- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.081
gül işte böyle hep :))) ee iğneni yaptınmı bakalım..biliyorsun bu gün koldan çatlatma iğnesini yapıcaz. ben işyerimdeyim.öğlen çıkıcam 2-3 gibi.o zaman yapıcam evde. yine kol ağrısı( inş. bu yaptıklarımızın karşılığını alırız ..
gül işte böyle hep :))) ee iğneni yaptınmı bakalım..biliyorsun bu gün koldan çatlatma iğnesini yapıcaz. ben işyerimdeyim.öğlen çıkıcam 2-3 gibi.o zaman yapıcam evde. yine kol ağrısı( inş. bu yaptıklarımızın karşılığını alırız ..
sevdacım o koldan yapılan çatlatma iğne ne dir ya benim öyle iğnem yok ama(
sevdacım o koldan yapılan çatlatma iğne ne dir ya benim öyle iğnem yok ama(
Bende öğleden sonra eşim gelince yaptırmaya gidicem. Acilde yaptırmayı düşünüyorum yapmazlarsa kendim yaparım.Ben bugün ilk defa dışarı çıkacağım.Evde kalma rekoru kırdım valla,inanılır gibi değil.Benim gibi gezenti biri 1 haftadır evde:) Sabah, aynı gün transfer olduğumuz çiğdem aradı.Onda da aynı belirtiler varmış, o da iğneyi kendisi yapacakmış
Güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorum..
Günaydın kızlar.Bugün transferin 10. günü. Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok.Adet belirtilerimse bir gün artıp birgün azalarak devam ediyor.En büyük adet belirtiside bugün belirdi malesef.Sivilcelerim çıkmaya başlamış... Çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor.Sanırım ilk denemem başarısızlıkla son buldu....
Günaydın kızlar.Bugün transferin 10. günü. Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok.Adet belirtilerimse bir gün artıp birgün azalarak devam ediyor.En büyük adet belirtiside bugün belirdi malesef.Sivilcelerim çıkmaya başlamış... Çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor.Sanırım ilk denemem başarısızlıkla son buldu....
hayır canım ,asla öyle düşünmee.çünkü aynısı bende de var.yumyumla görüştüm,ondada varmış.yediğimiz iğnelerden kaynaklanıyoru.tüm hormon dengemizle oynadık sonuçta. normal sivilcelenmeler..benimde yüzümde ,vücudumda çıktı hep minik minik..eşim bile noluyo böyle sana diyo
slm kızlar sonuç ne zaman belli oluyor çok merak ediyorum hayırlı güzel haberlerinizi
yarın belli olacak herşey.Ama nasıl korktuğumu anlatamam.Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor...
yarın belli olacak herşey.Ama nasıl korktuğumu anlatamam.Aklıma geldikçe elim ayağım titriyor...
Arkadaşlar dün egeden aradılar cihazları arızalanmış,siz tahlili dışarda yaptırıp sonucu bildirin dediler. bende dayanamayıp akşam yaptırdımmm.. veeeee sonuç pozitiff. :)))) değerim 110,38 çıktı..Allahıma şükürlerr olsunn,bebişim benimle.. bu sabah ayrı 2 tahlil daha yaptırdım.gelişmeleri yine sizlerle paylaşıcam. diğer arkadaşlarımızda bu gün öğreniceklerdi sonuçları.inş. onlardanda güzel haberler alırız.. bebişi bol bir sayfa olur inş.
Arkadaşlar dün egeden aradılar cihazları arızalanmış,siz tahlili dışarda yaptırıp sonucu bildirin dediler. bende dayanamayıp akşam yaptırdımmm.. veeeee sonuç pozitiff. :)))) değerim 110,38 çıktı..Allahıma şükürlerr olsunn,bebişim benimle.. bu sabah ayrı 2 tahlil daha yaptırdım.gelişmeleri yine sizlerle paylaşıcam. diğer arkadaşlarımızda bu gün öğreniceklerdi sonuçları.inş. onlardanda güzel haberler alırız.. bebişi bol bir sayfa olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?