- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.441
kızlar ben biraz kendi kendimi korkuttum galiba yumurta toplama işlemiyle ilgili videolar izledim.bu internet bazen iyi bişi olmuyo
valla bilmiyorum melindam pazartesi günü ultrasona çağırdılar.ondan kaç gün sonra toplama işlemi yapıyor bilmiyorum ki...bugün 2 kere aradım doğru düzgün bi bilgi alamadım.şehir dışından geliyorum getirmem gereken varmı orda kullanmam gereken ilaçlar varsa söleyin dedim bi bilgi vermediler.sonuçta ben kendi memleketimden alıyorum ilaçlarımı.ovitrelle aldım eczaneden lazım olur diye artık :)
ben genel anestezi oldum ve öyle bir para istemediler...
kızlar iğneler sizdede kasık ağrısı yaptımı?çok şiddetli batmalar oluyo bende
çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin ne emeklerle ve ne umutlarla başlıyoruz ,bende negatif sonuçlarımda çok yıkılıyordum ,ama atlattım,hala ümidim var,bebeğim bana gelicek ,.....
melindam çok çok geçmiş olsun canım.Rabbim hayırlısını versin hepimize.çok zor biliyorum.benimde perşembe günü yumurtalarım toplandı.çok zor geçti.yumurtalarım yukarda gelişmiş karnına bastıra bastıra topladılar çok canım yandı.cumartesi transferim oldu hayırlısı olur umarım.şimdi beklemedeyim.
arkadaşlar amh test sonucum 0.95 çıktı. ege sizden bu testi istedimi yaptıran varmı.birde egede dosyanız açıldıktan ne kadar sonra aşılama yada tüpe geçildi.biz yeni başladık egeye ve eşime 2 ay kullanacağı vitamin verdiler yani 2 ay bişey yapmayacaklar sanırım
Bugün sonucumu aldım malesef negatifff.....
canım bendende o testi istemişlerdi. benim sonucum dahada düşüktü.0,14 gibiydi sanırım. erken menepozla ilgili bir değer o. birde herkesin aşılama ve tüp bebek olayı farklı oluyor. senin ve eşinin değerlerine göre uzayıp kısalabiliyor süre. benim herşey 3 ayda oldu bitti. yumurta rezervim az olduğu için aşılama yapmayıp direk tüp bebek yaptılar.işte kişiden kişiye değişiyor. umarım kısa zamanda kavuşursun bebişine..
canım çok çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda yavruna kavuşmanı nasip etsin.umarım dondurulmuş yumurtan vardır. benim dndurulmuşla hamile kalan arkadaşlarım var. hiç moralini bozma.umarım yakında 2. denemen hemen olur.
Bizde buradan okuduğumuz kadarıyla öyle biliyorduk ama sistem yeni başladı sanırım.Geçen hafta ege üniversitesinde yataklı servisteydik yumurta toplatmaya gelen birçok arkadaş vardı genel anestezi alıcakmısınız diye sorduk genel anestezi için 500 tl istiyorlar 15 dk lık işlem için o kadar vermeye değmez dediler hepsi aynı şeyi söylüyorlardı .Ayrıca genel anestezi isteyen bir arkadaş vardı odamızda oda ayrıca anestezi ücreti ödüyeceğini söyledi demekki yeni başladı bu olay .Lokal anestezi ücretsizmiş ama bir çok kişi malesef para vermemek için lokal anesteziye razı oluyor bizzat şahit oldum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?