Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Günaydın arkadaşlar,hestia heyecanla sonucunu bekliyorum canım. inşallah güzel haberler vericeksin bizlere. banada cuma günü egeden randevu verdiler arkadaşlar. eğer nasip olursa bebeğimin kesesini görüceğim. şimdiden çok heyecanlıyım. allahım inşallah bebeğim hep benimle olur. diğer arkadaşlarda sonuçlarını bizlerle paylaşırsa çok sevinirim. sanırım bir kaç kişinin daha sonucu gelmesi lazımdı.hadi kızlarr,umutla bekliyoruz..

herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.

Malesef arkadaşlar OLMADI( değerim 4 günde 25 ten 38 e çıkmış.Dr. dış gebelik olabilir dedi.Cumaya kadar değerim düşerse zaten kendiliğinden gidecek.Ama değerim düşmezse dış gebelik olduğu kesinleşecek ve ilaçlarla düşürecekler. Büyük heyecan ve umutlarla başladığım tedavim malesef olumsuz sonuçlandı, Kısmet değilmiş, olmadı. Şimdi güzel bir tatil planlıyorum.Aklımda bu varken nasıl güzel olacaksa....Kendimi iyi hissedersem 3 ay sanra tekrar denerim.

35_oz

Seni merak ettim, kaç gündür girmiyorsun siteye.Sanırım bugünlerde sonucun belli olacak.İnşallah sonucun pozitif çıkar da biraz seviniriz...

NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,,,, benim için berbet bir gündü,ben 6 yıldır zaten her ay negetif yemeye alışmışım,benim neyime pozitif düşünmek Allah bana layık görmüyor işte ,sokak karısına sen bebek yap birde sokağa at bak ben sana daha ne çocuklar veririm diyor,ben namusumla yaşayım,hergün şükür edeyim,sabah akşam bebek diye yalvarayım ,sen daha çoooooooooooook beklersin desin ,artık duygularımı yitirdim,demi ben bukadar dualar ettim,yalvardım olmadı,bitti,ne inanç ne dua

35-öz ; arkadaşım zor ama isyan etme güzelim, biz bilemeyiz neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu..haa bana sorcak olursan umudum benim de kalmadı..ama yine de nasipmiş diyorum napalım, eşimle aram da bozuluyor zaman zaman, sen lütfen daha sabırlı ol...üzme kendini.....

Hestia; arkadaşımmmm 35-öz için yazdıklarım senin için de geçerli..lütfen destek olalım birbirimize, yılmayalım, ben sizi özellikle takip ettim , dua ettim size çok..çünkü olumlu her bir sonuç benim için de bir umuttu...yine de vardır bunda da bir hayır, lütfen zamana bırak...olacakkk inşallah

Beren84; canım senin için de çook üzgünüm...ben de iki defa negatif almıştım..3 cüyü yine aynı hayal kırıklıkları yaşayacağım diye düşünmüyorum bile, zaten maddi olarak da zorluyor..zaman en iyi ilaç bizim için..üzme kendini olur mu..

sevdalinka; sanırım en şanslı sensin..inşallah bebeğinin kesesini ve kalp atışını en önemlisi de sağlıkla kucaığına almak nasip olur canım...tebrik ediyorum seni.... :)) öptüm

