Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

sevdacım o koldan yapılan çatlatma iğne ne dir ya benim öyle iğnem yok ama (

Bende öğleden sonra eşim gelince yaptırmaya gidicem. Acilde yaptırmayı düşünüyorum yapmazlarsa kendim yaparım.Ben bugün ilk defa dışarı çıkacağım.Evde kalma rekoru kırdım valla,inanılır gibi değil.Benim gibi gezenti biri 1 haftadır evde:) Sabah, aynı gün transfer olduğumuz çiğdem aradı.Onda da aynı belirtiler varmış, o da iğneyi kendisi yapacakmış

Her doktor farklı bir tedavi uyguluyor beren.Ege üniversitesinde aşılama ya da tüp bebekte taransferden 1 hafta sonra ovitrelle iğneden 1 kere daha veriyorlar.Bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş sanırım.Ama başka merkezlerde hiç duymadım bende tekrar yaptırıldığını. Meraklanma sen, senin doktorun gerek görmemiştir.

hestianında da dediği gibi aklına takılmasın bişey,ege üni.tesinin bir uygulaması sadece.extradan bir iğne daha veriyorlar,tutunma kolaylaşsın diye. ama şöyle bir durum var. bebek bu zamana kadar tutunmuşsa zaten 50 kere tutunmuştur. senin doktorun gerek görmediği için vermemiştir o iğneyi.

ahahhaha 1 haftadır evdemisin sen ?? ben dünde yengeme gittim.tüm gün orada uzandım.sıkıldım evde tek başıma. ama hiç toplu taşıma aracına binmedim. eşim bırakıyo,eşim alıyor. dün akşamda bi çay bahçesine gittik. hava alayım diye biraz. yat yat insan sıkılıyo,yatınca kesinkez tutacak olsa ,hiç kalkmayalım yataktan ama birazda haraket lazım bence..bebişe azcık değişik ortam olsun deme

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Bugün transferin 10. günü. Hamileliğe dair hiç bir belirtim yok.Adet belirtilerimse bir gün artıp birgün azalarak devam ediyor.En büyük adet belirtiside bugün belirdi malesef.Sivilcelerim çıkmaya başlamış... Çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor.Sanırım ilk denemem başarısızlıkla son buldu....

hayır canım ,asla öyle düşünmee.çünkü aynısı bende de var.yumyumla görüştüm,ondada varmış.yediğimiz iğnelerden kaynaklanıyoru.tüm hormon dengemizle oynadık sonuçta. normal sivilcelenmeler..benimde yüzümde ,vücudumda çıktı hep minik minik..eşim bile noluyo böyle sana diyo

Bu arada tam 3 gün kaldı sonucu öğrenmeme.. içimde bir şey bebeğimin benimle beraber olduğunu söylüyor.. umarım öyledir..umarım hepimizin bebişleri anneleriyleridir.. heyacanım kat ve kat artarak devam ediyor.. sanırım sabahın köründe hastahane olurum herhalde bu gidişle

slm kızlar sonuç ne zaman belli oluyor çok merak ediyorum hayırlı güzel haberlerinizi

hestia içini ferah tut arkadam,hayırlı müjdeli haberlerini almanı diliyorum,dualarım sizinle.....

Arkadaşlar dün egeden aradılar cihazları arızalanmış,siz tahlili dışarda yaptırıp sonucu bildirin dediler. bende dayanamayıp akşam yaptırdımmm.. veeeee sonuç pozitiff. :)))) değerim 110,38 çıktı.. Allahıma şükürlerr olsunn,bebişim benimle.. bu sabah ayrı 2 tahlil daha yaptırdım.gelişmeleri yine sizlerle paylaşıcam. diğer arkadaşlarımızda bu gün öğreniceklerdi sonuçları.inş. onlardanda güzel haberler alırız.. bebişi bol bir sayfa olur inş.

Sonucu akşamdan beri biliyodm ama yazmanı bekledim.Çookkkk tebrik ederim arkadaşım.Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi.Bugün hepimiz için büyük gün.Allah isteyen herkese versin inşallah.

sevdalinkaya ne mutlu sana, sağlıklı bir hamilelik geçimen dileğimle,artık bebeğin deninle ,çok güzel bir duygudur,sıra bizde,inşallah bizde senin gibi hamile olduğumuz haberini alırız,ne olur bizim için de dua et,Hayırlı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…