Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

kızlar dun laparoskopım oldu her iki tupumde acıkmıs yanı bosuna amelıyat oldum sımdide kafama lap acaba baska olumsuzluklar yaratırmı dıe takıldı adet duzensızlıği rahım yapısıklıgı falan bosuna oldum dıe canım sıkılıo zaten

arkadaşlar merhaba garip garip şeyler duyuyorum.şimdi biz rapaor çıkarıyoruz hastane diyorki size tüp bebek yapılacak diyor Allah göstermesin sonuç negatif olunca tekrar deneyecez fakat birdaha rapor çıkarman gerekiyor diyorlarmış nasıl yani sil baştan mı yapılıyor zataen elinde rapor var anlamadım gitti bu iş doğrusunu bieniniz varmı acaba:26::26::26:

canım aaaynen öyle doğru duymuşsun.ikinci rapor için istedikleri eşinden sperm tahlili ve senden yine rutin fsh lh prolaktin estradiol vs tahliller sonra dosya tekrar kurula giriyor.tahlilleri anlıyorum da neden tekrar kurula giriyor dosya onu anlayamadım,ne yani dosyaya bakacak doktor yok buna rapor vermeyelim doğal yolla hamile kalır mı diyecek yani ???? altı üstü 2 hak veriyorlar zaten onda da canını çıkarıyorlar prosedürlerle....hayırlısı olsun canım yine de moral bozmamak lazım.ben özelde yaptırayım dedim ama bir arkadaşım birde tepecikteki ege kadın hast ve tüp bebek te dene deyince ikinci hakkımı orada kullanmaya karar verdim.orda da raporum var dedim ama onlar ne olursa olsun yeni rapor çıkartman gerekecek dediler.yani çıkarılan rapor bir denemelik.....

kızlar dun laparoskopım oldu her iki tupumde acıkmıs yanı bosuna amelıyat oldum sımdide kafama lap acaba baska olumsuzluklar yaratırmı dıe takıldı adet duzensızlıği rahım yapısıklıgı falan bosuna oldum dıe canım sıkılıo zaten
<br>
<br><br>canım boşuna laparoskopi oldum diye düşünme eğer tüplerinde sorun olmadıysa oraya müdahele edilmediğinden kötü birşey olmaz.benim müdahele olmuştu ama ikinci filmde herhangi bir yapışıklık vs birşey görünmedi.yani seninki inceleme olmuş geçmiş olsun birşey olmaması daha güzel işte.canını sıkacak birşey yok sakın kafana takma tedavin hayırlı olsun canım.ayrıca sevindim durumuna ne güzel :)))

<br>
<br><br>canım boşuna laparoskopi oldum diye düşünme eğer tüplerinde sorun olmadıysa oraya müdahele edilmediğinden kötü birşey olmaz.benim müdahele olmuştu ama ikinci filmde herhangi bir yapışıklık vs birşey görünmedi.yani seninki inceleme olmuş geçmiş olsun birşey olmaması daha güzel işte.canını sıkacak birşey yok sakın kafana takma tedavin hayırlı olsun canım.ayrıca sevindim durumuna ne güzel :)))

aslında bana da ufak bı mudahale olmus sağ tupumun ucunda cok hafıf bı tıkanıklık varmıs acmıslar ole dedı gulnaz hanım ınsallah bununla kalırız sen de tepecığe baslamıssın hayırlı olsun ınsallah ıyı haberler verırsın

Arkadaşlar umarım hepiniz özlemle beklediğiniz bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz. Hep dua ederken hakkınızda en iyisi neyse onu dileyin.

hiç bi zaman ben alıcamı aldım nasılsa, diyip bize arkanı dönmedin ve halada vakit buldukça bizleri takip edip elinden geldiğince destek olmaya çalışıyorsun, allah senden razı olsun. rabbim daima yar ve yardımcın olsun ve hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin. :16:
ah canım keşke elimden daha fazlası gelse sizler için.Allah sizleride daha fazla sınamadan yavrularınızı göndersin hayırlısıyla.
Ayzancım, büyütmüşsün kızını ;) maşallah.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah amin.
ah melisim a nasıl geldim bugünlere bilsen yine de bu günümüze hamdolsun.hepmizin işi zor olanında zor,uğraşanında.ben bazı sorunlar yüzünden yatarak tamamlıycam muhtemelen.hep diyorum kazasız belasız kucağıma alim yatmaya razıyım Rabbim beterinden korusun.
arkadaşlar 36 yaşındayım 7 yılllık evliyim ege de tedaviye başlamak istiyorum bizim tek çare tüp bebek ?(eşimde sperm sayısı düşük 2.000.000 civarı bende troid bezleri az çalışıyor ilaç

kullanıyorum)ama ssk indiriminden yararlanamıyoruz maliyeti ne kadar bilen varmı?

