Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Birer birer çoook teşekkür ederim cevaplarınız için. İnternetteki numaralarından arıyorum ama ulaşamıyorum bir türlü. Cevap yok. Acaba bilgi alabileceğim bir numara falan verebilir misiniz bana, kendi hanımdaki bilgileri vereceğim, duruma göre belki randevu da alırım. Ama ulaşamıyorum bir türlü. Sizlerde var mı tel nosu?

arkadaşlar merhabalar daha önce bu topiğe yazmıştım ama çok az cvp geldi.. aşamalar zor demişsiniz ama ilk başta neler uygulanıyor yumurta toplamı ve transfer zor bir işlem mi ve ege üniversitesinde fiyatlar neler önümüzde ki ayda FUAT EKERCAN a gidicem hakkında bilgisi olan varmı refaransları çok iyi EGE de tüp bebek yaptıranlar varmı kendisine benim bir dış gebeliğim var sağ tüpüm alındı bu sebepten 4 tane kaybım var hayırlısı ALLAH tan artık

cevap verirseniz çok sevinirim...

Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun.Fuat akercan benim gebelik takibimi yapıyor şu anda. Fakat kendisinin tüp bebek tedavisi yaptığını hiç duymadım.Kendisi riskli gebeliklerde uzman diye biliyorum ve gerçekten çok iyi bir dr. ama tüp bebekte tecrübesi olduğunu sanmıyorum. Onda tüp bebek yaptıranda duymadım.Ege ünv. tüp bebek merkezindeki dr.lar oldukça tecrübeli.ama siz sanırım özel yaptıracaksınız.

teşekür ederim cevabın için ben FUAT beye 1 kere gittim tahlillerimi gösterdim 3 ay deneyin olmazsa vakit kaybetmeden tüp bebek e geçelim dedi ama kendisi mi yapıcak ege üniversitesindemi yapıcak , özelde mi yapıcak bilmiyorum.. cnm FUAT beyin namını çok duydum benimde 4 kaybım var ve sağlıklı bir gebelik yaşamadım bugüne kadar..

FUAT beyi bana yine ege üniversitesinde bir doktor tavsiye etti işimin zor olduğunu fakat imkansız olmadığını izmirde de sadece FUAT beyin başaracağını söyledi. bizde hiç düşünmeden gittik. Gerçekten kendine çok güveni var...umarım uğurlu gelir

hangi hastane nin numarasını istiyosun ?

Canım çok teşekkür ederim. Ege Ünv sormuştum ama buldum telefonunu .Yanlış mı acaba diyordum ki, internetten yataklı servisin nosunu alıp aradım meğer saat 4 te halkla ilişkilerdeki hemşirelerin mesaisi doluyormuş. Yarın gün içinde arayacağım artık.

Bu arada bugün amh sonucum çıkmıştır sanırım kızlar. Yarın sabah eşimle gidip doktorla görüşeceğim. Bakalım ne diyecek doktor beyimiz.
Dua edin de sonucum iyi gelsin.

Hayırlısı olsun Pınarcığım,
gerçekten zor işler bunlar. Bana da 21 Şubat'a randevu verdiler. Oradaki bayana adımı not alın, öncesinde iptal ettire olursa haber verin dedim ama bakalım, hayırlısı artık.
Rafael Bey için çok az konuşuyor , ağzından kerpetenle laf alınıyor, soru sormaya korkuyorsun demişler. Ben d fazla pimpirikli biriyim. Denizli'de daha önce ağzından kerpentenle laf alınan bir doktora aşılama yaptırmaya kalkıştık. Yumurtaları yakalayamadı. Zaten sperm sayımız da 3 milyondu o yüzden aşılamaya hiç gerek yokmuş aslında. Bu çatlamasın diye yapılan iğneler varmış. Onlardan falan hiç haberim yoktu. Beli onlardan yapsaydı, ya ne bileyim işte, iletişim çok önemli bu işlerde. Herşeyin hayırlısı olsun artık. İnşallah randevuyu öncesine alabiliriz. Neyse benim bir de öbür topic var, orası daha active bir topic, orada da sorayım bakalım.
Burda başka bir doktor, yumurta rezerviniz azalmış dedi. 37 yaşındayım. Sizdeki sorun neydi canım, kaç yaşındasın, hemen hemen aynı tarihlerde orada olacağız, karşılaşırız belki kimbilir.

sağol canım :)

28 yaşındayım 6 yıllık da evliyim...Genel olarak bir sorunum yok burdaki doktoruma göre ama hamile kalamıyorum 3 kez aşılama yapıldı balıkesirdeki eğitim ve araştırma hastanesinde ama olmadı...Düzenli yumurtlamıyorum ben ama ilaçları kullandığım zaten sorun yok herşey yolunda bende bir şey diyemiyorum adetlerim düzenli yumurta büyütücü ilaçaları ve çatlatma iğnesini olunca herşey yolunda gözüküyor ama sonuç hep negatif...

Canım hayırlısı olsun, zamanı vardır belki daha. En azından sorun yokmuş bak. Strese girme fazla, kafeinli içeceklerden uzak dur. Gerçi radevunu almışsın, bakalım ne diyecek dr.

Bugün amh sonucumu aldım. Vaziyet vahim. 0.12 ng/ml ve 0.86 pmol/L çıktı. Bunlar çok düşü doğurganlık sonuçları. Bu sonuçlara göre Egedeki drlar, tüp bebek olmaz derler mi? Burdaki, daha bu sonucu görmedi ama belki hiç başlamayız demişti. Bu kadar düşük olunca ne bileyim, Ege Ünv dekilerin tavrı ne olur acaba bu sonuca göre. Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim.

bence demezler cunku bır arkadasla tanısmıstım onunda amh sonucları dusuktu hemsıre gayet rahat konusuyordu panık yapmayın sorun yok gıbı seyler soledı onlarla gorusmeden sıkma kendını hersey gonlunce olsun

merhaba arkadaşlar ben de ege üniversitesine tüp bebek için gitmek istiyorum.randevu internetten mi alınıyor? bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Arkadaşlar,
Rafael Levi. Nasıl bir doktor, birşeyler bilenler, tanıyanlar, karşılaşmış olanlar, tedavisini yaptırmış olanlar, bilgi verebilir misiniz hakkında? Lütfen, nette pek bir şey geçmiyor çünkü. Nasıl bir doktordur? İsterseniz özel mesaj da yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar ben de ege üniversitesine tüp bebek için gitmek istiyorum.randevu internetten mi alınıyor? bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim

Canım telefondan alıyorsun randevuyu. İnternetten olmuyormuş. Numarası da 0232 390 36 58 Saat 4 ten önce araman gerekiyor bu arada. Şenay diye biraz Osmanlı (görmedim ama sesinin onu öyle düşündürdü. :) )bir bayan var. Ondan alıyorsun randevuyu. O sana giderken neler götüreceğin söylüyor zaten.Randevunu alınca haber ver.

Yok mu arkadaşlar bilen tanıyan? Kimseler uğramıyor mu bu topiğe, soru soruyorsun havada kalıyor.

Rafael beyi sormussunuz, evet soguk bir adam. Ama siz girerken merhabalasirsaniz, gozlerinin icine bakıp net sorular sorarsanız size cevap veriyor. Fazlasını ogrenmek icin sizin de bilgili ve sabırlı olmanız lazım. Ben kendisinden memnun kaldım; baska bir hastanede 14 gun ilac kullanıp 2 yumurtam cıkmıstı, kalitesizdi, transfer yapılamadı.rafael beyle 6 gunde 15 yumurtam toplandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…