• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

ben ik,i aşılama oldum ve artık tüpe geçeceğiz dediler,fakat dosya heyete girecek dediler ve 1 hafta sonra aradılar tüp bebek onaylandı dedi,yani ben koşturmadım ,inşallah seninde hemen cevaplanır

raporu halletlemelerine sevindim ama bugün geldi kırmızılar
hastalanmama üzldüm ekime kalacak artık yapıcak bişey yok

Son düzenleme:
merhaba
bende egede aşılama tedavisine başladım, menopur iğnenin 8.sini vurulucam pztsi günü ve salı kontrol var yalnız benim aklıma takılan bişey var sanırım benim yumurta çatladı, sümüksü beyaz akıntı geldi gece panik oldum ne olacak şimdi, fikriniz var mı?

merhaba
bende egede aşılama tedavisine başladım, menopur iğnenin 8.sini vurulucam pztsi günü ve salı kontrol var yalnız benim aklıma takılan bişey var sanırım benim yumurta çatladı, sümüksü beyaz akıntı geldi gece panik oldum ne olacak şimdi, fikriniz var mı?

benim bir bilgim yok ,istersen bir ara hemşireyle görüş derim...

Slm arkadaslar biz aylar önce egede tedaviye başladık sorun eşimde onunla ilgili şeyler yapıldı va en sonunda tup bebek servisine geçebildik sizi ararız dosyanız değerlendirilince dendi iki ay oldu ben ara ara aradım hep size dönecegiz dendi ve nihayet bu gün aramışlar bana ulaşamadıkları için eşimi aramışlar ve eşiniz ilk reglisinin ilk günü arasın rahim filmi için gün vereceğiz demişler ben geri hemen aradım mesaileri bitmiş ulaşamadım sizlere sorum şu ben daha önce özelde tüpbebek (mikro) yaptırdım ve onun içinde histereskopi yaptılar ozamanda rahim filminin gelişmişi dendi yaptıranlar varsa bilirler yani egede bunu biliyor çünkü tedavimin epikrizide dosyamda neden benden bunu istiyorlar aranızda bunun benzeri bir durum yasayanlar varmı ben o işlemin cd sini egeye götürsem kabul ederlermi boşuboşuna aynı seyleri yaşamak istemiyorum ayrıca daha fazla oyalamalarınıda istemiyorum cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

olsun mutlu ekimde olusun tedavini ,aradılarmı seni...

benim bir bilgim yok ,istersen bir ara hemşireyle görüş derim...

yarın gidiyorum kontrole Allah nasip ederse olur diyorum artık. tşkr ederim cevabınız için

Slm arkadaslar biz aylar önce egede tedaviye başladık sorun eşimde onunla ilgili şeyler yapıldı va en sonunda tup bebek servisine geçebildik sizi ararız dosyanız değerlendirilince dendi iki ay oldu ben ara ara aradım hep size dönecegiz dendi ve nihayet bu gün aramışlar bana ulaşamadıkları için eşimi aramışlar ve eşiniz ilk reglisinin ilk günü arasın rahim filmi için gün vereceğiz demişler ben geri hemen aradım mesaileri bitmiş ulaşamadım sizlere sorum şu ben daha önce özelde tüpbebek (mikro) yaptırdım ve onun içinde histereskopi yaptılar ozamanda rahim filminin gelişmişi dendi yaptıranlar varsa bilirler yani egede bunu biliyor çünkü tedavimin epikrizide dosyamda neden benden bunu istiyorlar aranızda bunun benzeri bir durum yasayanlar varmı ben o işlemin cd sini egeye götürsem kabul ederlermi boşuboşuna aynı seyleri yaşamak istemiyorum ayrıca daha fazla oyalamalarınıda istemiyorum cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

bende hsg çektirmiştim dışarda ve onun filmini dosyama eklemiştim, bi dahada istemediler sende cdyi verirsen eğer adetinden önce gidip değerlendirmeye alırlar diye düşünüyorum

olsun mutlu ekimde olusun tedavini ,aradılarmı seni...

