- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.481
öncelikle allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
biz de ege üniversitesinde yaptırdık tüp bebeği.
ilk erol tavmergen'in muaynehanesine gittik.
işlemler ege'de yapıldı. yumurta toplamaya,transfere erol hoca girdi.
muaynelerde ege hanım vardı.
ikisi de çok iyi çok güler yüzlüler.
20sinde transferim oldu 4 aralık test günüm.
heyecanla bekliyoruzz...
herkese bol şans diliyorum bu yolda....
arkadaşlar aranıza yeni katıldım merhaba. İzmir Ege Üniversitesi'nde dosya açtırdık.Eşimin sperm sayısı 1 milyondu direk tüp bebek önerdiler. Aşılama yapmayacaklar. 100 TL dosya açtırma ücreti verdik. SSK'lıyım 900 günününde üstünde çalışma sürem var. Ben toplam ne kadar öderim bilgi veren arkadaş çıkarsa çok sevinirim.
canım ben şu an 32 haftalık hamileyim. benim tek sorun yumurta rezervi az oluşuydu. o sebeple aşılama yapmadan direk tüp bebek oldu. şükürler olsun ilkinde tuttu. şimdi sağlıkla kucağıma almayı bekliyorum. darısı hepinizin başına. inşallah en yakın zamanda sizlerde şu güzel tepikleri hissedersiniz kızlar. hamilelerin duaları kabul olurmuş,inşallah hepinizin nur topu gibi bebişleri olsun ve bu kötü günleri sizlere unuttursunlar. ( amin )
Kızlar merhaba,
Egede tüp bebekten önce 2 aşılama yapılıyormuş diye okudum.Ben de Egeye gitsem mi acaba diye düşünüyorum da. Müşerref,sizin sperm sayısıdan dolayı mı direk tüp bebek dediler. Ben 37 yaşındayım. Eşimin sperm sayısı 3 milyon. Dr en son yumurta rezervimin düşük olduğunu söyledi. Amh testi sonucunu bekliyorum tekrar gidip konuşmak için. Ama moralim gerçekten çok bozuk. Bir de Ege'de muayene olayım diye düşündüm. Ama hangi doktara itsem bilmiyorum. Egeye müracaat ettiğinizde hep aynı dr mu bakıyor, yoksa her seferinde farklı biri mi geliyor. Dr seçilebiliyor sanırım değil mi?
Off, kendimi toparlayamıyorum yazmakta bile güçlük çekiyorum. Acaba bize de direk tüp bebek yaparlar mı? Eğer sağlıklı yumurta olursa tek embriyo mu koyuluyor, yoksa birden fazla olabiliyor mu?
Yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar. Ne yapacağımı bilmez durumdayım.
Msjını yanıtladım ama umarım çok karışık olmamıştır.Bugün kafamı toplamakta güçlük çekiyorum ben de :) dr. tercih edemiyorsun.Ama oradaki bütün dr.lar çok tecrübeli.5 milyonun altında sperm çıkarsa direk tüp bebek raporu çıkıyor.Sende de yumurta rezervi düşükse yine direk tüp raporun çıkar.Yani size aşılama yapmazlar. 35 yaşın üzerindekilere 2 embriyo transfer ediyorlar.O yüzden sizinde döllenen yumurtanız olursa 2 embriyo koyacaklardır.İlk randevu tarihini telefonla alabilirsiniz.Giderken daha önce yaptırdığınız tüm testleri, tetkikleri varsa rahim filmi sonucunuzu falan götürün.Bunlar raporun çıkma sürecini kısaltabilir.Bol şanslar...
merhaba arkadaaşlar
21 aralıkta egede transferim oldu 4hücreli tek embriyo transfer edildi, bugün sonuç günümdü. çok şükür yolumu aydınlatacak bir ışık haberi aldım, betahcg 34,4 çıktı. çok yeni olan bu hamilelik 11inde keseyle tescillenir inşallah, çok güzel bir duygu Allahım bekleyen herkese nasip etsin bana da sonunu sağlıkla sıhhatle zamanında doğumla görmek nasip etsin, AMİİİİNNN
Ayyy, ne güzel bir mesaj. Benim de azmış yumura rezervim. Siz Egede yaptırdınız değil mi?