İlk aşılamamda dr negatif dediğinde allak bullak olmuştum,dünya başıma yıkıldı sanki.Öylece kalakaldım. Eve dönerken arabada hıçkırarak ağlarken senin dediğin cümleleri bende söyledim.O kadar dua, inanç, iyi dilekler, görülen rüyalar,bakılan fallar... hepsi yalandı.Allaha inancımı yitirmiştim resmen.Herşey yalaannn diye ağladım bağıra bağıra. Çok kötüydüm inan. O yüzden öyle anlıyorumki seni.Sanırım en iyi anlayanlardan biriyimdir. Ama ertesi günlerde geçti.2. aşılamanın heyecanı sardı tekrar. Her başlayan tedavi yeni bir umut. O yüzden geçecek bu duyguların, toparlayacaksın kendini birkaç gün içinde.Aşılama ile hamile kalan var ama çok az gerçekten. Tüp bebek için prosedür olarak görüyorum aşılamayı.2 kere mecburen yaptırdım tüpe geçmek için.Daha da yaptırmam.İhtimal çok düşük gerçekten.Lütfen üzmemeye çalış kendini.İmkansız üzmemek ama yine de çalış.Sağlığın yerinde ya herşeyden önemlisi bu gerçekten. İnşallah 2. aşılamayla gelir meleğin ama olmasa bile tüpte şansın çoook yüksek.Belkide tedavisiz gelir.Bu sözler pek anlamlı değil senin için biliyorum ama olacak bir gün hissediyorum. senin de, benim de, melish inde olacak inşallah. ilk tüp denemesi birkaç gün önce hüsranla sonuçlanmış biri olarak inancımı kaybetmedim daha, umarım sende umudunu kaybetmezsin....

bunları söylememiş olsaydın keşke, bütün bunlar bizim için imtihan. allah peygamberlerini bile bununla sınamışken bizim bu şekilde allahtan hesap sormamız doğru değil. herkes bu dünyada başka bir dertle sınanıyorken bize düşen neden bununla sınandığımızı düşünmek ve elimizden geleni yapmak. ötesi isyan olur. dünyada çekilen sıkıntılar ahirette bize bonus kazandırabilir ama onlar karşısında nasıl durduğumuz önemli. hem de çok.isyan etme nolur. bir bildiği var elbet hikmetinden sual olunmayanın.....

merhaba arkadaşlar bişey sorucam

ege ünv. sinde evrakları hazırladıktan sonra ne kadar zamanda arıyorlar rfapor ne zaman hazır oluyor lütfen bilgilendirirmisiniz

merhaba arkadaşlar bişey sorucam

ege ünv. sinde evrakları hazırladıktan sonra ne kadar zamanda arıyorlar rfapor ne zaman hazır oluyor lütfen bilgilendirirmisiniz

evrakların hepsi hazır olunca o ay arıyorlar ya..aslında raporun çıkması zor..benim eşimden kaynaklıydı, o daha çok belge ve sonuc verdi, ben sadece rahim filmi çektirmiştim..tüm önceki sonuçları götürmüştük buna rağmen yeniden istedikleri olmuştu..6 ayı buldu, raporun çıkması..sonraa tüm her şey sonuçlandı..o ay aradılar...hadi hayırlısı bakalım iyi bir yer...

selam arkadaşlar..çoğu arkadaşımızın olumsuz sonuçları inanınki sevincimi kursağımda bıraktı. ( yalvarırım üzülmeyin,hele hele lütfen isyan etmeyin. bundada mutlaka bir hayır var deyin. ben sonuç beklerken hep kendimi her iki ihtimalede hazırlamıştım. her iki sonucuda doktor bana söylerken hayal etmiştim. kötü olursa elbet üzüleceğim ama yıkılmayacağım demiştim. inanmazsınız 4 yumurtam toplandı, bunun 3 tanesi döllendi. transfer günü bol su için dediler ve bizi 4 saat beklettiler. bende daha bekliycez herhalde deyip gidip tüm idrarı yaptım. 5 dk geçmeden transferler başladı. içimden dedim yandın kızım,mesane doluda değil,doktor rahimi göremiycek dedim kendi kendime. hakketten zor buldular mesaneyi.apar topar yaptılar.hatta diğer kalan 2 yumurtam dondurulacak seviyeye bile gelmedi.dedim içimden eğer tutmazsa aynılarını yeniden yaşyacaksın. göbekten iğneler,yumurta toplatmalar.. yinede umudumu kaybetmedim.burda yazdığım yazılardanda görmüşsünüzdür. ben herşeyin zamanı olduğuna inanlardanım. herşeyde bir hayır olduğuna inanırım. hayatım boyunca üzüldüğüm şeylerde bi zaman sonra Allahım ben o gün çok üzülmüştüm ama iyiki öyle yapmıştım dedim sonradan.o yüzden umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı bu deyin. ben şu an hamileyim fakat bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alıncaya kadar hiç bir zaman tam mutluluk yaşamıycam arkadaşlar. çünkü hiç bir şeyin garantisi yok malesef.. yinede kötü düşünmek yok,iyi düşünelim iyi olsun...:))

hayırlı olsun. güzel bir haber almayı özler olduk. allah tamamına erdirsin.