canım ücretli hastalar 2 bin lira hastaneye,1500 ile 2500 arasıda eczaneye ödüyolar.ilaçlar senin durumuna göre değişiyo.birde dosya açtırmak için 100 lira veriyosun.hakkınızda hayırlısı olsun.

arkadaşlar merhaba garip garip şeyler duyuyorum.şimdi biz rapaor çıkarıyoruz hastane diyorki size tüp bebek yapılacak diyor Allah göstermesin sonuç negatif olunca tekrar deneyecez fakat birdaha rapor çıkarman gerekiyor diyorlarmış nasıl yani sil baştan mı yapılıyor zataen elinde rapor var anlamadım gitti bu iş doğrusunu bieniniz varmı acaba:26::26::26:

evet arkadaşım ikinci hak için tekrar rapor çıkarman gerekiyor ammaaa öyle sil baştan herşeyi tekrar istemiyorlar tabiki. hatta bizden hiç birşey istemediler. onlarda zaten var olan dosyamızı tekrar kuruldan geçirdiler o kadar. bir hafta içinde de raporumuzun onaylandığını söylemek için bize döndüler. öyle büyütülecek birşey değil yani.

arkadaşlar.. egede ilk tüp bebek tedavisine başladım. yumurtaları buyutmek için gobekten 2 igne verdiler 1 hafta oldu. Ama bugün gittim yumurtalarda tık yok :( bi ilaç daha verdiler günde 3 tane iğne, bakalım ne olacak, bu yumutalar nasıl büyür? stesten midir nedir? çok kasıyorum kendimi....

arkadaşlar.. egede ilk tüp bebek tedavisine başladım. yumurtaları buyutmek için gobekten 2 igne verdiler 1 hafta oldu. Ama bugün gittim yumurtalarda tık yok :( bi ilaç daha verdiler günde 3 tane iğne, bakalım ne olacak, bu yumutalar nasıl büyür? stesten midir nedir? çok kasıyorum kendimi....

merak etme arkadaşım bazen olabiliyormuş öyle, hem bak başka iğnede vermişler inşallah bi dahaki kontrolünde büyümüş olur yumurtların. bugün bende hastanedeydim yumurtalarım toplandı. herkesten 15-20 yumurta toplanırken benden zar zor 5 yumurta toplanabildi. napalım elimizden geleni yapıp halimize şükredicez.

Benim ilk tüp bebek denemem heyetten karar cıktı adetlenınce arayın yumurtaları büyütmeye başlayacağız hayırlısı olsun dediler kapattılar. Ama benim adetim yaklaştıkça benim stresim artıyor. yumurtalar için her gittigimde alttan ultrosonla mı bakacaklar? Yumurta için verilen iğneleri kendimiz mi yapıyoruz? Yumurta toplama işleminde narkoz veriyorlarmış hemen kendimize geliyormuyuz ve toplandıktan sonra yakınınızı yanımıza alıyorlarmı? Neolur kızlar yadımcı olun bunları düşünmekten delirmek üzereyim.....:(

Benim ilk tüp bebek denemem heyetten karar cıktı adetlenınce arayın yumurtaları büyütmeye başlayacağız hayırlısı olsun dediler kapattılar. Ama benim adetim yaklaştıkça benim stresim artıyor. yumurtalar için her gittigimde alttan ultrosonla mı bakacaklar? Yumurta için verilen iğneleri kendimiz mi yapıyoruz? Yumurta toplama işleminde narkoz veriyorlarmış hemen kendimize geliyormuyuz ve toplandıktan sonra yakınınızı yanımıza alıyorlarmı? Neolur kızlar yadımcı olun bunları düşünmekten delirmek üzereyim.....:(

