• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

herkese hayırlı cumalaar
ben birsey sormak istiyorumm bu ay özele gidiyorum kanal filmi cektirecegim eger bi faydası olmassa kendilinden gebelik olusmassa [umarım olurr] egede asılamaya baslıcaaz bi daha kiii
insan işdee her ihtimali düşünüyorr 3 tane asılaama oluyor 3 ay ardardına tutmadımı
öle demiştii doktorumm aşılamalar olmadımı
NE KADAR SÜRE SONRA TÜP BEBEK YAPILIYOR BEN BUNU SORMAK İSTEMİŞTİM
çok uzattım sanırımmm ALLAHIM benim gibi isteyen herkese nasip etsin aratmasın yarabbim AMİNN

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. ama ben egede 2 aşılama yapıp sonrada tüpe geçiyorlar diye bliyorum. benim direk tüp bebek olduğu için konu hakkında çok fazla bilgim yok. ama çok beklemiyorsun onu bilyorum :) yani olumsuz aşılamadan sonra direk tüp tedavisine geçiliyordur. o da bir sonraki adet döneminin başlamasıyla ,başlar.

iyiyim canım bende sağol. herşey yolunda allaha şükür. erkeğim nasipse şubatta gelicek :34:

oh Maaşallah oğlanlar kızlar geliyor ne mutlu hestianında kızı oluyormuş,ya bende şans mı var ben dünden beri hastayım ,nezle oldum ,ilaç almıyorum vitamin alıyorum,yumurta kalitemi etkilicek diye üzülüyorum , 2 ekimde muayenem var

kızlar merhaba bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve yarın sabah saat 10 da yatış verdiler , cumartesi günü kısmetse opum olucak sizdede yatış oldumu neden yatırıyorlar yaaaaa,

kızlar merhaba bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve yarın sabah saat 10 da yatış verdiler , cumartesi günü kısmetse opum olucak sizdede yatış oldumu neden yatırıyorlar yaaaaa,

Yatış herkese diyorlar ama İzmirde oturanların eve gitmesine izin veriyorlar.Çünkü opu için sabah erken alacaklar başka illerden gelenler yetişemez diye onları yatırıyorlar.Yani geceyi evinde geçirebilirsin:)) Bende seni merak ediyordum.Demekki yumoşların büyüdü.Hadi bakalım Allah yardımcın olsun...Glişmeleri haber vermeyi unutma..

hestia sen birtanesin ,cevap yazdığın için sağol,Allah bebeğini sana bağışlasın,yatmayı duyunca çok üzüldüm ,sıkılırım çünkü,dualarını esirgeme ,inşallah bu tedavimden müjdeli haber almay çok istiyorum ,iğneler ,gitgeller beni çok yordu,benimde tedavim bebeğimle müjdelensin.........:emir_bebek: gelsin minnoşum böyle taklalar atsın...

hadi hayırlısı olsun 35oz. inşallah yarabbim bu sefer yüzünü güldürsün. en yakın zamanda bebeğine kavuşursun inş. tatlım. ayy varya yaşadığım günler geldi aklıma. sana tek tavsiyem ,lütfen hep pozitif düşün. transferin olduğundan itibaren bebeğinin içinde büyüdüğünü hayal et. et ki,gerçek olsun. ben transferden sonra ona şarkı bile besteleyip hep söylüyordum evde :1: hadi güzel haberler ver bize :38:

hestia sen birtanesin ,cevap yazdığın için sağol,Allah bebeğini sana bağışlasın,yatmayı duyunca çok üzüldüm ,sıkılırım çünkü,dualarını esirgeme ,inşallah bu tedavimden müjdeli haber almay çok istiyorum ,iğneler ,gitgeller beni çok yordu,benimde tedavim bebeğimle müjdelensin.........:emir_bebek: gelsin minnoşum böyle taklalar atsın...

Allah herkesin evladını bağışlasın ,isteyen herkese de hayırlı evlatlar versin. Hep dua ediyorum zaten.İnşallah son tedavin olacak.Sevdalinkanın dediği gibi hep pozitif düşün.Hiç bir şey kaybetmezsin.Ben çok negatiftim, sevdalinka ise hep olumlu düşündü, çok neşeliydi ve onun bebeği ilk tedavide geldi. allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşallah.Sanırım sana iki embriyo koyarlar.İster misin ikiz olsun??