aradılarda ben tek raporla 3 aşılama olmuştum rapor eksik dediler bende anlattım böle böle diye raporda 3 deneme için geçerlidir diyeyazdığını ve 3 aşı olduğumu o zaman eczaneden ilaçdökümünü getir dediler cuma görücem birde şey dediler tüpten önce kamerayla rahime kanallara falan bakılacakmış önce herkesede uyguluyorlarmış sanırım bunu sizlerede uyguladılarmı arkadaşlar

aradılarda ben tek raporla 3 aşılama olmuştum rapor eksik dediler bende anlattım böle böle diye raporda 3 deneme için geçerlidir diyeyazdığını ve 3 aşı olduğumu o zaman eczaneden ilaçdökümünü getir dediler cuma görücem birde şey dediler tüpten önce kamerayla rahime kanallara falan bakılacakmış önce herkesede uyguluyorlarmış sanırım bunu sizlerede uyguladılarmı arkadaşlar

ben laparoskopi oldum, dediğin belkide odur

kızlar iyi akşamlar.size bir sorum olacak.çarşamba günü ege ünv.randevumuz var ve eşimle gelmemi soylediler o gun ilk gittiğiniz gün ne yapıyorlar? asıl sormak istediğim ise şu? eşim için 3-5 gün perhizli gelsin demişlerdi.biz en son perşembe gece birlikte olduk ve o günden beri birlikteliğimiz olmadı ve çarşamba günü 6 güne yakın bir zaman boşalma olmamış olacak.ne yapacağız biz dosyayı yinede açıp sperm testini sonrada yaparlar mı? yada bu bize sorun yaratırmı tekrar radavu alıp bir ay daha beklemek istemiyorum.

kızlar iyi akşamlar.size bir sorum olacak.çarşamba günü ege ünv.randevumuz var ve eşimle gelmemi soylediler o gun ilk gittiğiniz gün ne yapıyorlar? asıl sormak istediğim ise şu? eşim için 3-5 gün perhizli gelsin demişlerdi.biz en son perşembe gece birlikte olduk ve o günden beri birlikteliğimiz olmadı ve çarşamba günü 6 güne yakın bir zaman boşalma olmamış olacak.ne yapacağız biz dosyayı yinede açıp sperm testini sonrada yaparlar mı? yada bu bize sorun yaratırmı tekrar radavu alıp bir ay daha beklemek istemiyorum.

spermin kalitesine bakacaklar, sayısına falan perhize uyun derim çünkü sıra gelmeside zor oluyor

Canım hadi hayırlısı bakalım inşallah her şey gönlünce olur. Biz daha önce tüp bebek için tahlil yaptırmadık ama problem var mı yok mu diye spermlere bakıldığında 5 günlük bir süreyi doğal karşılamışlardı.

Merhaba, bize telefnda perhizden bahsetmedikleri için biz gittiğimizde bir hafta önce falan olmuştu boşalmanın üzerinden geçen ve eşime spermiogram yapmadılar.Tekrar randevu verdiler hemde 3 hafta sonraya.Çok sıra varmış onu da araya sıkıştırmışlardı.Onun sonucunu bekledik mecburen bu arada gittiğimiz gün benim vajinal muayenemi yaptılar ama bir şey demediler sperm testi çıkana kadar.Yani dosyanı açarlar, senin muayeneni yaparlar.Eşine de tekrar randevu verirler. Bu arada 5 gün önce diye söylerseniz testi yaparlar ama sonuç yanıltıcı olabilir.

saat hesabı yapınca 9 saat fazla çok etkilermi ki cnm birde baska bir topikte 7 güne kadar sorun olmaz dediler kafam karıştı çok.5 gün demeyi düşünüyorum ama ne kadar yanıltıcı olurki zaten sperm durumu ortada eşimin .en son iki hafta önce test yapıldı.sence ?

