- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.121
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,,,, benim için berbet bir gündü,ben 6 yıldır zaten her ay negetif yemeye alışmışım,benim neyime pozitif düşünmek Allah bana layık görmüyor işte ,sokak karısına sen bebek yap birde sokağa at bak ben sana daha ne çocuklar veririm diyor,ben namusumla yaşayım,hergün şükür edeyim,sabah akşam bebek diye yalvarayım ,sen daha çoooooooooooook beklersin desin ,artık duygularımı yitirdim,demi ben bukadar dualar ettim,yalvardım olmadı,bitti,ne inanç ne dua
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,,,, benim için berbet bir gündü,ben 6 yıldır zaten her ay negetif yemeye alışmışım,benim neyime pozitif düşünmek Allah bana layık görmüyor işte ,sokak karısına sen bebek yap birde sokağa at bak ben sana daha ne çocuklar veririm diyor,ben namusumla yaşayım,hergün şükür edeyim,sabah akşam bebek diye yalvarayım ,sen daha çoooooooooooook beklersin desin ,artık duygularımı yitirdim,demi ben bukadar dualar ettim,yalvardım olmadı,bitti,ne inanç ne dua
merhaba arkadaşlar bişey sorucam
ege ünv. sinde evrakları hazırladıktan sonra ne kadar zamanda arıyorlar rfapor ne zaman hazır oluyor lütfen bilgilendirirmisiniz
selam arkadaşlar..çoğu arkadaşımızın olumsuz sonuçları inanınki sevincimi kursağımda bıraktı.( yalvarırım üzülmeyin,hele hele lütfen isyan etmeyin. bundada mutlaka bir hayır var deyin. ben sonuç beklerken hep kendimi her iki ihtimalede hazırlamıştım. her iki sonucuda doktor bana söylerken hayal etmiştim. kötü olursa elbet üzüleceğim ama yıkılmayacağım demiştim. inanmazsınız 4 yumurtam toplandı, bunun 3 tanesi döllendi. transfer günü bol su için dediler ve bizi 4 saat beklettiler. bende daha bekliycez herhalde deyip gidip tüm idrarı yaptım. 5 dk geçmeden transferler başladı. içimden dedim yandın kızım,mesane doluda değil,doktor rahimi göremiycek dedim kendi kendime. hakketten zor buldular mesaneyi.apar topar yaptılar.hatta diğer kalan 2 yumurtam dondurulacak seviyeye bile gelmedi.dedim içimden eğer tutmazsa aynılarını yeniden yaşyacaksın. göbekten iğneler,yumurta toplatmalar.. yinede umudumu kaybetmedim.burda yazdığım yazılardanda görmüşsünüzdür. ben herşeyin zamanı olduğuna inanlardanım. herşeyde bir hayır olduğuna inanırım. hayatım boyunca üzüldüğüm şeylerde bi zaman sonra Allahım ben o gün çok üzülmüştüm ama iyiki öyle yapmıştım dedim sonradan.o yüzden umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı bu deyin. ben şu an hamileyim fakat bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alıncaya kadar hiç bir zaman tam mutluluk yaşamıycam arkadaşlar. çünkü hiç bir şeyin garantisi yok malesef.. yinede kötü düşünmek yok,iyi düşünelim iyi olsun...:))
hayırlı olsun. güzel bir haber almayı özler olduk. allah tamamına erdirsin.