adetin ilk günü arıyorsun ikinci günü çağırıyorlar alttan muayenen oluyor ve iğnelerin veriliyor ve iğneleri kendin yapıyorsun canım.sonra birhafta sonra tekrar kontrole çağırıyorlar yumurtaların durumuna bakmak için ve gelişme görürlerse çatlatma iğneni verip yumurta toplama için tekrar çağırıyorlar yumurta toplama işleminde hafif anestezi veriyorlar uyutmuyorlar ama zaten çok zahmetli birşey değil 3 5 dakikalık bir işlem sonra 3. gün arayıp transfer yapıyorlar 2 saat dinlendirip evine gönderiyorlar hayırlı olsun tedavin heyecan yapma sakin ol canım

Teşekkür ederim canım ilklerde çok sakindim ama şimdi hem heycanlıyım hemde çok korkuyorum. rabbim yüzümüzü güldürsün inş.....

Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere. Evde bilgisayar bozuktu. Ben en son yumurta toplanacağını yazmıştım sanırım. 1 Şubatta yumurtalar toplandı. 3 şubatta transfer oldu. 16 Şubatta sonuç alma günü idi. Ve mutlu son ilk tüp denememde HAMİLEYİMMMMM.... Çok mutluyum. hiç tahmin etmemiştim ilk denemede olumlu sonuç alacağımı. Oysa bebeğim benimleymiş, en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin. Ayrıca o gün egede sonu ç alan 7 kişiden sadece birisi negatifti. Diğer herkes bende dahil pozitif sonuç aldık..hepinizi öpüyorum....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım sizlere. Evde bilgisayar bozuktu. Ben en son yumurta toplanacağını yazmıştım sanırım. 1 Şubatta yumurtalar toplandı. 3 şubatta transfer oldu. 16 Şubatta sonuç alma günü idi. Ve mutlu son ilk tüp denememde HAMİLEYİMMMMM.... Çok mutluyum. hiç tahmin etmemiştim ilk denemede olumlu sonuç alacağımı. Oysa bebeğim benimleymiş, en kısa zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin. Ayrıca o gün egede sonu ç alan 7 kişiden sadece birisi negatifti. Diğer herkes bende dahil pozitif sonuç aldık..hepinizi öpüyorum....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok sevindim senin adına.gözün aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.kendine çok dikkat et bebişine iyibak :nazar::nazar::nazar:

çok sevindim arkadaşım,ne mutlu sana ,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah,:nazar::nazar::nazar:
sizde sorun neydi nasıl bir tedavi uyguladılar,yumurtaların toplanırken anastezi verdilermi,transfer günü neler yaşadın kusura bakma çok sordum ama bizim için sizler umut oluyorsunuz........:26:

Arkadaşım çok sevindim. Hazinesi bol olan Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Birde son dönemde ege için 7 kişiden 1 tanesi pozitif alıyor diye yazılmıştı senin de 7 kişiden 1 tanesinin negetiff sonucunu almasını yazmanda çok iyi oldu arkadaşım RABBİMDEN izin çıktıysa herşey olur. bizlerede çok dua et bizimde yüzümüz güler inş....

zeynomdido cnm benim bende hergün bakıyordum buraya ne zaman yazıcaksın diye. çok mutlu oldum cnm, allahım inşallah kucağına aldığın günleride gösterir. biliyormusun senin sonuç aldığın gün benimde transferim oldu. demek orda sonuç bekleyenlerden biride sendin kesin görmüşümdür seni çünki dikkatli dikkatli bakmıştım sonuç bekleyenlere hatta bazılarınada kulak misafiri olmuştum:1:

ahhh cnm benim hiçç bu kadar düşünüp strese girmeni gerektireck bişey yok gerçekten. hele bi adetin olsun tedaviye başla o zaman göreceksin herşey o kadar hızlı ve kolay ilerliyorki bi bakmışsın transfer günün gelmiş bile. yumurta toplamada eğer istersen anestezi veriyorlar tabi ama bence hiç gerek yok. orada senin durumunda olan başka arkadaşlarda olacaktır zaten herkes birbirine moral verip destek oluyor. yanında sadece eşinin olması yeterli ziyaret saatinde eşin yada yakının girebiliyor yanına.

Back
X