Canım hadi hayırlısı bakalım inşallah her şey gönlünce olur. Biz daha önce tüp bebek için tahlil yaptırmadık ama problem var mı yok mu diye spermlere bakıldığında 5 günlük bir süreyi doğal karşılamışlardı.

anladım cnm 5 günü biraz geçti bizimkisi saat hesabı yapınca 6 gün bile değil yani.sorun olmaz inşallah ya beklemek istemiyorum daha.

saat hesabı yapınca 9 saat fazla çok etkilermi ki cnm birde baska bir topikte 7 güne kadar sorun olmaz dediler kafam karıştı çok.5 gün demeyi düşünüyorum ama ne kadar yanıltıcı olurki zaten sperm durumu ortada eşimin .en son iki hafta önce test yapıldı.sence ?

bir gün sonucu ne kadar etkiler bilemiyorumki... Çok fazla beklemek istemiyorsanız 5 gün desin eşin.Normalde spermlerde sorun varsa çok farketmez diye düşünüyorum.

hanımlar öncelikle iyi akşamlar.Bildiğiniz üzere bugün ege ile ilk randevum vardı.sabah eşimle beraber gittik.direkt tüp bebek servisine çıktık.eşime hemen sperm testi için form verdiler ve androloji servisine yolladılar.benide dosya kayıtları için içeri aldılar.beklemedim hiç 10 dk da aldılar.dosya açılışı için evrakları teslim ettim aşağıda ziraat bankası var oraya 100 tl yatırdım.sonra adetiliydim hormon testleri için endokrin servisine indim hemen barkot aldım beklemedim hiç kanımı verdim sonucu pazartesi çıkacak.eşim örneği verdikten sonra benide muayeneye aldılar.hersey normal gözüküyormuş doktor eksik test sonuçlarımı da getirip dosyaya ekletmemi soyledi ( smir testi, hsg filmi ve hormon sonuçlarım).hsg yi sadece salı günleri ve 3 kişiye çekiyorlarmış.ben çok beklememek adına araştırmıştım.buca da doruk tıp merkezi var orayı aradım hemen.ayın 25 ine gün verdiler çekim için.herşey dahil 77 tl dediler.kısacası benim sadece eksik sonuçları toplayıp teslim etmem kaldı çarşamba günü kendi test sonuçlarımın hepsi tamamlanmış olacak ve dosyaya eklemeleri için götürüp teslim edeceğim.eşime gelince saat 13.30 da üroloji servisine indik doktor çağırdı tets sonucu aynıymış hareketlilik sıfır sayı binlerde.eşimden hormon tahlillleri,biyokimya tahlilleri ve genetik tahlilleri istedi.hemen endokrin servisine gittik barkod aldık biyokimya ve hormon testi için kan aldılar kanı teslim ettik ve sonucu pazartesi alacağız.gelelim asıl önemli konuya genetikler için genetik servisine indik kayıt yaptırdık iki farklı test var biri y kromozom testi onun için hemen kan aldılar kanı teslim ettik sonucu 19 ekimde yani 1 ay sonra çıkacak.diğer genetik testi içinse en erken 19 nisan 2013 tarihine gün verdiler.tabiikide bu bizim için çokkkk ama çokkk geç.sabrımı zorlamak istemedim.eve geldim arastırdım alsancakta gen-tan merkezi var hemen aradım 130tl+kdv hemen kan alıp teste baslarız dediler apar topar gittik hemen kanı verdik nasipse 15 gün sonra çıkacak sonuç.biz fatura almadık nakit 120 tl para ödedik sadece.yani kızlar tam 19 ekimde bizden istenen tüm testleri tamamlayıp gideceğiz.eşimin genetik testlerinin sonuçlarını alınac öğlen 12 den önce tüp bebekkliniğinde olmamızı söylediler.hemen tekrar kayıt yapıp öğleden sonra 13,30 ürolog ile görüşülecekmiş.ondan sonra ne olur bilemiyorum sonuçlar artık neyi gösterecek.hakkımızda hayırlısı inşallah diyorum.umarım sizlerede yardımcı olabiliyorumdur.ben buradaki arkadaslarım sayesinde tamamen hazırlıklı ve bilgili gittim eyle karşılasacağımı biliyordum o nedenle hiç zorlanmadım.tüm işimiz bittiğinde hastanede saat 15,30 du kızlar.ama değdi.

Back
X