• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

merhaba arkadaşlar ben egede tedaviye başlamak istiyorum daha önce smyrna artta bir negatif sonucum var
belki hatırlarsınız başka topiclerden beni.
ama ilk randevuyu nasıl alıcam beni bilgilendirirmisiniz
internet sitesine girdim ama bişey anlamadım kadın hastalıklarına mı muayene olmama gerekiyor yoksa infertilite polikliniği var mı
cvplarınızı bekliyorum görüşmek üzere

merhaba kızlar benim için çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz,sağolun,transferim iyi geçti tek koydular minik meleğimi aldım ve evde istirahat ediyorum,öğlene kadar moralim hep yüksekti bebeğimin bebimle olduğunu güçlü şekilde hissediyordum hastaneyi aradım kalan 3 embiriyomun dondurulamayak güçte olduğunu söylediler ve çok üzüldüm ilk tep bebeğimdede yumurtalarım dondurulamamıştı ve bana verdikleride olmamıştı ,zaten hiç belirtim yok herkezde kasık ağrısı oluyor ben de yok ben pek ümitli değilim kızlar ,güzel dilekleriniz için sağolun ,sizi çok seviyorum iyiki varsınız ,

Merhaba mutlu, sende tedavine başlıyorsun sanırım.Senin de Allah yardımcın olsun.İnşallah bu uğurda çok uğraştırmadan gelir meleğin biran önce.

hadi hayırlı olsun yeni tedavi mutlu....:))

merhaba kızlar benim için çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz,sağolun,transferim iyi geçti tek koydular minik meleğimi aldım ve evde istirahat ediyorum,öğlene kadar moralim hep yüksekti bebeğimin bebimle olduğunu güçlü şekilde hissediyordum hastaneyi aradım kalan 3 embiriyomun dondurulamayak güçte olduğunu söylediler ve çok üzüldüm ilk tep bebeğimdede yumurtalarım dondurulamamıştı ve bana verdikleride olmamıştı ,zaten hiç belirtim yok herkezde kasık ağrısı oluyor ben de yok ben pek ümitli değilim kızlar ,güzel dilekleriniz için sağolun ,sizi çok seviyorum iyiki varsınız ,

yaaaaa sağolun kızlar yarın gidiyorum rahim filmi çekilecek resmen 3,5 3,5 3,5 durumundayım çünkü 2 sene önceki çok zor olmuştu mahvetmişti beni
35-ozcüm inş. bebeğin seni yanıltırda 10 gün sonra ben burdayım seninleyim der

Belirtilere hiiiççç takılma.Herkeste çok farklı.Umudunu da kaybetme lütfen.Dr. ların çöp diye nitelendirdiği embriyolar bile tutuyor.Allah çok büyük.Olacaksa ne olursa olsun olacak.Sevdalinkanın da benimde dondurulacak embriyomuz yoktu.Onun geriye 2 embriyosu kalmıştı üstelik ve çöpe gitti.Ama tuttu. tekrar söylüyorum pozitif olmaya çalış.Test tarihin ne zaman?

eeeeeeeeeeeeee ne var ne yok kızlar hiç kimse uğramıyor morfoloji sorunu olupta sonucu belli olan varmıydı yaaaa bizimki 0 il 1 arası değişiyorda

canım benim aynen hestianın dediği gibi bizimde dondurulcak seviyeye gelmedi. üstelik ben 2-3 kere hasteneyi aradım. olmayınca senin gibi üzülmüştüm ama kuzenim ağzımın payını verince kendime geldim :)) bana '' sen onları bırak,karnındakini düşün '' demişti. bende sana aynını söylüyorum tatlım. sen içindekini düşün ve onu üzme. hep seninle olduğunu düşün,öyle hareket et. kasık ağrısı herkeste olmuyor bünyeden bünyeye değişir o. benimde bazı günler oluyordu bazı günler hiç yoktu. kendini dinleme dicem ama dinleyecksin biliyorum :)) ehhehe bende çok dinlemiştim. kendini üzme yeter canım :16: Allah en yakın zamanda güzel haberler almayı nasip etsin,sana bayram gibi bayram yaşatsın canım. :38:

merhaba arkadaşlar ben egede tedaviye başlamak istiyorum daha önce smyrna artta bir negatif sonucum var
belki hatırlarsınız başka topiclerden beni.
ama ilk randevuyu nasıl alıcam beni bilgilendirirmisiniz
internet sitesine girdim ama bişey anlamadım kadın hastalıklarına mı muayene olmama gerekiyor yoksa infertilite polikliniği var mı
cvplarınızı bekliyorum görüşmek üzere

tedavin hayırlı olsun canım. ege üni. tüp bebek servisine direk git ve randevu almak istediğini söyle. onlar sana 15-20 gün sonrasına randevu veriyorlar. o gün eşinle birlikte gidiyorsun. bugüne kadar yapılan işlemleri ve sonuçlarını gösteriyorsun. böylece tedavin başlamış oluyor.netten değilde oraya gidip randevu alman gerekiyor diye biliyorum.