kızlar merhaba ,uzun süredir yoktum,biraz kendimi toparlamak istedim,bu ay dinleniyorum ve adetim gelince tekrar başlarım diye umuyorum,egede tedavi gören arkadaşlar nerdesiniz gelin birlikte ilerleyelim,hestia sen nasılsın ,tolunay ne yaptı acaba ,sonucu belli olacaktı,baktım girmemiş,

İyi olmaya çalışıyorum 35_oz. İlk tüp denememden de boynum bükük çıktım biliyorsun. Napalım kısmet değilmiş diyorum ama bazende üzülmeden edemiyorum. dün gece rüyamda hamile olduğumu ve bebeğin karnımda hareket ettiğini gördüm. Çok tuhaf hissettim gerçekten.sadece rüyamda göreceğim bunu belkide. Bazen allah bize çocuk kısmet etmeyecekmi acaba, bebeğimiz olmasını kaderimize yazmamışmı diye düşünmeden edemiyorum. Tabi elden birşey gelmiyor.Çarşıdan pazardan alınacak birşey değil ki bu. Ama tabi en önemlisi sağlığımız. Eşimin ve benim sağlığımız yerinde olsun Allah dermansız dert vermesin inşallah. Biz şimdi dinlenmedeyiz.Ekim gibi 2. tüpü düşünüyorum kurban bayramına denk gelmezse inşallah.Kafamdan bebek düşüncesini o zamana kadar çıkarayım diyorum ama mümkün değil baksana rüyalarıma bile giriyor. Şimdi güzel bir tatil yapacağım Allah izin verirse. Seninde kendini toparlamana çok sevindim.Sonuç günü çok umutsuzdun.Ama böyle oluyor sonra toparlıyor kendini insan.Bende 2 kere aşılama oldum egede.İki aşılamamda da benimle aşılama olan tüm bayanlar hamile şu anda.kimi aşılamayla kaldı kimi tüple.Ama bende elde var sıfır.Düşündüğüm zaman boynum bükülüyor tabi ama umutsuzluğa kapılmak istemiyorum. İnşallah senin de ikinci aşılamanda müjdeli haberi alırsın.Olmazsa tüpten çok umutluyum.Allah gönlüne göre versin inşallah.Tolunayı bende çok merak ediyorum ama girmiyor 2 gündür. İnşallah sevinçten giremiyordur.Olumsuz bir sonuç almasını hiç istemiyorum.Belki benimde ilki tutmadığından onunda 2. tüp tedavisi olduğundan umudumu ona bağladım sanırım. İnşallah güzel haberlerle gelir.

HAKLISIN CANIM BENDE UMUDUMU 2 AYDA YİTİRDİM DR ÇOK UMUTLUYDU HAMİLELİK BELİRTİLERİ VARDI DR HAMİLE OLABİLİRSİN DEDİ TEST YAPTIRDIM SIFIR YIKILDIM İNTARI BİLE DÜŞÜNDÜM MAF OLDUM İSYAN ETMEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BENDE İNANCIMI YİTİRDİM İÇİM TAŞLAŞTI ARTIK NE SEVİNEBİLİRİM NEDE ÜZÜLÜYORUM 94 KİO OLDUM SÜREKLİ YEDİM 75 DÜŞÜNCE BENDE İLK VE SON KEZ EGE YE GİDİCEM 10 YIL OLDU NE DUA LAR ETTİM CANIMI BİLE AL DEDİM AMA NAFİLE DEDİGİN DOGRU SOKAKTAKİ DİLENCİNİN BİLE ÇOCUGU VAR ÇÖPE ATIYOLAR AMA BİZ ÇOCUK SESİNE KOKUSUNA HASRET OFFF OFFF

