- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.281
Özelde yaptırdığın aşılamalar sayılmıyor diye biliyorum.Eğer 1 aşılamanı devlette yaptırdıysan sayılır ama özeldeyse sayılmaz.Büyük ihtimal egede 2 aşılama yaparlar.Ama aşılamalar bir sorun oluşmazsa 3 ay falan sürer. iki aşılama arasında 1 ay ara veriyorlar kist falan oluşmamışsa.Evet dediğin rakamlar tutar anca tüp bebek ege ünv.de.
yok canım özelde değil ikiside devlet hastanesinden raporlu o zaman direk tüp bebek yaptırabiliriz ben rakam daha yüksektir diye hiç kıpırdamıyordum yani biraz zaman lazımdı maddiyat için özellikle
aşılama gibi tedaviye başladıktan sonra 10-15 gün içerisinde herşey halolup bitiyor değil mi?
devlette yaptırdıysan sistemde görünür o zaman.Direk tüp yaparlar diye tahmin ediyorum, umarım haklı çıkarım:)) Egede genelde kısa protokol uyguluyorlar, aşılama gibi adetin 2. günü başlıyor ve dediğin gibi 10-15 günde bitiyor ve beklemeye başlıyorsun. umarım herşey yolunda gider.
sağol hestia ama haberler kötü ,olmadı yine ,çok üzgünüm ama elden bir şey gelmiyor,ben beceremiyorum bu işi,,,,
bayramdan sonra tüp kararı çıkacakmış galiba ,beni arayacaklarmış bakalım,
evet doğru hatırlıyorsun heista
aslında devlette yani raporlarda görünen 2 ama biz 1 deneme yaptık galiba görünen önemli değil mi?
benim anlamadığım şimdi aşılama yaptırmış olmama rağmen yeniden egede 2 aşılamamı yapılacak?
tüp bebek içinde yaklaşık 1700 -2000 tl arası gibi şey ödüyoruz değil mi devlet destekli tabi.
ayrıca cevap verdiğin içinde tşk ederim
egede tüp bebek olan arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum sizden ,tüp bebek işleminde mikroenjeksiyon yöntemini mi kullanıyorlar yoksa spermin yumurtayı kendisinin dollemesini bekliyorlar,birde embiriyo oluştuktan sonra rahme tutunması için dış zarı inceltiyorlarmı acaba ,bilgisi olan varmı...
cevabın için teşekkür hestia,birde tüp bebek tedavisine nasıl başlanıyor doğum kontr.hapı kullanılıyormu acaba,
sen nerelerdesin uzun süredir kayboldun ,hamilelik nasıl gidiyor,yaramaz seni üzüyormu....
ben çokk kararsızım smyrna ile ege ünv.arasında gidip geliyorum eylül ayında başlayacağız ama hala karar veremedim siz karar verebildiniz mi?
Benim eşim özel sektörde çalışıyor.Ondan istemediler belge.Sanırım sadece bizimki yeterli oluyor.Bi arkdaşımında sadece kendi belgesi yeterli oldu eşinden istemediler.Bayan çalışmıyorsa eşinkini istiyorlar sanırım.Ama isterseniz bi arayıp sorun.Tekrar uğraştırmasınlar.
inanmıyorum ,yahu bir ara şu hastaneyi,arayacaktınız de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?