35_Oz bir gittin pir gittin.Nerelerdesin? merak ettim seni.Bugünlerde sanırım sonuç alacaksın.İnşallah hayırlı olur sonucun.Ama merakta bırakma bizi...

tedavin hayırlı olsun canım. ege üni. tüp bebek servisine direk git ve randevu almak istediğini söyle. onlar sana 15-20 gün sonrasına randevu veriyorlar. o gün eşinle birlikte gidiyorsun. bugüne kadar yapılan işlemleri ve sonuçlarını gösteriyorsun. böylece tedavin başlamış oluyor.netten değilde oraya gidip randevu alman gerekiyor diye biliyorum.

sağol arkadaşım kaç gündür kimse cevap vermiyor bende bir sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım

merhaba kızlar,malesef yine başaramadım,hemşireden negatif sonuçlarını duymaktan bıktım artık her tedavim başarısızlıkla sonuçlandı,tek tüp şansım kaldı o da 3 ay sonra ,annem bile beni anlıyamıyor,gerçekten umudumu yitirdim,tüp bebek en son çare ,doktorlar ellerinden geleni yaptılar benim için ,canı verecek olan allah,psikolağa gitmek istiyorum duygular çok birikti içimde ilaç asla kullanmam da bana bu duyguyla başedebilmem için bir yol gösterir belki,üzülmek bile gelmiyor içimdem,,

merhaba kızlar,malesef yine başaramadım,hemşireden negatif sonuçlarını duymaktan bıktım artık her tedavim başarısızlıkla sonuçlandı,tek tüp şansım kaldı o da 3 ay sonra ,annem bile beni anlıyamıyor,gerçekten umudumu yitirdim,tüp bebek en son çare ,doktorlar ellerinden geleni yaptılar benim için ,canı verecek olan allah,psikolağa gitmek istiyorum duygular çok birikti içimde ilaç asla kullanmam da bana bu duyguyla başedebilmem için bir yol gösterir belki,üzülmek bile gelmiyor içimdem,,

Of yaa.Çok üzüldüm çok umutluydum.yada olmasını istediğim için umutlandım.Söyleyecek birşey bulamıyorum.Allah sabır versin.Dediğin gibi biz ne yaparsak yapalım canı veren Allah.Allah büyüktür ve bundada bir hayır vardır.Sabredeceğiz.Psikoloğa gitmek gerçekten iyi gelebilir.Bebek fikrinden uzaklaşmak bile hamile kalmayı sağlayabiliyor.(Bende öyle olmuştu) Bende 6 yıldır bir psikiyatristle görüşüyorum ve bana çok faydası oldu.Bence biran önce git. allah hakkında hayırlısını versin inşallah.

canım arkadaşım ,çok haklısın sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allah a kalıyor. hestianında dediği gibi mutlaka vardır bundada bir hayır. Allah herşeyden önce en hayırlısını versin bizim için. inanki bende çok umutluydum. demekki hayırlı değilmiş. :( psikolog konusunda bence kesinlikle git derim. hap kullanıp kullanmamak senin elinde ama en azından dertleşmek ,içindekilerini anlatmak sana iyi gelecektir. yıllar önce 1 kere gitmiştim. psikoloğun karşısında hüngür hüngür ağlamıştım. hehehehe :)) bana bi 6 tl lik bir ilaç vermiştim. ben uyku düzenimi o 6 tlye geri kazandım. ilk baş bu ilaç hiç bir şeye yaramaz dedim ama gerçekten faydasını görmüştüm. işe yarayıncada ilacı hemen kestim. tabi senin tedavin devam ediceği için ilaç içmemen gerekir diye biliyorum. güzel Allah ım en yakın zamanda sesini duysun,kucağını doldursun arkadaşım. senin ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımızın.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. ( AMİN )

Hestia sağol iyi dileklerin için,en çok koyan yaşım çok üzülüyorum kendime başaramamak çok kötü bir duygu,evet bayramdan sonra gidicem,çok ihtiyacım var....

Sevdalinka sağol,iyi dileklerin için ,bayrama bebeğimin müjdesiyle girmeyi çok istemiştim,olmadı,desteğiniz için çok sağolun beni yalnız bırakmadınız ,dualarınızı eksik etmediniz,

iyi bayamlar kızlar......:nazar:

önümüzdeki pazartesiye beklediğim bat bugün acele edip geldi yarın arayacağım ve başlayacağım tüpümün tedavisine kalbim güm güm

hayırlı olsun mutlu,gelişmelerden haberdar edersin bizi....

saolasında eksik bişeyler var şimdi hemşire günlük 200iüden 6 gün atacaksın ilacı dedi yani toplamda 1200 yapıyo dimi
ama bana almam için verdiği dozaj 450 450 toplamda 900 lük ilaç eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi

saolasında eksik bişeyler var şimdi hemşire günlük 200iüden 6 gün atacaksın ilacı dedi yani toplamda 1200 yapıyo dimi
ama bana almam için verdiği dozaj 450 450 toplamda 900 lük ilaç eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi

Merhaba mutlu.Tedavin hayırlı olsun.İnşallah pozitif sonucunu alırsın.Sorunu ben cevaplayayım.Gerçi aynı durum oz_35 tede olmuştu bende de.O iğnede 450 yazsada içinden 600 iu çıkıyor.Yani toplamda 600 iü çıkacak.O yüzden iki kutu almanı istemişlerdir endişe etme.

Merhaba mutlu.Tedavin hayırlı olsun.İnşallah pozitif sonucunu alırsın.Sorunu ben cevaplayayım.Gerçi aynı durum oz_35 tede olmuştu bende de.O iğnede 450 yazsada içinden 600 iu çıkıyor.Yani toplamda 600 iü çıkacak.O yüzden iki kutu almanı istemişlerdir endişe etme.

anladım canım çok saol bisoru daha sorucamm cidrotide iğnesi varya onu ganol f ile ard arda atsak bişi olurmu yoksa ganol f i akşamatıyorsam cidrotide i sabahmı atayım siznasıl yaptınız yaa hemşireyemi sorayım

Back
X