kızlar merhaba ,uzun süredir yoktum,biraz kendimi toparlamak istedim,bu ay dinleniyorum ve adetim gelince tekrar başlarım diye umuyorum,egede tedavi gören arkadaşlar nerdesiniz gelin birlikte ilerleyelim,hestia sen nasılsın ,tolunay ne yaptı acaba ,sonucu belli olacaktı,baktım girmemiş,
HAKLISIN CANIM BENDE UMUDUMU 2 AYDA YİTİRDİM DR ÇOK UMUTLUYDU HAMİLELİK BELİRTİLERİ VARDI DR HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ TEST YAPTIRDIM SIFIR YIKILDIM İNTARI BİLE DÜŞÜNDÜM MAF OLDUM İSYAN ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BENDE İNANCIMI YİTİRDİM İÇİM TAŞLAŞTI ARTIK NE SEVİNEBİLİRİM NEDE ÜZÜLÜYORUM 94 KİO OLDUM SÜREKLİ YEDİM 75 DÜŞÜNCE BENDE İLK VE SON KEZ EGE YE GİDİCEM 10 YIL OLDU NE DUA LAR ETTİM CANIMI BİLE AL DEDİM AMA NAFİLE DEDİGİN DOGRU SOKAKTAKİ DİLENCİNİN BİLE ÇOCUGU VAR ÇÖPE ATIYOLAR AMANEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,,,, benim için berbet bir gündü,ben 6 yıldır zaten her ay negetif yemeye alışmışım,benim neyime pozitif düşünmek Allah bana layık görmüyor işte ,sokak karısına sen bebek yap birde sokağa at bak ben sana daha ne çocuklar veririm diyor,ben namusumla yaşayım,hergün şükür edeyim,sabah akşam bebek diye yalvarayım ,sen daha çoooooooooooook beklersin desin ,artık duygularımı yitirdim,demi ben bukadar dualar ettim,yalvardım olmadı,bitti,ne inanç ne dua
İyi olmaya çalışıyorum 35_oz. İlk tüp denememden de boynum bükük çıktım biliyorsun. Napalım kısmet değilmiş diyorum ama bazende üzülmeden edemiyorum. dün gece rüyamda hamile olduğumu ve bebeğin karnımda hareket ettiğini gördüm. Çok tuhaf hissettim gerçekten.sadece rüyamda göreceğim bunu belkide. Bazen allah bize çocuk kısmet etmeyecekmi acaba, bebeğimiz olmasını kaderimize yazmamışmı diye düşünmeden edemiyorum. Tabi elden birşey gelmiyor.Çarşıdan pazardan alınacak birşey değil ki bu. Ama tabi en önemlisi sağlığımız. Eşimin ve benim sağlığımız yerinde olsun Allah dermansız dert vermesin inşallah. Biz şimdi dinlenmedeyiz.Ekim gibi 2. tüpü düşünüyorum kurban bayramına denk gelmezse inşallah.Kafamdan bebek düşüncesini o zamana kadar çıkarayım diyorum ama mümkün değil baksana rüyalarıma bile giriyor. Şimdi güzel bir tatil yapacağım Allah izin verirse. Seninde kendini toparlamana çok sevindim.Sonuç günü çok umutsuzdun.Ama böyle oluyor sonra toparlıyor kendini insan.Bende 2 kere aşılama oldum egede.İki aşılamamda da benimle aşılama olan tüm bayanlar hamile şu anda.kimi aşılamayla kaldı kimi tüple.Ama bende elde var sıfır.Düşündüğüm zaman boynum bükülüyor tabi ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. İnşallah senin de ikinci aşılamanda müjdeli haberi alırsın.Olmazsa tüpten çok umutluyum.Allah gönlüne göre versin inşallah.Tolunayı bende çok merak ediyorum ama girmiyor 2 gündür. İnşallah sevinçten giremiyordur.Olumsuz bir sonuç almasını hiç istemiyorum.Belki benimde ilki tutmadığından onunda 2. tüp tedavisi olduğundan umudumu ona bağladım sanırım. İnşallah güzel haberlerle gelir.
kızlar merhaba ,uzun süredir yoktum,biraz kendimi toparlamak istedim,bu ay dinleniyorum ve adetim gelince tekrar başlarım diye umuyorum,egede tedavi gören arkadaşlar nerdesiniz gelin birlikte ilerleyelim,hestia sen nasılsın ,tolunay ne yaptı acaba ,sonucu belli olacaktı,baktım girmemiş,
HAKLISIN CANIM BENDE UMUDUMU 2 AYDA YİTİRDİM DR ÇOK UMUTLUYDU HAMİLELİK BELİRTİLERİ VARDI DR HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ TEST YAPTIRDIM SIFIR YIKILDIM İNTARI BİLE DÜŞÜNDÜM MAF OLDUM İSYAN ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BENDE İNANCIMI YİTİRDİM İÇİM TAŞLAŞTI ARTIK NE SEVİNEBİLİRİM NEDE ÜZÜLÜYORUM 94 KİO OLDUM SÜREKLİ YEDİM 75 DÜŞÜNCE BENDE İLK VE SON KEZ EGE YE GİDİCEM 10 YIL OLDU NE DUA LAR ETTİM CANIMI BİLE AL DEDİM AMA NAFİLE DEDİGİN DOGRU SOKAKTAKİ DİLENCİNİN BİLE ÇOCUGU VAR ÇÖPE ATIYOLAR AMABİZ Ç OCUK SESİNE KOKUSUNA HASRET OFFF OFFF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?