merhaba arkadaaşlar
21 aralıkta egede transferim oldu 4hücreli tek embriyo transfer edildi, bugün sonuç günümdü. çok şükür yolumu aydınlatacak bir ışık haberi aldım, betahcg 34,4 çıktı. çok yeni olan bu hamilelik 11inde keseyle tescillenir inşallah, çok güzel bir duygu Allahım bekleyen herkese nasip etsin bana da sonunu sağlıkla sıhhatle zamanında doğumla görmek nasip etsin, AMİİİİNNN
alfabe mesajını aldım canım ama her nedense cevap yollayamadım.gitmedi bi türlü.ama oradaki doktorların hepsi çok tecrübeli.benim belirli bi dktorum yoktu muayene rafael levi opu ya gülnaz hanım transferime ayşın hanım girmişti. 35 üstüne çift embriyo koyuyorlar.rapor içinde ben hiç uğraşmadm.rapor onaylandığı zaman onlar arayıp haber verdiler.rabbim hakkında hayırlısını versin canım.inşallah sağlıklıca alırsın kucağına bebeğini
Peki arkadaşlar toplam olarak maliyeti ne oluyor tüp bebeğin Ege Ünv de ? Ben emekli sandığına bağlıyım. Burda olursa özelde olacak. Hoş, onun maiyetini de hiç konuşmadık da. Bir miktar ucuz pahalı çok farketmez önemli olan en iyisini bulabilmek, ama sonuçta ona göre hazırlanmamız lazım bütçe açısından da. O yüzden soryorum. Özelden de bildirebilirsiniz.
devlet karşılarsa eğer 1000 lira tüp bebeğe veriyosun.ilaçların zaten raporlu oluyo yüzdeliğini ödüyosun.onun haricinde eğer kaliteli embriyon çoksa dondurma işlemini 190 liraya yapıyosun.
E çok iyi o zaman. İlaçlar ne kadar tutuyor peki, gerçi kişiden kişiye değişiyordur belki ama...
değişiyo tabi verilen ilaçlara göre.benim daha vermedim ilaçlarımın parasını ama.normal ücreti 1400 tutuyo demişti eczacı işte bende yüzdeliğini ödücem.
hayırlı uğurlu olsun canım.devamı gelir keseciğide görürsün inşallah
Ayyy, ne güzel bir mesaj. Benim de azmış yumura rezervim. Siz Egede yaptırdınız değil mi?
Ozbi Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Maliyet de özelden çok daha düşük oluyor gördüğüm kadarıyla. Burada 1 dr un ağzına bakıyorum. Orada profesyonel bir kadro da var.
Peki ben en son 1 Ocakta adet olum. Yani 26-28 i arası tekrar adet olacağım. O dönemde başlayayım istiyorum çünkü tam Şubat tatiline de rastlıyor. Ayrı bir rapor almam gerekmeyecek o dönemde olursa. Buradaki dr muayenede basit bir kist var demişti, sanırm tüp bebeğe balamadan önceki ay rapor için muayene olmamız gerekiyor. Elimdeki belgeler,
tsh,
fsh,
e2,
prolaktin sonuçları,
2010 aralıktan kalma bir rahim filmi var.
Önümüzdeki Perşembe amh sonucu da alacağım.
Eşimin özelde yapılmış semen analizi var.
Bunlar geçerli olur mu acaba?
Yeni şeyler istiyorlar mı?
Önümüzdeki dönem başlamam için ne zaman gitmem gerekir acaba? Telle bilgi alsam, yardımcı olacak yetkili bir muhatap bulabilir miyim telefonda?
Ayyy, ne çok soru sordum canım ya, sıkıyorsam kusura bakma lütfen.
Evet cnm bende orda yaptırdım. Fsh 19 idi. Esımde hıc bır problem yoktu dırek tup bebek onayım çıktı şükür. Aşılamayla ugraşmadık. Insallah senınde carcabuk ışlemlerın biter ve tüp bebek onayın çıkar cnm. Pazar pazar bu saatte yazıcağım aklıma hiç gelmezdi :)) ama hamilelik böyle bişeymiş 34 haftalığım ve gece kuşu oldum çıktım) darısı başınıza kızlar . Onun için kuş olmak bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?