- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.101
Arkadaşlar dün egeden aradılar cihazları arızalanmış,siz tahlili dışarda yaptırıp sonucu bildirin dediler. bende dayanamayıp akşam yaptırdımmm.. veeeee sonuç pozitiff. :)))) değerim 110,38 çıktı..Allahıma şükürlerr olsunn,bebişim benimle.. bu sabah ayrı 2 tahlil daha yaptırdım.gelişmeleri yine sizlerle paylaşıcam. diğer arkadaşlarımızda bu gün öğreniceklerdi sonuçları.inş. onlardanda güzel haberler alırız.. bebişi bol bir sayfa olur inş.
canım ya aldınmı güzel haberlerini.benim test pazartesi günü heyeandan bazen kalbim duracak diye çok korkuyorum bende:)
Benim daha sonucum çıkmadı. 3 gibi arayın dediler.ama çok heyecanlıyım. Seninde çok az kalmış ama son günler hiç geçmiyor gerçekten.Benim test günüm yarındı ama dayanamadım:)) Sonucu alınca haber vereceğim.
canımmmm varmı güzel haberlerrrrrrrrrr
hestia çok sevindim ,içini ferah tut değerin katlanacak inşallah,dğer topikte de yazdım sana
sevdalinkaya ne mutlu sana,sağlıklı bir hamilelik geçimen dileğimle,artık bebeğin deninle ,çok güzel bir duygudur,sıra bizde,inşallah bizde senin gibi hamile olduğumuz haberini alırız,ne olur bizim için de dua et,Hayırlı olsun arkadaşım
canım tebrikler ay bu sabah aldıgım en güzel haber inan senin adına çok ama çokkk sevindim inşallah bende pazartesi güzel haberi sizlerle paylaşabilirim.
sevdalinkaya ben de aşılama oldum bugün çok şükür 8.ci günüm sende belirtiler varmıydı ,paylaşırsan sevinirim
Arkadaşlar sonucu alıncaya kadar çatladım resmen. Sonucum 25,68 çıktı.Yani hamileyim ama değer biraz düşük geldi bana (sevdalinkanınkiyle kıyaslayınca :)) doktor değerin normal olduğunu söyledi ve cumartesi tekrarlayalım dedi.Dışarıda yaptırdım testi daha ege üniversitesine haber veremedim.Aslında test günüm yarındı. Benim için önemli olan egede ne söyleyecekleri.Değerim inşallah katlanır. Testi tekrarlayana kadar sevinemeyeceğim ben....
selam arkadaşlar tek tek hamile haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum.beni hatırlayanınız varmı bilmem sanırım bu topiğin ilk hamilelerindenim..tedevim ege üniversitesinde 2011 haziran temmuz gibi başlamıştı tahliller tetkikler falan derken eylül ayının 19 unuda transfer olmuştum 1 ekimde hamile olduğumu öğrenmiştim..Rabbime sonsuz sükürler olsun çok rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçirdim.31 mayıs 2012 oğlumu kucağıma aldım.nasıl güzel nasıl tarifsiz bir duygu anlatamam.Allahım hepinize bu eşsiz duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın.
size en büyük tavsiyem bol bol dua edin Allaha yalvarın benim tedavi sürecim geçen sene ramazan ayına denk geldiği için sahurdan sonra hiç uyumazdım ve her sabah meryem suresini okurdum bide annem teyzem yengem ve ben yine ramazan ayında 4444 tefriciye okuduk.bunların gücüne çok inanıyorum kızlar rabbim dualarımı kabul etti.....
kızlar nolduu bu sayfaya,niye kimse yokk(( bebiş haberleri nerde ((
hesita ne oldu cnm senin değerin katlandımı yazmadın birşey..
Benim yarın tekrar bakılacak kanda.Cuma günü ayşin hanımla görüştüm. Hmilelik olabilirde olmayabilirde dedi.Hemen ovitrelle yaptır dedi.Salı tekrar bakalım dedi.Bende cuma iğneyi yaptırdım.Cumartesi de test yaptırdım.değerim 150 çıktı.Ama bu çatlatma iğneside hcg hormonu içeriyomuş.Ben onu düşünemedim test yaptırırken.Yani bu değer gerçek değer değil.Bu iğne o kadar yükseltirmi ki değeri bilemiyorum.25 ten 150'ye çıkmış.2 günde.Yarın inşallah belli olur.Çünkü belirsizlikten ve beklemekten çok sıkıldım :) sonuç belli olunca yazacağım hemen buraya....
Canım tam kalbimden geçtin bakayım ne oldu sonucun diye girdim kk ya aynı dakikada yazmışsın.benim içime hamilesin diye doğuyor tatlım.şu günlerde sürekli olumlu düşün endişhe etme rahat ol.iğne seviyeyi yükseltebiliyor doktorunun dediği tarihte tekrar yaptır hayırlısıyla kuzum...ama bence ilk değer de öyle kötü değil yani hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?