canım biz özel bir tüp bebek merkezinde sonuçlarımız öğrenmiştik.sonra onlar direkt bize tüp diye tutturunca eşim burası ticari olmuş deyip burdan gidelim dedi bana..biz de Yeşilyurt hastanesine gittik.orda da aynı çıkınca sonuçlar , yani sayı hareket ve morfoloji 0 çıkınca bize egeye gidin dediler..şimdi burdayız..açıkcası kaan aydosa ben mail atmıştım klomen içsin eşin demişti ve 3 ay kadar kullandı ama sonuç daha da düştü..egede de eşime neden klomen kullandınız hemen bırakın demişler tedavi için ilk gittiğimizde..eşim de bıraktı bir aydır.ancak sonuçlar için tekrar gidince geçen hafta klomeni vermişler. :))) klomen ile evicap için ve iki ay sonra gelin tekrar bir test verin demişler..gün vermişler..benim bir sorunum yok çok şükür..en azından sorunumuz tek..eşimdeki bu sorun ise genlerden kaynaklı ,onu sormuşlar ve sonuç bu...genetik...

abisinde de aynı sorun vardı

( ama onun bebeği oldu uzun yıllar sonunda..umarım bizim de öyle olur sonumuz ama zamanı beklemek benii üzüyor..dr genetik dedikçee sinirlerim bozuluyor...Trentali ise eşim 2 ay kullandı etkilemedi eşimi..Kaan hoca bize proxeed plus alın trentali bırakın dedi..ancakk 6 aydırrrrrrr ilac ilaç ama sonuçta bir ilerleme yok aksine 1-2 milyon olan sperm sayımız 400 bin bile değil..

( bilemiyorum ege bizi 2 ay sonraya attı..dr lar ile de konuşamıyoruz soramıyoruz.ben anlamadım bu işi..hemşire arıyor şunu yaptırın getirin dosyaya koyalım..gidip yapıyoruz , sonra şu eksik şunu yapınn.. nereye kadar sürecek ?haberleşelim canım özelden de cep telimi yazıyorum..