılıo zaten
<br>
<br><br>canım boşuna laparoskopi oldum diye düşünme eğer tüplerinde sorun olmadıysa oraya müdahele edilmediğinden kötü birşey olmaz.benim müdahele olmuştu ama ikinci filmde herhangi bir yapışıklık vs birşey görünmedi.yani seninki inceleme olmuş geçmiş olsun birşey olmaması daha güzel işte.canını sıkacak birşey yok sakın kafana takma tedavin hayırlı olsun canım.ayrıca sevindim durumuna ne güzel :)))
ah canım keşke elimden daha fazlası gelse sizler için.Allah sizleride daha fazla sınamadan yavrularınızı göndersin hayırlısıyla.hiç bi zaman ben alıcamı aldım nasılsa, diyip bize arkanı dönmedin ve halada vakit buldukça bizleri takip edip elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun, allah senden razı olsun. rabbim daima yar ve yardımcın olsun ve hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.
ah melisim a nasıl geldim bugünlere bilsen yine de bu günümüze hamdolsun.hepmizin işi zor olanında zor,uğraşanında.ben bazı sorunlar yüzünden yatarak tamamlıycam muhtemelen.hep diyorum kazasız belasız kucağıma alim yatmaya razıyım Rabbim beterinden korusun.Ayzancım, büyütmüşsün kızınımaşallah.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin.
arkadaşlar 36 yaşındayım 7 yılllık evliyim ege de tedaviye başlamak istiyorum bizim tek çare tüp bebek ?(eşimde sperm sayısı düşük 2.000.000 civarı bende troid bezleri az çalışıyor ilaç
kullanıyorum)ama ssk indiriminden yararlanamıyoruz maliyeti ne kadar bilen varmı?
arkadaşlar merhaba garip garip şeyler duyuyorum.şimdi biz rapaor çıkarıyoruz hastane diyorki size tüp bebek yapılacak diyor Allah göstermesin sonuç negatif olunca tekrar deneyecez fakat birdaha rapor çıkarman gerekiyor diyorlarmış nasıl yani sil baştan mı yapılıyor zataen elinde rapor var anlamadım gitti bu iş doğrusunu bieniniz varmı acaba:26::26::26:
arkadaşlar.. egede ilk tüp bebek tedavisine başladım. yumurtaları buyutmek için gobekten 2 igne verdiler 1 hafta oldu. Ama bugün gittim yumurtalarda tık yokbi ilaç daha verdiler günde 3 tane iğne, bakalım ne olacak, bu yumutalar nasıl büyür? stesten midir nedir? çok kasıyorum kendimi....
Benim ilk tüp bebek denemem heyetten karar cıktı adetlenınce arayın yumurtaları büyütmeye başlayacağız hayırlısı olsun dediler kapattılar. Ama benim adetim yaklaştıkça benim stresim artıyor. yumurtalar için her gittigimde alttan ultrosonla mı bakacaklar? Yumurta için verilen iğneleri kendimiz mi yapıyoruz? Yumurta toplama işleminde narkoz veriyorlarmış hemen kendimize geliyormuyuz ve toplandıktan sonra yakınınızı yanımıza alıyorlarmı? Neolur kızlar yadımcı olun bunları düşünmekten delirmek üzereyim.....
Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere. Evde bilgisayar bozuktu. Ben en son yumurta toplanacağını yazmıştım sanırım. 1 Şubatta yumurtalar toplandı. 3 şubatta transfer oldu. 16 Şubatta sonuç alma günü idi. Ve mutlu son ilk tüp denememde HAMİLEYİMMMMM.... Çok mutluyum. hiç tahmin etmemiştim ilk denemede olumlu sonuç alacağımı. Oysa bebeğim benimleymiş, en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin. Ayrıca o gün egede sonu ç alan 7 kişiden sadece birisi negatifti. Diğer herkes bende dahil pozitif sonuç aldık..hepinizi öpüyorum....
Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere. Evde bilgisayar bozuktu. Ben en son yumurta toplanacağını yazmıştım sanırım. 1 Şubatta yumurtalar toplandı. 3 şubatta transfer oldu. 16 Şubatta sonuç alma günü idi. Ve mutlu son ilk tüp denememde HAMİLEYİMMMMM.... Çok mutluyum. hiç tahmin etmemiştim ilk denemede olumlu sonuç alacağımı. Oysa bebeğim benimleymiş, en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin. Ayrıca o gün egede sonu ç alan 7 kişiden sadece birisi negatifti. Diğer herkes bende dahil pozitif sonuç aldık..hepinizi öpüyorum....
Benim ilk tüp bebek denemem heyetten karar cıktı adetlenınce arayın yumurtaları büyütmeye başlayacağız hayırlısı olsun dediler kapattılar. Ama benim adetim yaklaştıkça benim stresim artıyor. yumurtalar için her gittigimde alttan ultrosonla mı bakacaklar? Yumurta için verilen iğneleri kendimiz mi yapıyoruz? Yumurta toplama işleminde narkoz veriyorlarmış hemen kendimize geliyormuyuz ve toplandıktan sonra yakınınızı yanımıza alıyorlarmı? Neolur kızlar yadımcı olun bunları düşünmekten delirmek üzereyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?