Ah kızlar keşke sevinçten girmeseydim ama malesef 2, kez negatif..... herşey o kadar güzel o kadar yolunda gidiyordu ancak nasip değilmiş çok ağladım dün çok üzüldüm kahrettim kendi kendimi ve eşimi de ne yazıkki....ama elden birşey gelmiyor nasipten öteye geçilmiyor.doktorum ve embriyoloğum eşliğinde aldım üzücü haberi ve odada 15 dakika görüşme yaptık yolunda gitmeyen neydi diye... malesef bu durumlarda yaş faktörü çok önemli benim 35 i doldurmaya 3 ayım kaldı yani kemale eriyorum galiba.... ama doktorum tamam yaş faktörü de var ancak kendine dikkat etmemişsin anladığım kadarıyla dedi ayrıca eşim de..çünki biz tedaviden önce ne beslenmemize dikkat ettik ne de malesef sigara zıkkımından vazgeçebildik ve bu da genlerde kırılmalara yolaçıyormuş.doktora ben artık vazgeçiyorum tekrar aynı şeyleri yaşayacak gücüm yok dediğimde hayır dedi.ancak daha dikkatli olarak birdaha deneyeceksin dedi.sanki biraz umut oldu ama yine de kalbim çok kırık ve çok üzgünüm.aklıma geldikçe ağlıyorum dayanamıyorum.ne olur sizlerde yemenize içmenize dikkat edin öz üm sana da diyorum canım.ve kesinlikle sigaradan uzak durun.şimdi eşim de kendi kendine çok kızdı hadi ilkinde gerekli luteal faz desteği yeterli gelmedi ege üniversitesindeki ilk tedavimde ama bu ikincide gayet güzel takviye almıştım hissettim yani herşey yolundaydı .sadece üzgünüm.sanırım ben de eylülde tekrar başlayacağım yine aynı yerde çünki ekibimden doktorumdan embriyoloğumdan memnunum inşallah 3. de yüzüm güler ...

Ahhh canım ahhh.... isyanlardayım çok üzgünüm ama toparlanmak zorundayız .diyorum ki bunlar bizim sınavlarımız ve inşallah üstesinden geleceğiz.hestia mın da dediği gibi allah bizlere eşlerimize sağlık versin...şu an yıkık bir haldeyim ama içimde hala umut var bitmeyen .......ne olur sizde umudunuzu kaybetmeyin...

tatlım seni çok iyi anlıyorum...aynen belirtilerim tamam dedim ben kesin hamileyim hele ki iki tane transfer oldu kesin en azından biri tuttu dedim.göğüslerimde damarlanmalar midem bulanmaya başladı regl ağrısı gibi ağrılar girip çıkmaya başladı kasıklarıma vs vs....ama maleseef....ve sana katılıyorum Yüce yaradanım bakamayana veriyor on tane bizden bir taneyi esirgiyor diye çok isyan ettim ben de al canımı diye çok dua ettim...benim ikinci denememdi ve birincide pes etmiştim ilk önce.sonra ikinciye azimle hevesle başladım.dün ölseydim dedim keşke o sonucu göreceğime dedim ama doktorlarım çok yardımcı oldu.dün çok ağladım bugün toparladım biraz.ara ara yine ağlama krizlerim tutuyor duygusal ne müzik dinleyebiliyorum ne de dizi film izleyebiliyorum.aklıma gelince bile ağlıyorum...ama yine de içimde bir umut var hala....umuyorum kavuşacağız biz de yavrularımıza ,,,,,

tolunay arkadasım bende seni takip edenler arasındaydım üzüldüm negatif olmasına.herşeyde bi hayır vardır derler tek tesellimiz bu olsun.çok zor ama depresyondan bir an önce çıkmalı kendine ve eşine zarar vermemelisin daha fazla.kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…