hadi hayırlısı olsun 35oz. inşallah yarabbim bu sefer yüzünü güldürsün. en yakın zamanda bebeğine kavuşursun inş. tatlım. ayy varya yaşadığım günler geldi aklıma. sana tek tavsiyem ,lütfen hep pozitif düşün. transferin olduğundan itibaren bebeğinin içinde büyüdüğünü hayal et. et ki,gerçek olsun. ben transferden sonra ona şarkı bile besteleyip hep söylüyordum evde :1: hadi güzel haberler ver bize :38:

inşallah sevdalinkaya ,bebiğime kavuşmak istiyorum ,size bu sefer güzel haberler vericem Allahın izniyle..yarın yumurtalarım toplanıcak yatışımı ve anestezi işini hallattim,sağlıklı ve kaliteli embiriyolarım olsun rabbim,kalbiniz ve dualarınız benimle bunun için sağolun..:54:

Allah herkesin evladını bağışlasın ,isteyen herkese de hayırlı evlatlar versin. Hep dua ediyorum zaten.İnşallah son tedavin olacak.Sevdalinkanın dediği gibi hep pozitif düşün.Hiç bir şey kaybetmezsin.Ben çok negatiftim, sevdalinka ise hep olumlu düşündü, çok neşeliydi ve onun bebeği ilk tedavide geldi. allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşallah.Sanırım sana iki embriyo koyarlar.İster misin ikiz olsun??

çok haklısınız ,pozitif olucam kısmetse olur elbet,kendimi çok yordum bu konuda ama bu sefer yapmıcam,dua edicem,keşke 2 tane koysalar yarın soracağım,unuttum,yaş 34 ve 2 ay sonra 35 olucam ama kader artık hestia ,sağolun varolun,:54:

çok haklısınız ,pozitif olucam kısmetse olur elbet,kendimi çok yordum bu konuda ama bu sefer yapmıcam,dua edicem,keşke 2 tane koysalar yarın soracağım,unuttum,yaş 34 ve 2 ay sonra 35 olucam ama kader artık hestia ,sağolun varolun,:54:

hadi hayırlı olsun dualarım sizinle hayırlı haberlerini bekliyorum:nazar::emir_bebek::49:

veeeeeee dün akşam hastalandım yarın arıycam ve gün alıcam
inanmıyorum resmen yemeden içmeden kesildim çok heyecnlıyım:52:

merhaba hestia,güzel geçti anestezi aldım hemen uyanmışım ,3 kişiydik ,onlar anestesi almamışlar,yarın dualarını benden esirgeme ne olur,belki birkaç gün giremem,buraya güzel haberlerle gelmek üzere :nazar: :emir_bebek::emir_bebek: ,kendine ve meleğine iyi bak ,Allahım bu tedavimden pozitif sonuç almamı nasip et :49:

merhaba hestia,güzel geçti anestezi aldım hemen uyanmışım ,3 kişiydik ,onlar anestesi almamışlar,yarın dualarını benden esirgeme ne olur,belki birkaç gün giremem,buraya güzel haberlerle gelmek üzere :nazar: :emir_bebek::emir_bebek: ,kendine ve meleğine iyi bak ,Allahım bu tedavimden pozitif sonuç almamı nasip et :49:

Amin inşallah.Demek yarın transferin.Senin için en hayırlısı neyse onu diliyorum. Transferden sonra 2-3 gün özellikle dikkat et. Yemek tuvalet dışında çok kalkma.Bize sonra haber verirsin zaten.Sadece bebeğinin seninle olduğunu düşün.2-3 günden sonra normal hayatına dön ama sakın ha bi yerlere uzanma, ağır kaldırma, hep iyi düşün, yediklerine dikkat et. Bu kadar uğraştan, emekten, sabırdan sonra Allahım seni de hayırlı bir evlatla ödüllendirsin inşallah.Seni yüzyüze tanımıyorum ama aylardır burdan mesajlaşıyoruz.Tanımış kadar oldum seni.Gerçekten ve yürekten çok istiyorum ve diliyorum hamile olmanı.Allah yar ve yardımcın olsun...

veeeeeee dün akşam hastalandım yarın arıycam ve gün alıcam
inanmıyorum resmen yemeden içmeden kesildim çok heyecnlıyım:52:

Merhaba mutlu, sende tedavine başlıyorsun sanırım.Senin de Allah yardımcın olsun.İnşallah bu uğurda çok uğraştırmadan gelir meleğin biran önce.

canım ooo ben yokken transferin bile olmuş :)) çok sevindim. artık bebişin seninle, şu an iki kişisin :))) Allah sizi ayırmasın tatlım. senden bir ricam olucak. elini karnına koy ve benim için bebeğine bir şarkı söyle :34: ben hep benimle olduğunu düşünüp ona şarkılar söylemiştim evde yalnızken,onunla konuşmuştum :)) kendine ve bebeğine dikkat et canım. çok çok öptüm :16:

Son düzenleme:
Back
X